bmiki
2005. június 4. 15:54
Letöltöttem a Juniusi szám DVD mellékletéről a Xara Webstyle Programot.
A program elindítésakor kéri a kódot, Kód nélkül nem használható.
A Xara weblapján Regisztrációhoz password kell.
Mi a teendő??
Szeretném ha megírnátok a kódot.
Üdv.
B Miki
Benoke
2005. június 4. 16:54
Ugyan nem írták az újságban valóban, de egyszerűen lehet ingyenesen regisztrálni a gyártó weboldalán, ezt a prgram indításakor megjelenő menüben is lehet kezdeményezni.
Egyébként beleütköztem egy kis problémába a programmal kapcsolatban

Nevezetesen, hogy C betűt nem hajlandó elfogadni semilyen felíratban, sem gombon, sem sehol. Nem jöttem rá hogy sikerült a szerkesztőknek a P"C"World felíratú bannert próbaképpen megcsinálniuk.
bmiki
2005. június 4. 19:16
Helló Benoke
Köszi a segítséget, sikerült regisztrálni, és így a programot tudom használni.
Üdv.
B Miki
Darcy Tucker
2005. június 4. 20:35
IDÉZET(Benoke @ 2005. Jun 04., Sat 17:54)
... Egyébként beleütköztem egy kis problémába a programmal kapcsolatban

Nevezetesen, hogy C betűt nem hajlandó elfogadni semilyen felíratban, sem gombon, sem sehol. Nem jöttem rá hogy sikerült a szerkesztőknek a P"C"World felíratú bannert próbaképpen megcsinálniuk.
Szerintem, nálad lehet a gubanc, mert nekem működik.
Benoke
2005. június 4. 21:20
Közben rájöttem mi a baja

Szóval nem tudom miért csinálja, lehet valami program Bug.
Ha írsz egy Kapcsos zárójelet, utánna a program következő indításáig nem lehet C -t írni, csak bemásolni.
csum-pi
2005. június 5. 9:24
Nálam ez a "C"-s probléma úgy jelentkezett, hogy néhány banner elkészítése után amikor lenyomtam x-ed szerre a c-t, akkor csak úgy ni paff.... és kilépett a programból! Nekem az a bajom, hogy illegális kódot használtam

(szerintem), amivel, csak egy ideig működött normálisan a program. Azóta már a legális módszert használom, azzal teljesen rendben van minden...
Benoke
2005. június 5. 9:53
Azért ez akkor is elég vicces hiba, és nem hiszem, hogy nem vették észre, max nem itélték komolynak a problémát, és inkább meghagyták.
google
2005. június 5. 9:57
Ilyen nekem a Webstyle 2-vel volt, az SP2 telepítése után alig akart működni, csak nagyon korlátozottan lehetett használni, hogy ne fagyjon le.
Ott nekem is volt ilyen gondom a c-vel, de újraindítás után újra működött.
Szóval lehet, hogy az kavar be itt is?
csum-pi
2005. június 5. 18:15
Azt én sajnos nem tudom, de annyit elmondhatok, hogy ez a "C"-s probléma nekem több 2 évig rendszeresen mutatkozott a XW 3-nál és a XW 4-nél... pedig mindegyiket használtam Win98, Win2000 Prof, Win2003 Server, és a legtöbbet Windows XP Prof. alatt!
Megjegyzem XP alatt ment a legsimábban (de nem igazán tökéletesen...), de miután feltettem az SP2-t, SZINTE soha nem volt vele probléma... DE! mint már írtam, legálisan regelem, és azóta ténylegesen nem volt vele semmi problémám!
Petya öttevény
2005. június 12. 22:08
Sajnos én sem tudom telepíteni a XRARA Webstyle 3-at mi a teendőm légyszíves értesítsetek az Email címemre
Ajnász
2005. június 12. 22:11
1. Email címre nem írunk, mert a fórum azért van, hogy mások is olvashassák a megoldásokat, így megoldva a saját problémájukat.
2. Hibaüzenet? Oprendeszer? Egyéb bármi tudni való?
Petya öttevény
2005. június 12. 22:43
Ki tud segíteni nekem a XARA Webstyle 3 letöltésében ??
Utonium
2005. június 13. 0:53
Miért akarod letölteni?

Rajta van a mellékleten.
Mezofi
2005. június 13. 11:53
Sziasztok a progi regisztrálásával nekem is gondjaim vannak.
Rámegyek a Register this copy gombra és feldob a sitra, ezután kiválasztom a PcWorld-öt ezután megadom az e-mail címem és az országot.
Elküldöm és át dob egy nem található lapra.
Hát ennyit a regisztrálásról és az ingyenes programról!
Petya öttevény
2005. június 13. 18:48
Igazán ha valaki tud segítsen a XARA Webstyle 3-at sehogyan sem sikerül elindítani , regisztráltatni. Előre is köszi a segítséget !!
master
2005. június 19. 18:09
Köszönöm mindenkinek a segítséget, így sikerült feltelepíteni a Xara Webstyle 3-at.
Nekem feltelepített még két alkalmazást, ezek a
Screenmaker 3D és a
Menu Maker. Ezeket ugyanúgy lehet ingyenesen regisztrálni, mint a Webstyle3-at?
2005. június 19. 19:21
Azt hiszem ezek próbaverziók.
Ilyn
2005. június 21. 10:44
Nekem az a gond, hogy mikor rákattintok a "Register this copy" gombra, akkor azt írja ki, hogy nincs böngésző telepítve, pedig a gépen van Internet Explorer és MSN Explorer is.

Nem tudjátok, hogy ilyenkor mi a teendő??
Vagy esetleg meg tudnátok adni azt a címet, ahová ez a gomb hivatkozik?
Ilyn
2005. július 1. 12:42
Valaki segítsen legyenszíves!!!
Kovács Dávid ( Davs )
2005. július 1. 18:00
Próbáld ki a Firefoxot

Nekem vele simán ment...
Ilyn
2005. július 1. 20:26
IDÉZET(Davs @ 2005. július 01., 19:00 - péntek)
Próbáld ki a Firefoxot

Nekem vele simán ment...
Azzal is próbáltam de úgy se ment. Nem tod hogy az a gomb milyen címre hivatkozott?
Kovács Gyula (MiniDisc)
2005. július 1. 20:35
Esetleg olyan webcímre, ami már nem létezik. A 3-as Xara már igen igen régi. Keresd meg a Google-al a 3.1-es update-t. (Ingyenes) Lehet, hogy abban már jó a regisztrációs link.
Kovács Dávid ( Davs )
2005. július 2. 16:02
Van hozzá update is? A PCW-n melyik volt rajta? A 3.1-es?
Kovács Gyula (MiniDisc)
2005. július 2. 16:50
Azt nem tudom, melyik volt rajta. meg kell nézni a fájlverziót. Ha a 3.0-s, akkor a feltelepített program automatikusan letölti. Ha nem, akkor az azt jelenti, hogy a Xara már nem foglakozik vele. (Ha gondoljátok, feldobom a tárhelyemre, már, ha megtalálom a lemezeimen.

)
Kicsi Sims
2005. július 7. 19:31
Kérlek segítsetek nekem is problémaim vannak a regisztrálással? Mit kell itt csinálni?
A segítséget előre is köszönöm!
Kovács Dávid ( Davs )
2005. július 8. 16:51
Katt a regisztrálás gombra, majd előjön egy weboldal, ott válaszd ki a PC Worldöt, majd talán a kódot kell a következő ablakba beírni, ami a lapban volt...Nem emlkészem már tisztán, rég regeltem....
google
2005. július 8. 18:12
De neki nem nyit meg semmit az a gomb.
Szívesen segítenék, de nem tudok, mert én már felraktam, regisztráltam is, ezután pedig eltűnik az a gomb.
Az előzményeket pedig azóta már kitöröltem.

u.i.: megpróbáltam a google-ben rákeresni a pcworld szóra a xara domain-ján belül, sajnos nem volt találat, tehát ez a módszer sem jó.
Emlékszem, valami baromi hosszú url volt, gondolom a program által generált.
Kicsi Sims
2005. július 8. 19:12
Felrakatam a Xara 3-mat, amikor meg akarom nyitni akkor az mondja, hogy regisztráljak, akkor rákatintok és bejön egy oladal, ahol a PC World-öt jelölöm be és bejön egy újabb oldal. Itt 2 lehetőségem van:
1. kéri az e-mail címemet és alatta valami jelszót
2. kéri az e-mail címet plsz jelöljem be melyi ország.
Nos mi a teendöm?
Milyen kodrol volt szó?
google
2005. július 8. 19:13
Ha jól emlékszem, akkor a programablakban van egy generált kulcs, azt kell oda bemásolni.
Kicsi Sims
2005. július 8. 19:19
Bocsi Google, de ezt most nem igazán értem.

De ez az oldal jön be amikor a PC World-re kattintok:
Xara
Utonium
2005. július 8. 19:33
Most csak a te kedvedért felraktam. Így kell regisztrálni:

Indítsd el a Xara-t és kattints a
Register this copy gombra, ez megnyitja a regisztrációs oldalt

A lapon kattints a PC World linkre

Az ezután megjelenő lap
felső részébe ne írj semmit
Az alsó részben adj meg egy létező e-mail címet, alatta vedd ki a pipát a jelölőnégyzetből, a legördülő menüből pedig válaszd ki az országot (Hungary), majd kattints a
continue gombra

Az ezt követő oldalon pirossal kiemelve látni fogod a regisztrációs kódodat (egyébként azt hiszem mindenki ugyanazt kapja)

Most a Xara-ban kattints a
Run Webstyle Now gombra, majd a felbukkanó ablakba másold be a kapott regisztrációs kódot
Kész. Ha nem volt felbukkanó ablak, akkor már korábban regisztráltad.
Kicsi Sims
2005. július 8. 19:37
alakulat
2005. július 11. 18:42
Hi!
Tudna valaki magyaritást a Xara Webstyle 3-hoz???????????????
Spányik Balázs
2005. július 11. 19:19
1. Egy kérdőjel is elég, max. 3, semmiképpen nem 16!
2. Nem teszünk fel két kérdést egymás után, kihasználjuk, hogy szerkeszthetjük saját hozzászólásunkat (egy ideig).
3. Ha már magyarítást keresünk, legalább tudjuk már leírni a valaki szót.
4. Nincs magyarítás, a program használati útmutatója megtalálható a PC World júniusi számában.
benkovics
2005. július 11. 20:19
De Balázs! Ne legyél már ilyen.... izé.......
Spányik Balázs
2005. július 11. 21:17
Na jó, de csak a kedvedért.

Dehát ott van az újságban a kétoldalas ismertető! Vagy az ecserin osztogatják a PC World CD-ket újság nélkül? Nem értem.
Ilyn
2005. július 14. 17:46
Köszi a segítséget sikerült regisztrálni a honlapot,de még egy kérdésem lenne: ezzel a 3-as verzióval nem lehet a teljes weblapot megcsinálni, csak ilyen gombokat, stb.? Mert a 4-es kipróbálható verzióban volt egy olyan menüpont, hogy Web Pages (ha jól emlékszem) és ott lehetett egy komplett oldalt készíteni, de ebben meg nincs ilyen, és enélkül hogy lehet vagy hol lehet a teljes honlapot elkészíteni? Előre is köszi a segítséget.
google
2005. július 14. 17:48
Nem, teljes weblapot nem lehet.
Kovács Dávid ( Davs )
2005. július 14. 17:50
Az újságban ott van a hátrányok között, hogy nem lehet vele teljes weboldalakat készíteni...
Spányik Balázs
2005. július 15. 0:09
Vagy megfogalmazhatjuk úgy is: igen, ez volt a 4-es fő újdonsága!
Cikesz24
2005. szeptember 8. 6:26
Halihó mindenkinek ezeken a korai órákon

!
Tegnap regisztráltam. Jó az oldal, mi?
Szeretnék honlapot csinálni, de nem tudok!

Segíthetne valaki!!!
Mondjuk az oldal készítői, de mindegy

!
Jó napot mindenkinek!!!
benkovics
2005. szeptember 8. 7:55
Olvass végig minden topicot, ami ezzel kapcsolatos! És utána kérdezz, ha valami nem megy!
Elsősorban
Ezeket a fórumokat ajánlom!
Jó keresgélést!
Cikesz24
2005. szeptember 9. 15:05
Köszi! Nagyon sokat segítettél! Tényleg.
tesztax
2005. szeptember 9. 15:30

Én még ajánlom a Htmlpad-ot honlapszerkesztésre, a Webstyle-lal együtt.
Cikesz24
2005. szeptember 10. 6:05
Neked is nagyon köszönöm, mert nekem senki sincs a családban aki segítsen, úgyhogy rengeteg segítséget adtatok mind a ketten.
Ez mind a tietek! Ez csak tréfa!
Spányik Balázs
2005. szeptember 10. 9:46
Jó, de a továbbiakat valahol máshol tárgyaljátok meg, mert ennek vajmi kevés köze van a CD/DVD melléklethez! Köszi!
tom661
2005. szeptember 24. 14:26
IDÉZET(Utonium @ 2005. július 08., 20:33 - péntek)
Most csak a te kedvedért felraktam. Így kell regisztrálni:

Indítsd el a Xara-t és kattints a
Register this copy gombra, ez megnyitja a regisztrációs oldalt

A lapon kattints a PC World linkre

Az ezután megjelenő lap
felső részébe ne írj semmit
Az alsó részben adj meg egy létező e-mail címet, alatta vedd ki a pipát a jelölőnégyzetből, a legördülő menüből pedig válaszd ki az országot (Hungary), majd kattints a
continue gombra

Az ezt követő oldalon pirossal kiemelve látni fogod a regisztrációs kódodat (egyébként azt hiszem mindenki ugyanazt kapja)

Most a Xara-ban kattints a
Run Webstyle Now gombra, majd a felbukkanó ablakba másold be a kapott regisztrációs kódot
Kész. Ha nem volt felbukkanó ablak, akkor már korábban regisztráltad.
Elnézését kérem, de a PC, ahova telepítetem a XARA WEBSTYLE 3 nincs internetre csatlakozva. Ebben az esetben hogyan dolgozzak vele
Köszönöm a segítséget.
Spányik Balázs
2005. szeptember 24. 14:38
Attól tartok sehogy. Bátorkodom megjegyezni, hogy ha az olvasótábortól nem is várható el egységesen, hogy mindenkinek legyen internet-hozzáférése (bár minden jel arra mutat, hogy túlnyomó többségüknél már van internet), egy weboldalkészítő alkalmazás használatához ez azért joggal elvárható.
tom661
2005. szeptember 24. 16:32
Minden esetre köszönöm a választ, de mégis ......
tom661
2005. október 27. 17:45
Jó napot!
A gépem már interneten van, de amikor próbálom regisztrálni a megírt sorrendben, akkor a következő választ kapom:
Alsó ablak - úgy, ahogy ajánlotta, asztán
1. internal server error
2. (a kép vissza "ugrik a regisztrációs oldalra) ez a e-mail már regisztrálva van, ami nem igaz! (Két e-mail címemmel próbáltam és az eredmény ugyan az. Betartottam a megírt sorrendet!)
Köszönöm
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.