Humberto
2006. október 8. 12:48
Én jobban szerettem kényelmesen a nappaliban nézni a monitoromnál jóval nagyobb TV-n.
nyakkendos
2006. október 8. 16:47
Akárkinek az ötelete volt; örök hálám néki!
mizsi
2006. október 8. 17:47
Egy szavazat a nemre. És Flash, nem FLAS.
Reyorkin
2006. október 8. 18:25
Én is a nem-re szavaztam.
Ugyan nem a kérdés feltételének módja befolyásolt, de lenne egy javaslatom: A saját véleményedet ne tedd bele helyből a kérdésbe...
ProFiler
2006. október 8. 18:27
Mindegy.

Ciao.
Humberto
2006. október 8. 19:02
IDÉZET(Reyorkin @ 2006. október 8. 18:25)

Én is a nem-re szavaztam.
Ugyan nem a kérdés feltételének módja befolyásolt, de lenne egy javaslatom: A saját véleményedet ne tedd bele helyből a kérdésbe...

Igen, lehet, hogy kár volt, most már mindegy...
Sanzi
2006. október 8. 19:06
Egyértelműen nem.
VINIKOR
2006. október 8. 19:29
Nekem inkább mindegy, mint igen. Nálam jól működött a flash, csak talán a felbontást lehetne növelni. Bakiparádé a bal sarokban már nehezen volt látható.
A szerkesztői jegyzetben olvastam ezt: " ...késöbbiek során inaktívabb videókat, például a videókhoz fűzött teljes verziókat, használati útmutatókat tudunk közzétenni."
Kiváncsi leszek mi kerekedik ki ebből az új flash formátumból.
Sebi
2006. október 8. 19:50
Nekem mindegy.
Athos
2006. október 8. 20:17
Nekem egyelőre mindegy. Megnézem mi lesz belőle. Kár, hogy nem lehet egyben lejátszani. Vagy csak nem találtam ezt a funkciót, de én csak jelenetenként vagyis témakörönként tudtam.
Humberto
2006. október 8. 20:32
Igen! Én sem tudtam egyben lejátszani. És ezzel nem vagyunk egyedül.
Nagy kicseszés ez a FLASH és szerintem a készítőknek sem sokkal kényelmesebb. De hát ők tudják.
nagygabor
2006. október 8. 22:52
Nem.
Neo
2006. október 9. 10:17
A "Nem" és a "Nekem mindegy" között hezitáltam, végül a "Nekem mindegy" -re szavaztam. Szerintem is jó ötlet volt elindítani ezt a szavazást, még akkor is, ha nem reprezentatív jellegű.
Viszont, amit Balázs is írt hozzászólást,
Vélemények a 38. adásról, 2006. október - azt kell mondanom, hogy neki is igaza van!
gamer
2006. október 9. 14:36
Teljesen egyértelmű a NEM!!!!
Ilyen agyrémet hogy találhattatok ki???? Meg sem néztem a mostani műsort, egyszerűen ok***k ez a flash akármi.

Sokkal jobb volt a régebbi, így legalább ágyból, kényelmesen, EGYBEN meg lehetett nézni az egészet. A mostani minőségéről pedig ne is beszéljek. Valami förtelem. Ha ezt így folytatjátok tovább akkor szerintem nagyon gyorsan más lap után nézek....
de Ti tudjátok.
Pentium XE
2006. október 9. 14:58
NEM!
Előtte megtudtam nézni DVD-lejátszón de így most nem tudom.
Sanzi
2006. október 9. 15:45
IDÉZET(Neo @ 2006. október 9. 11:17)

Viszont, amit Balázs is írt hozzászólást,
Vélemények a 38. adásról, 2006. október - azt kell mondanom, hogy neki is igaza van!
Viszonyítás kérdése.
Tar
2006. október 10. 12:51
Alapjaiban, talán nem rossz ez a válltás (későbbiekben majd kiderül), ám ez a megnyit - bezár megoldás igen zavaró! így én a lehetőségek közé betettem volna a "Talán" lehetőséget is.
Adani
2006. október 10. 14:43
Szerintem jobb a hagyományos dvd videó verzió.
Dani991
2006. október 10. 19:06
A válaszom rövid és egyértelmű: nem.
BáGyu
2006. október 11. 15:06
Szerintem ez visszalépés, így viszont minek vegyem, vagy fizessek elő a DVD-s változatra!
Ha jól tévedek itt az év vége kiváncsi vagyok mivel fognak csalogatni a tisztelt szerkesztők, hogy a drágább DVD-s változatra fizessek elő, mert ha ez így marad elég könnyű lesz a döntés.
Humberto
2006. október 11. 16:34
Igaz, mindjárt itt a hosszabbítás. Én is lehet, hogy visszatérek CD-re.
zoli19
2006. október 16. 8:47
Egyértelmű NEM!
Csak belenéztem, sajnos az én gépemen szaggat a kép (P3). Ezért biztos nem veszek másikat.
Jobb lett volna DIVX-es kódolás. Ezt legalább a mai asztali DVD lejátszók nagy része is le tudta volna játszani (mint az enyém is). Amúgy kapásból bele is raktam és csodálkoztam amikor csak a JPG képeket volt hajlandó "lejátszani" róla! Bár tudom rá volt írva!
Amúgy elsősorban a videó és a vírusirtó miatt "veszem" elsősorban az újságot. Bár a vírusirtónál (NOD32) meg lehet tenni, hogy havonta újratelepítem és kész...
ProFiler
2006. október 16. 17:34
A nekem mindegyet módoítom egy egyértelmű NEM-re. Miután mások is megnézték
volna, ha ment
volna és ha jó minőségű lett
volna, akkor érdekes lett
volna. Így értelmetlen.

Ciao.
Timer
2006. október 16. 19:16
Én nem értékelem ezt egyértelműen negatívnak, de tény, hogy nekem sem tetszik a megoldás. Az egyik, hogy egy harmatos (900 MHz) gépen nem nagyon megy a flash, szemben a dvd lemezzel. Jó, fejlesszek, igazatok van, de mondjuk, hogy nincs kedvem. Másrészt az egyben lejátszás is hiányzott. Ezen viszont nem segít a hardware upgrade
(itt jegyzem meg csendben, hogy a weblapra integrált flash pc studio-tól is kiakadok)
Sanzi
2006. október 16. 20:22
Én meg minél jobban belegondolok abba, hogy miről is van szó, egyre jobban arra jutok, hogy értelmetlen.
gamer
2006. október 16. 22:03
IDÉZET(ProFiler @ 2006. október 16. 17:34)

A nekem mindegyet módosítom egy egyértelmű NEM-re. Miután mások is megnézték
volna, ha ment
volna és ha jó minőségű lett
volna, akkor érdekes lett
volna. Így értelmetlen.

Bár már leírtam a szerintem igencsak negatív véleményemet az "új" (?) PC Studio-ról, de muszáj ideírnom hogy teljesen egyetértek veled!!! Ha ez így marad, akkor sajnos könnyes búcsút intek a PC World-nek! Sorry, ez van. Tudom hogy egy előfizető/vásárló csepp a tengerben, de majd ha tömegével nem veszi ezért senki a lapot, akkor...
Humberto
2006. október 17. 11:56
IDÉZET(Timer @ 2006. október 16. 19:16)

Én nem értékelem ezt egyértelműen negatívnak, de tény, hogy nekem sem tetszik a megoldás. Az egyik, hogy egy harmatos (900 MHz) gépen nem nagyon megy a flash, szemben a dvd lemezzel. Jó, fejlesszek, igazatok van, de mondjuk, hogy nincs kedvem. Másrészt az egyben lejátszás is hiányzott. Ezen viszont nem segít a hardware upgrade
(itt jegyzem meg csendben, hogy a weblapra integrált flash pc studio-tól is kiakadok)
Ezt nem csodálom. Nekem egy 2.0Gzhz-es P4-esem van 512mb DDR RAM, lehet, hogy nem a legújabb, de annyira nem is őskövület.
És ha ledobom tálcára a FLASH playert miközben játszik, akkor "beszaggat" a hang.
DVD-nél ez nincs.
Tungler Antal [twinky]
2006. október 17. 14:53
Akkor ott úgy gondolom, valamilyen más probléma lesz...
Shia-ko
2006. október 17. 16:42
Mindegy...
gamer
2006. október 20. 9:33
Minden esetre akkor is nagyon el lett baltázva a PC Studio ezzel a takony flash-es "mókával".
Szerdahelyi Gergely
2006. október 22. 22:02
Nemre szavaztam, egyelőre ez így, ilyen formában nem.
Ha megvalósul az az inetraktív akármi, biztos jobban fog tetszeni többeknek is, de a 700kbps-hez egy erőmű kell. A 2,6 GHz-es laptopomon ez sem megy már normálisan..
nagygabor
2006. október 23. 1:08
Hát igaza van annak, aki vissza akar térni a cd-s verzióra, mert felesleges előfizetni a DVD-re, ha nem tudom megnézni. Én személy szerint azért a 2-3 játékdemóért meg plussz progiért nem látom értelmét így a DVD-s verziónak.
VINIKOR
2006. október 23. 7:45
Kényelmetlenül sok helyet foglalnak a CD-k egy idő után. Praktikusabb a DVD-t gyűjteni.
riddick
2006. október 23. 8:51
Ez igaz de többletkölcséget jelent a DVD-s verzió vásárlása, ami egy idő után elég sok pénzt jelent...
VINIKOR
2006. október 23. 12:23
Előfizetéssel ugyan annyiba kerülnek. Nem érdemes egyenként venni az újságot.
KeLa
2006. október 23. 16:58
Ha így is tudnám nézni a TVn akkor mindegy, de addig NEM!
gamer
2006. október 25. 10:33
IDÉZET(VINIKOR @ 2006. október 23. 12:23)

Előfizetéssel ugyan annyiba kerülnek. Nem érdemes egyenként venni az újságot.
Én voltam előfizető fél évig, elég is volt belőle, mivel SOHA nem kaptam meg a lapot az előfizetőknek beígért időpontban! Jöhet itt nekem bárki is azzal hogy a posta meg a nyomda így meg úgy, de ez engem mint előfizetőt abszolút nem tud érdekelni. Így szépen visszatértem a lapszámok egyenkénti megvásárlására. Viszont ha a PC Studio így folytatódik tovább, akkor azt hiszem végleg lemondok a lapról...
Sajnálom de ez van. Lehet ezért most engem "megkövezni", az sem tántorít el a szándékomtól.
BáGyu
2006. október 31. 11:57
Sajnos úgy tűnik idén elég egyszerű lesz a választás!
Döntésemet az előfizetésről nem elsősorban az ilyen "fejlesztések" befolyásolják csak, hanem a kitűnő és lendületben lévő gazdaságunk szakadékba rángató állapota is.
Tehát több mint valószínű, a megközelítőleg három éve tartó előfizetésem jövőre semmilyen formában sem hosszabbítom meg

Hogy ne csak a fentebb leírt dolgokra hivatkozzak, pont az előfizetés meghosszabbításának időpontjában várjuk párommal harmadik gyermekünket, és hát minden forint számít, ugyebár
foti64
2006. november 11. 15:20
Újabb szavazat a NEM-re...

Nagyon szerencsétlen megoldás, hogy nem lehet egyben megnézni, nem lehet teljes képernyőn megnézni és nem lehet asztali DVD-n megnézni (csak hogy ismételjem magam)... A hang néha akadozik, zabálja a memóriát a flash player.
Nem tetszik.
Richy
2006. november 11. 17:21
IDÉZET(riddick @ 2006. október 23. 8:51)

Ez igaz de többletkölcséget jelent a DVD-s verzió vásárlása, ami egy idő után elég sok pénzt jelent...

Ahol meg tárolod a CD-ket (mappa, tokok, stb.) az nem jelent plusz pénzt? Vagy egy szekrény ára.
Amúgy én meg tudtam nézni egészben a flash-t. A minőség tényleg nem valami gyönyörű, és TV-ben is kényelmesebb lenne nézni, de én így is meg fogom nézni. Ezért is ment a mindegy-re a szavazatom, de nem javaslom a flash folytatását, de ezért nem fogok megvállni tőle.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.