Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Flash formátumú Pc Studio
PC WORLD Segélyvonal > PC WORLD > PC STUDIO, PC World TV
Humberto
Én jobban szerettem kényelmesen a nappaliban nézni a monitoromnál jóval nagyobb TV-n.
nyakkendos
Akárkinek az ötelete volt; örök hálám néki!
mizsi
Egy szavazat a nemre. És Flash, nem FLAS.
Reyorkin
Én is a nem-re szavaztam.

Ugyan nem a kérdés feltételének módja befolyásolt, de lenne egy javaslatom: A saját véleményedet ne tedd bele helyből a kérdésbe... smile.gif
ProFiler
Mindegy. huh.gif

Ciao.
Humberto
IDÉZET(Reyorkin @ 2006. október 8. 18:25) *
Én is a nem-re szavaztam.

Ugyan nem a kérdés feltételének módja befolyásolt, de lenne egy javaslatom: A saját véleményedet ne tedd bele helyből a kérdésbe... smile.gif

Igen, lehet, hogy kár volt, most már mindegy...
Sanzi
Egyértelműen nem.
VINIKOR
Nekem inkább mindegy, mint igen. Nálam jól működött a flash, csak talán a felbontást lehetne növelni. Bakiparádé a bal sarokban már nehezen volt látható.

A szerkesztői jegyzetben olvastam ezt: " ...késöbbiek során inaktívabb videókat, például a videókhoz fűzött teljes verziókat, használati útmutatókat tudunk közzétenni."
Kiváncsi leszek mi kerekedik ki ebből az új flash formátumból.
Sebi
Nekem mindegy.
Athos
Nekem egyelőre mindegy. Megnézem mi lesz belőle. Kár, hogy nem lehet egyben lejátszani. Vagy csak nem találtam ezt a funkciót, de én csak jelenetenként vagyis témakörönként tudtam.
Humberto
Igen! Én sem tudtam egyben lejátszani. És ezzel nem vagyunk egyedül.
Nagy kicseszés ez a FLASH és szerintem a készítőknek sem sokkal kényelmesebb. De hát ők tudják.
nagygabor
Nem.
Neo
A "Nem" és a "Nekem mindegy" között hezitáltam, végül a "Nekem mindegy" -re szavaztam. Szerintem is jó ötlet volt elindítani ezt a szavazást, még akkor is, ha nem reprezentatív jellegű.

Viszont, amit Balázs is írt hozzászólást, Vélemények a 38. adásról, 2006. október - azt kell mondanom, hogy neki is igaza van!

gamer
Teljesen egyértelmű a NEM!!!!

Ilyen agyrémet hogy találhattatok ki???? Meg sem néztem a mostani műsort, egyszerűen ok***k ez a flash akármi. mad.gif Sokkal jobb volt a régebbi, így legalább ágyból, kényelmesen, EGYBEN meg lehetett nézni az egészet. A mostani minőségéről pedig ne is beszéljek. Valami förtelem. Ha ezt így folytatjátok tovább akkor szerintem nagyon gyorsan más lap után nézek....

de Ti tudjátok.
Pentium XE
NEM!
Előtte megtudtam nézni DVD-lejátszón de így most nem tudom.
Sanzi
IDÉZET(Neo @ 2006. október 9. 11:17) *
Viszont, amit Balázs is írt hozzászólást, Vélemények a 38. adásról, 2006. október - azt kell mondanom, hogy neki is igaza van!

Viszonyítás kérdése. ani_wink.gif
Tar
Alapjaiban, talán nem rossz ez a válltás (későbbiekben majd kiderül), ám ez a megnyit - bezár megoldás igen zavaró! így én a lehetőségek közé betettem volna a "Talán" lehetőséget is.
Adani
Szerintem jobb a hagyományos dvd videó verzió.
Dani991
A válaszom rövid és egyértelmű: nem.
BáGyu
Szerintem ez visszalépés, így viszont minek vegyem, vagy fizessek elő a DVD-s változatra!
Ha jól tévedek itt az év vége kiváncsi vagyok mivel fognak csalogatni a tisztelt szerkesztők, hogy a drágább DVD-s változatra fizessek elő, mert ha ez így marad elég könnyű lesz a döntés. biggrin.gif
Humberto
Igaz, mindjárt itt a hosszabbítás. Én is lehet, hogy visszatérek CD-re.
zoli19
Egyértelmű NEM!
Csak belenéztem, sajnos az én gépemen szaggat a kép (P3). Ezért biztos nem veszek másikat.
Jobb lett volna DIVX-es kódolás. Ezt legalább a mai asztali DVD lejátszók nagy része is le tudta volna játszani (mint az enyém is). Amúgy kapásból bele is raktam és csodálkoztam amikor csak a JPG képeket volt hajlandó "lejátszani" róla! Bár tudom rá volt írva! mad.gif
Amúgy elsősorban a videó és a vírusirtó miatt "veszem" elsősorban az újságot. Bár a vírusirtónál (NOD32) meg lehet tenni, hogy havonta újratelepítem és kész... twisted.gif
ProFiler
A nekem mindegyet módoítom egy egyértelmű NEM-re. Miután mások is megnézték volna, ha ment volna és ha jó minőségű lett volna, akkor érdekes lett volna. Így értelmetlen. thumbdown.gif

Ciao.
Timer
Én nem értékelem ezt egyértelműen negatívnak, de tény, hogy nekem sem tetszik a megoldás. Az egyik, hogy egy harmatos (900 MHz) gépen nem nagyon megy a flash, szemben a dvd lemezzel. Jó, fejlesszek, igazatok van, de mondjuk, hogy nincs kedvem. Másrészt az egyben lejátszás is hiányzott. Ezen viszont nem segít a hardware upgrade biggrin.gif

(itt jegyzem meg csendben, hogy a weblapra integrált flash pc studio-tól is kiakadok)
Sanzi
Én meg minél jobban belegondolok abba, hogy miről is van szó, egyre jobban arra jutok, hogy értelmetlen.
gamer
IDÉZET(ProFiler @ 2006. október 16. 17:34) *
A nekem mindegyet módosítom egy egyértelmű NEM-re. Miután mások is megnézték volna, ha ment volna és ha jó minőségű lett volna, akkor érdekes lett volna. Így értelmetlen. thumbdown.gif

Bár már leírtam a szerintem igencsak negatív véleményemet az "új" (?) PC Studio-ról, de muszáj ideírnom hogy teljesen egyetértek veled!!! Ha ez így marad, akkor sajnos könnyes búcsút intek a PC World-nek! Sorry, ez van. Tudom hogy egy előfizető/vásárló csepp a tengerben, de majd ha tömegével nem veszi ezért senki a lapot, akkor...
Humberto
IDÉZET(Timer @ 2006. október 16. 19:16) *
Én nem értékelem ezt egyértelműen negatívnak, de tény, hogy nekem sem tetszik a megoldás. Az egyik, hogy egy harmatos (900 MHz) gépen nem nagyon megy a flash, szemben a dvd lemezzel. Jó, fejlesszek, igazatok van, de mondjuk, hogy nincs kedvem. Másrészt az egyben lejátszás is hiányzott. Ezen viszont nem segít a hardware upgrade biggrin.gif

(itt jegyzem meg csendben, hogy a weblapra integrált flash pc studio-tól is kiakadok)

Ezt nem csodálom. Nekem egy 2.0Gzhz-es P4-esem van 512mb DDR RAM, lehet, hogy nem a legújabb, de annyira nem is őskövület.
És ha ledobom tálcára a FLASH playert miközben játszik, akkor "beszaggat" a hang.
DVD-nél ez nincs.
Tungler Antal [twinky]
Akkor ott úgy gondolom, valamilyen más probléma lesz...
Shia-ko
Mindegy...
gamer
Minden esetre akkor is nagyon el lett baltázva a PC Studio ezzel a takony flash-es "mókával".
Szerdahelyi Gergely
Nemre szavaztam, egyelőre ez így, ilyen formában nem.
Ha megvalósul az az inetraktív akármi, biztos jobban fog tetszeni többeknek is, de a 700kbps-hez egy erőmű kell. A 2,6 GHz-es laptopomon ez sem megy már normálisan..
nagygabor
Hát igaza van annak, aki vissza akar térni a cd-s verzióra, mert felesleges előfizetni a DVD-re, ha nem tudom megnézni. Én személy szerint azért a 2-3 játékdemóért meg plussz progiért nem látom értelmét így a DVD-s verziónak.
VINIKOR
Kényelmetlenül sok helyet foglalnak a CD-k egy idő után. Praktikusabb a DVD-t gyűjteni.
riddick
Ez igaz de többletkölcséget jelent a DVD-s verzió vásárlása, ami egy idő után elég sok pénzt jelent... roll.gif
VINIKOR
Előfizetéssel ugyan annyiba kerülnek. Nem érdemes egyenként venni az újságot.
KeLa
Ha így is tudnám nézni a TVn akkor mindegy, de addig NEM!
gamer
IDÉZET(VINIKOR @ 2006. október 23. 12:23) *
Előfizetéssel ugyan annyiba kerülnek. Nem érdemes egyenként venni az újságot.

Én voltam előfizető fél évig, elég is volt belőle, mivel SOHA nem kaptam meg a lapot az előfizetőknek beígért időpontban! Jöhet itt nekem bárki is azzal hogy a posta meg a nyomda így meg úgy, de ez engem mint előfizetőt abszolút nem tud érdekelni. Így szépen visszatértem a lapszámok egyenkénti megvásárlására. Viszont ha a PC Studio így folytatódik tovább, akkor azt hiszem végleg lemondok a lapról...
Sajnálom de ez van. Lehet ezért most engem "megkövezni", az sem tántorít el a szándékomtól.
BáGyu
Sajnos úgy tűnik idén elég egyszerű lesz a választás! sad.gif
Döntésemet az előfizetésről nem elsősorban az ilyen "fejlesztések" befolyásolják csak, hanem a kitűnő és lendületben lévő gazdaságunk szakadékba rángató állapota is.
Tehát több mint valószínű, a megközelítőleg három éve tartó előfizetésem jövőre semmilyen formában sem hosszabbítom meg weep.gif
Hogy ne csak a fentebb leírt dolgokra hivatkozzak, pont az előfizetés meghosszabbításának időpontjában várjuk párommal harmadik gyermekünket, és hát minden forint számít, ugyebár biggrin.gif
foti64
Újabb szavazat a NEM-re...sad.gif
Nagyon szerencsétlen megoldás, hogy nem lehet egyben megnézni, nem lehet teljes képernyőn megnézni és nem lehet asztali DVD-n megnézni (csak hogy ismételjem magam)... A hang néha akadozik, zabálja a memóriát a flash player.
Nem tetszik. annoyed.gif
Richy
IDÉZET(riddick @ 2006. október 23. 8:51) *
Ez igaz de többletkölcséget jelent a DVD-s verzió vásárlása, ami egy idő után elég sok pénzt jelent... roll.gif

Ahol meg tárolod a CD-ket (mappa, tokok, stb.) az nem jelent plusz pénzt? Vagy egy szekrény ára.

Amúgy én meg tudtam nézni egészben a flash-t. A minőség tényleg nem valami gyönyörű, és TV-ben is kényelmesebb lenne nézni, de én így is meg fogom nézni. Ezért is ment a mindegy-re a szavazatom, de nem javaslom a flash folytatását, de ezért nem fogok megvállni tőle.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.