Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Hangulatjelek
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Internetes programok > Csevegők
mano1b
Hangulatjeleket keresek de nagyobbakat, mert azok sokkal szebbek. Kérem segítsen valaki, hol lehet találni
ilyeneket. Előre is köszönöm .. mano1b
Sebi
Tessék. smile.gif
eremit
http://www.postsmile.com/
Sebi
Vagy itt egy másik. Klikk.
Greene
Légyszíves keressél egy Magyar Helyesírási Szótárt és egy nyelvtankönyvet is, jó? roll.gif
Sőt a "Már tudok olvasni" program keretében a fórumszabályzatot is tudom a figyelmedbe ajánlani.
szunyog25
Sziasztok! Az ilyen "óriás" smile-kat mivel lehet importálni a messengerbe? Az MSN backup csak (azt hiszem) 48*48-as méretet enged, de nekem is vannak ennél nagyobbak, csak azokat mástól kaptam. Van erre valami egyszerű módszer?
Calyd
Meg lehet-e valósítani MSN-ben (Live) vagy Plus-ban, hogy csak animált smiley-kat kapcsoljam ki? Nagyon bosszantúak szerintem a csöpögő kérdőjelek, meg egyebek.
Calyd
Nincs ötlete senkinek? sad.gif
Sebi
Talán ez segít.

Eszközök --> Beállítások --> Üzenetek --> Egyéni hangulatjelek megjelenítése --> Pipa ki
Calyd
Hát valamennyit talán. Ezt úgy értelmezem, hogy a beépített hangulatjelek maradnak, ugye?
Sebi
Igen, azok tiltására az előtte lévő "Hangulatjelek megjelenítése" beállítás szolgál.
tomi900
Nem tudja valaki, hogy az msn hova menti a szmájlikat? Délután kérdztem de valamiért eltűnt a hozzászolás.
Sebi
Nem is értem miért tűnhetett el. roll.gif no.gif
Itt megtalálod, de ez is ott fog kikötni, ha nem javítod át a helyesírását. bulb.gif

Amúgy: X:\Documents and Settings\Felhasználónév\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\
tomi900
Ja hogy ennyire számít a helyesírás? Hát nem tudtam. Amúgy időközben megtaláltam, de azért kösz. Amúgy tudok helyesen írni, csak nem nagyon törekeszem rá. Na mindegy, de az még kérdésem lenne hogy ha például új felhasználói fiókot csinálok, akkor vissza kell másolni erre a helyre,(X:\Documents and Settings\Felhasználónév\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\) vagy az MSN-ben kell létrehozni őket?
Sebi
Elég csak visszamásolni. Ezzel a programmal könnyen ki tudod menteni a smiley-kat. bulb.gif
tomi900
Köszönöm. cool.gif ani_wink.gif
papírkutya
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem a következő miatt: az msn bizonyos hangulatjeleket csak kisebb méretben, vagy torzítva jelenít meg. Miért van ez és mit lehet ellene tenni? Akár azt is vállalom, hogy szerkesztgetem őket valamivel, de nem szeretném, hogy egy csomó poénos dolgom egy mappában porosodjon! sad.gif

Köszönettel: Papírkutya
ezermester
Tudni kéne milyen MSN-t használsz? És milyen minőségű és méretű hangulatjelekről van szó?
papírkutya
Windows Live Messenger. Mindenféle méretű hangulatjeleket eltorzít, nem jöttem rá, milyen szabály alapján. Esetleg küldhetek közülük néhányat, hátha rájössz.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.