Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Programok Nokia telefonokhoz
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Digitális élet, otthon > Mobiltelefon, okostelefon, GPS, PDA, PNA
csum-pi
Nekem Nokia3650-esem (ping-pong ütőm) van, nagyon szeretem dromedár kinézete ellenére is, mert olyan tudással rendelkező telefont röffentettem belőle, hogy én azt nem gondoltam volna soha amikor megvásároltam...

Ide Nokia (lehetőleg Symbian op. rendszerrel, de lehet mindenfélével rendelkező) telefonokhoz készült programok, alkalmazások letöltőhelyét várom...

Megkérek minden Google-t kedvelőt, hogy ne említse, hogy millió egyet lehet vele találni, mert ez egy olyan fórum ahol nem csak ilyesmivel foglalkozunk, hanem egyéb problémákkal is! biggrin.gif

Itt van egy csomó cuccal rendelkező weblap: Nokia Programok
ProFiler
Arra azért kérnék mindenkit, hogy figyeljen - nehogy illegális letöltő oldalakat linkeljen be - ugyanis ebből többet találok, mint hivatalos oldalakat. sad.gif

Ciao.
csum-pi
Teljesen igazad van ProFiler! Illetve mindenkinek szeretném a figylmébe ajálnlani a http:\\www.nokiaprogramok.hu\ weboldalat, ahol már két hete nem lehet valami miatt regisztrálni!
pannonboy
NOKIA sector

Én ebbe regisztáltam. Mindenféle progit, alkalmazást, játékot megtalálsz.
Nem illegális, de 24 óra múlva 'törölnöd kell' a letöltéseket. Persze ezt senki nem fogja ellenőrzni.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.