Lyrics Pebble
2006. október 14. 9:27
Nemrég használoma Premiere Pro 2.0. Olyan problémám van a Razor eszközel
ketté vágtam egy klipet és cross dissolve átmenetet húztam rá. Bármyennyire is konfigurálom az
effekt vezérlőt, nem látom az átmenetett. Renderelés megtörtént, a duration 1,5 másodperc.
CaptHowdy
2006. október 14. 12:15
Amikor ráteszed a tranzíciót nem dob ki egy hibaüzenetet? Nekem ilyen problémám volt...
rocka
2006. október 14. 17:57
hali, vegas 7.0-hoz lenne egy kérdésem. Azt szeretném megcsinálni, hogy a videón legyen egy kép, tehát fusson a videó, és rajta egy fekete felirat... de nemjön össze sehogy, légy szíves helP
Lyrics Pebble
2006. október 15. 7:48
Nem kaptam semmi hibaüzenetet.
Rocka-nak: valószínűleg ez úgy Működik mint a Premierben. le kell gyártani a felíratot a photoshpban
egy transparens rétegen. Ez a szöveg réteget kell beimportálni és a vidósáv2 tenni a vidosáv1 klip fölé.
Lyrics Pebble
2006. október 15. 14:29
Egyszerűen érthetetlen, kitöröltem a crosst és másik átűnési efekteket huztam
a timelinre és mind megy, kivéve a cross dissolve.
CaptHowdy
2006. október 19. 22:46
Talán még az is lehet, hogy: Ugye a pro 2.0 támogatja a GPU-s renderelést, ez főleg a tranzíciókra vonatkozik. Lehet, hogy a grafikus kártyád viszont ezt nem támogatja. Ez lehet a baj. A beállításoknál nézd meg, hogy ez engedélyezve van e!
Lyrics Pebble
2006. október 20. 7:46
Radeon X800 GTO kártya van a gépbe, átnéztem a beállításokat, nem találtam sehol
a GPU beállítást. Egyébként a rendelés után csak kéne látnom az átűnést, vagy nem ????
Egyébként előtte a Premiere elements használtam és ott voltak olyan filmek amikor nem
ment cross dissolve és volt amikor ment. Egyszerüen nem jöttem még rá mi a fene lehet.
CaptHowdy
2006. október 20. 18:05
Úgyérted, hogy csak a renderelés után láthatod az átmenetet? Elvileg valós időben látnod kell a szerkesztő monitoron. Az X800-al nem lehet gond. Általában milyen formátumba exportálod a videókat?
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.