Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: SMS küldés
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
csum-pi
Itt mindenki leírhatja SMS-zési szokásai. Én speciel az ingyenes (lehetőleg neten keresztüli) megoldásokat keresem (mely lehet egy kis reklám elllenében is...).

Megtekintettem a Telefon Guru weblapját, itt van néhány link, olcsó sms küldési lehetőségekkel rendelkező weblapokhoz/szolgáltatókhoz. biggrin.gif

Köszönettel venném, ha valaki tudna valami nagyon kedvező megoldást.

Elnézést, a rég fórumban indítottam ezt a témát, melyet meg lehet tekinteni a 2. oldaltól ITT blush.gif
Adani
Ingyenes SMS már nem sok van, de lehet pl: olcsón küldeni T-mobilosoknak a 777-en keresztül GPRS-en olcsóbban. Nekem pl: van ingyenes WapStart csomagom 10KB-onként 13 ft- és ha a 777-ről küldöm, kb. 2-3 belefér a 10 KB-ba, így sokkal olcsóbb.
Kovács Dávid ( Davs )
De van!
Nekem van az ST Online-os mail címem, és ahhoz adnak havi 5 ingyen sms-t, de nem hiszem, hogy Mo-n működne...Nálunk legalábbis működik!
Athos
Az OlcsóSMS-nél már van ingyenes küldési lehetőség is.

Idézet az oldalukról:
IDÉZET
Free SMS:
Ingyenes SMS küldés.
A szolgáltatás jellemzői:
1. 99,9%-os rendelkezésre állás
2. 1 hetes érvényességi idő
3. Nincs státuszjelentés
4. Garantáltak az ékezetes betűk
5. Külföldi használat alatt is 100%-os kézbesítés
6. Áthordozott számok esetén is 100%-os kézbesítés
7. Naponta egy felhasználó 5db FreeSMS-t küldhet

Azt nem tudom, hogy ezt a szolgáltatást csak az érheti-e el, aki használja a fizetőst is. Én mondjuk a fizetős részét is használom, mert olcsó és megbízható. ani_wink.gif
Shia-ko
Szvsz bárki, mert ez a beetetés. hmm.gif
Athos
Ez miért beetetés? A beetetés számomra átverésként hangzik.
Én már akkor kezdtem el használni, amikor még csak fizetős szolgáltatása volt. Pontosan azért, mert az akkori ingyenes küldők megbízhatatlanok voltak. Voltak órás, napos késések. Inkább valamennyit fizetek érte és nincs reklám benne, az én számom jelenik meg küldőként és gyorsan továbbítódik.
Ezt inkább reklámnak titulálnám. ani_wink.gif
Shia-ko
A beetetés az, amikor kapsz egy kicsit, hogy többre legyen kedved. bulb.gif
TheSaurus
A Foxmail állítólag tud SMSt küldeni, valami szerver címét kéne hozzá tudni. Ha valaki bővebbet tudna erről, annak én is örülnék.
pidro
Most találtam egy ingyenes sms küldési lehetőséget
1 credit jár ha valaki reggel alád és 1 sms 1 creditbe kerül
ott le van írva hogy hogy lehet crediteket szerezni
nah itt a link http://thesmszone.com/?ref=pidro ha erre klikkelsz akkor alám reggelsz

Csak most ismerkedem vele de gyorsan kiküldi az sms-t!!
Gereby
Hát nekem az aktiváló kódot nem igazán küldik...
Jól írtam be a számom? (3630xxxxxxx)
pidro
Nem, +36, + is kell
Gereby
És most hogyan lehet krediteket szerezni? sad.gif
pidro
http://thesmszone.com/freecredits.php
Gereby
Hát jó odáig én is eltaláltam, el is kezdtem nézegetni azt a regisztrációt azon a hülye oldalon csak nem igazán értettem, hogy az most hogyis fog működni.. szóval hagytam a francba.
Chabi
IDÉZET(csum-pi @ 2005. június 04., 21:24 - szombat)
Itt mindenki leírhatja SMS-zési szokásait.

2 hónap alatt kb 1 sms-t küldök a mobilomról biggrin.gif
Inkább beszélek, hisz azért van. blush.gif
Greene
Én is pont így vagyok vele smile.gif . Meg lusta is vagyok SMS-ezni, inkább felhívom az illetőt. Csak Gabinak írok, és a lányoknak. cool.gif
ProFiler
Én meg inkább az MMS-t favorizálom, mert az SMS tól rövid. Oda legalább tudok eleget írni akkor is, ha éppen nincs lehetőségem beszélni.

Ciao.
Shia-ko
IDÉZET(Greene @ 2005. szeptember 04., 19:28 - vasárnap)
Csak Gabinak írok, és a lányoknak. cool.gif

twisted.gif
Velem nem akarsz, velük meg nem mersz beszélni. laughing.gif
csibe283
Nem sokat SMS-ezek, mostanában inkább beszélek. biggrin.gif Csak néha van, hogy írok egy pár SMS-t smile.gif De mióta a T-Mobile Domino Aktív csomagban vagyok, akár havi 150 HUF-ért kaphatok korlátlan 15 HUF-os SMS-t minden hálózatba. smile.gif
Benoc
A Tomee féle ingyen sms-t ismeritek? smile.gif ez az Igaz ez nem sms, de majdnem ugyanolyan jó, és korálátlan, és ingyenes, csak mobilfüggő sad.gif De nekem eddig mindig működik... ani_wink.gif
Adani
Jónak tűnik, majd kipróbálom.
Sanzi
Nekem meg: A lap nem jeleníthető meg...
Dani991
Sziasztok!
Én is ki szeretném próbálni, de már a regisztrációnál elakadtam blush.gif blush.gif
Ezt írja:
IDÉZET
New registrations are currently disabled for your region. Please try again later.

Ez az, hogy később próbáljam meg? blush.gif blush.gif
előre is köszi
manguszta
Aranykártyásként havi 250 Forintért 20 SMS-t tudok küldeni (12.5 Ft/SMS). De van most a T-Mobile-nek egy új csomagja, amivel havi 700 Forintért 100 SMS-t lehet küldeni (7 Ft/SMS). (SMS 100)
Bencce
Nekem is olyan céges csomagom van, hogy igazából sokkal jobban megéri valakit felhívni... Igazából cask suliban szoktam inkább sms-ezni pl. előadás alatt smile.gif De ha már SMS-t írok akkor abban benne van minden lehetséges rövidités. "1ébként azt mondta h ...."
Neten nem szoktam ezen spórolni, szerintem kicsit illúzióromboló, ha szeretne valaki valamit a másiktól akkor sajnálja azt a 15-20 ft-ot... Akkor már inkább spórolok valami máson.
ocsi
IDÉZET(pidro @ 2005. szeptember 03., 19:18 - szombat)
Most találtam egy ingyenes sms küldési lehetőséget
1 credit jár ha valaki reggel alád és 1 sms 1 creditbe kerül
ott le van írva hogy hogy lehet crediteket szerezni
nah itt a link http://thesmszone.com/?ref=pidro ha erre klikkelsz akkor alám reggelsz

Csak most ismerkedem vele de gyorsan kiküldi az sms-t!!

Nem ezt hívják piramisjátéknak?

Én inkább sms-elek, mert sokkal olcsóbb, és lehet óra alatt is..biggrin.gif Meg meg van a feelingje... és el lehet vel tölteni az időt... illetve jól végig lehet gondolni, h mit válaszolok, nem kell azonnal reagálni... laughing.gif
Web-SMS
ÚJ SMS küldő MO-n:

www.web-sms.hu

Regisztrálj te is!
ProFiler
IDÉZET(manguszta @ 2006. February 28., Tue 21:15) *
Aranykártyásként havi 250 Forintért 20 SMS-t tudok küldeni (12.5 Ft/SMS). De van most a T-Mobile-nek egy új csomagja, amivel havi 700 Forintért 100 SMS-t lehet küldeni (7 Ft/SMS). (SMS 100)

Ezekben csak az a problémás, ha nem küldünk mégsem annyi SMS-t egy hónapban. Radikálisan növekszik akkor egy SMS ára.

Ciao.
Greene
Nekem havi 20-50db sms benne van az előfizetés árában. Nem tudom pontosan mennyi, mert utálok sms-t írni. Én az élőszót preferálom.
A munkahelyen pedig én kezelem az sms küldő programot (vagyis inkább démont), így bármikor küldhetnék sms-t ingyen, de a munkaeszközt nem használom magáncélra.
Valószínüleg az sms küldő oldalak is hasonlóképpen működnek, mint a cégnél az a php oldal amivel elküldjük az sms-eket. Csak ott vannak támogatók, reklámbevételek, stb...
90krisz90
Tudtok valami jó oldalt, ahonnan ingyen is lehet SMSt küldeni (megbizható legyen)?
nagygabor
Hát barátom, az ilyenek már igan csak kiveszőben vannak. Találni néhány olyant, ami markatingfogásból mondjuk 20 sms-t enged elküldeni, de utána már vásárolnod kell kreditet. Mondjuk úgy is olcsóbbra jösz ki, mint egyes szolgáltatók.
90krisz90
és ilyeneket tudnál mondani?
web
Én ezt most találtam.
http://www.smspop.com/terms.asp?ln=terms
90krisz90
köszi
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.