Próbáltam telepíteni fent említett progit, (igaz, most októberben) de a regisztrációs ablak kitöltése után azt a felszólítást kaptam, hogy töltsem le az MPP frissebb verzióját, mert ez a lemezen található biz régi. Amivel nem is lenne baj, letöltöttem, nyilván telepíteni is tudnám, de olyan boldog voltam a 90 napos exkluzív próba időszak gondolatától. Nem szívesen érném be az új, letöltött verzió 30 naposával. Tud valaki segíteni?
h.arpad
2007. január 1. 17:53
Letöltöttem az MPP Desktop legutóbbi verzióját, annak reményében, hogy támogatja a Thunderbird e-mail klienst. Az egyedüli gondom, hogy az egyetlen POP3 postafiókhoz (a másik IMAP), amit használok SSL-lel kapcsolódom. Hogy ennek a következménye-e, hogy nem tudja az MPP automatikusan konfigurálni a Thunderbird-öt vagy sem, azt nem tudom. Mindenesetre folyamatban van egy vizsgálat, mert az MPP support-nál voltak olyan kedvesek és már a két ünnep között "ráálltak" az "ügyre". Ha valakinek hasonló gondjai vannak, megoszthatná...
h.arpad
2007. január 4. 17:54
Akit esetleg még érdekelne, a hiba a programban van, és a következő verzióban (é: 3.3.4 utáni) ígérik a hiba kijavítását.
kulcsar549
2007. január 10. 13:31
Először is BÚÉK Mindenkinek!
Bár már a 8 napos határon túl ezt nem nagyon illik, de még azért elfogadható... Másodszor pedig az MPP Desktoppal van nekem is problémám. A decemberi lapban közöltet sikeresen felraktam 3 gépre is. Azonban a januári példányt már semmilyen fondorlattal nem tudom telepíteni. Valami olyasmi üzenetet kapok folyton, hogy telepítsem a frissebb verziót. Letöltöttem a legújabbat, azt sem lehet telepíteni. miért Legutólsó hibaüzenet: Kommunikációs hiba miatt a kapcsolat megszakadt. én a röhögéstől nem, de miért nem megy Minden működik, gyors internetem van, kikapcsoltam a tűzfalat, próba eredmény: nulla Kikapcsoltam a NODot, eredmény: két nulla! . Kikapcsoltam az Spyware Terminatort is: eredmény : három nulla a program javára. Nem világosodtam meg semmitől , nincs semmi ötletem.
Segíts Elek!!!
sziasztok:
Steve
h.arpad
2007. január 14. 12:41
Hú, te aztán nem spórolsz az emotikonokkal.
Két dolgot elfelejtettél megírni: milyen levelezőklienst és milyen op. rendszert használsz? Tehát: letöltötted a progit, feltelepítetted --mert ugye az kizárt, hogy ne lehessen feltelepíteni, megadtad a regisztrációs kulcsot is, és azt írja ki, hogy kommunikációs probléma? De hát nem értem, attól még működik a program, nem? Proxy nincs?
mizsi
2007. január 31. 19:17
Sziasztok! Kezdetben az a remek hír, hogy ezentúl nem a hónap első péntekén, hanem már szerdán megkapjuk az újságot, jó hírnek tünt. De! Nézzük csak most: a régi rendszer szerint már most pénteken megkapnánk az újságot. De mivel most egy szerencsétlen véletlen során 1-e csütörtök, így várni kell jövőhét szerdáig, ami 7-e. Csakhogy a januári MPP-desktop 5-én lejár. Most mi a teendő?
zubi2
2007. február 14. 13:34
Helló Mindenki! Letöltöttem, nem volt vele gond. A probléma ott van, hogy nem lehet megmondani a programnak, hogy egy bizonyos mappába tegye a SPAM-eket. Így viszont az egész nem ér fabatkát sem, mert a Beérkezett uzenetek mappában magam is meg tudom állapítani, hogy melyik a szemét. Van valakinek valami jó ötlete?
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.