Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Optikai tuning
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Alkatrészek, perifériák > Hűtés, házak, tápok, modding
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6
ProFiler
Minden, ami a számítógépek és perifériáik kinézetével kapcsolatos.
cereal180
Igaz, hogy ez gyári, de azért nem semmi.

Cikk+Képek
ProFiler
Tényleg nagyon szép. Főleg ez a lakkozott felület emeli ki. Remélem más grafikával is készítik! cool.gif

Ciao.
master
A delux árusít most egész jó keyboard+mouse összeállításokat, érdemes megnézni! Én a májusi PCWORLD-ben láttam, mint hirdetést. roll.gif
Ezek mind GYÁRIAK!

Ne használj piros színt... <Ajnász />
Kicsi Sims
ajáljatok valamilyen jó, de nem drága házat
chris p
Ez egyrész elég relatív fogalom, bővebben is kifejthetnéd milyen elvárásaid vannak, másrészt meg itt a helye!
cereal180
IDÉZET(master @ 2005. May 08., Sun 16:02)
A delux árusít most egész jó keyboard+mouse összeállításokat, érdemes megnézni! Én a májusi PCWORLD-ben láttam, mint hirdetést.  roll.gif
Ezek mind GYÁRIAK!

Ne használj piros színt... <Ajnász />

Hogyha a BMW-sre gondolsz, az szerintem nagyon gagyi thumbdown.gif Már láttam olyat közelebbről is és nagyon silány a kidolgozása. Akkor már inkább Codegen. Amúgy a Codegen egész pofás kis házakat csinál, csak ne lenne benne az a táp.Enyhén szólva ingadozik a feszültségük. :angry: Ez a ház szerintem kifejezetten szép.
cereal180
Ez a Dragon tényleg szép!

Itt van megint egy gyöngyszem.
chris p
IDÉZET(ProFiler @ 2005. May 11., Wed 7:17)

Majd ha továbbfejlesztik olyanra, ami főz, mos, takarít, egyebek... biggrin.gif , akkor talán beruházok egyre...
nascar
Hát ez is egy nagyon különleges ház!
Tervezéstől, a kivitelezésig!
Humvee Casemod biggrin.gif
cereal180
Ez már egyszer volt, de jó volt megint megnézni.
Soldierpeti
Gyári, de szívesen elfogadnék egy ilyet Thermaltake Armor
ProFiler
Szépnek szép, csak elég zajos a "kicsike" biggrin.gif . (meg sajnos ezen is ott a Tt felirat annoyed.gif weep.gif )

Ciao.
nascar
Ha egyszer az a gyártó! twisted.gif
Fenntartást érzek a szavaidban! Nem olyan rossz azért! ani_wink.gif
ProFiler
Nagyon jó! A Kandalfot én is megvenném. (de engem azon is komolyan idegesít az Tt felirat sad.gif )

Ciao.
Czjano
Sziasztok!
Nem tudom mi a baj a Tt -vel. Szerintem nagyon jó házakat csinál. Azt aláírom hogy drága de a minőségnek ára van.

Amúgy itt van pár kép. Szerintem jók.
ASUS Vento 3600:
http://www.prohardware.hu/rios3_content.ph...d=20&id=575&p=2
Casetek CK-1020:
http://www.prohardware.hu/rios3_content.ph...d=20&id=552&p=1
Sharkoon ház:
http://www.prohardware.hu/rios3_content.ph...d=20&id=521&p=2
Thermaltake LANMOTO:
http://www.prohardware.hu/rios3_content.php?mod=20&id=460
ProFiler
IDÉZET(Czjano @ 2005. May 18., Wed 22:04)
Nem tudom mi a baj a Tt -vel. Szerintem nagyon jó házakat csinál. Azt aláírom hogy drága de a minőségnek ára van.

Most már semmi baj sincs a Tt-vel, mert kiváló házakat készít. Nagyon jó minőség - csúcsminőség, gyönyörű design, egyszerű szerelhetőség, kiváló hűtés. Az ár ezek után már mellékes. De én nem tudom feledni a "régi" Tt-t, amikor ez a cég csak arról volt híres, hogy rossz minőségű termékeket dobált ki a piacra, agyba-főbe másolgatta más gyártók termékeit. Sajnos ezzel a szememben bemocskolta magát a Thermaltake (legalábbis név szerint). (Lásd a GoldStart... megoldották, hogy a sok problémás eszközéről hírás márkából LG-t fabrikáltak, ami mára már - egyesek szerint - jó márkának számít.) Bár ez az egész dolog nem jelent semmit - hiszen a házra nincs kifogás, csak nekem speciell az nem tetszik, hogy oda van írva, hogy Thermaltake (és még elég furcsán villogtatják is).

Ciao.
Ulala
Na igen, ha a Tt leszokna a bután megvilágított logókról az nem lenne rossz. biggrin.gif

Nekem relatív régi Tt házam van és tiszta Chieftech Dragon, csak rátettek kívülre egy Tt felíratot. smile.gif Sőt az a vicces hogy belülre Chieftech van írva. biggrin.gif
sirfrancisd
Mert az a gyártója még ma is a legtöbb híres háznak, csak kapnak a végső fázisban egy plecsnit, vagy egy kis minimáltuningot, és kész. ani_wink.gif
Czjano
Sziasztok!
Érdeklődni szertnék, hogy nem tudnátok-e megmondani, hogy Debrecenben hol van olyan bolt ami tuning cuccokat árul?
Czjano
Ulala
roll.gif Ez egy jó kérdés, mivel Budapesten sem, gyakori.

Szerintem nézzél körbe az internet áruházakban.
cereal180
Szerencsére ilyen bolt itt van biggrin.gif
Calyd
Én a Thermaltake Sharkommal meg vagyok elégedve smile.gif
shark

Bár az első ajtón lévő led kissé magasra került, és az albiban pont oldalról megyek a szobába, és majd kiégeti a szemem, meg 34-36k-ért egy ventiszabályzóval is elláthatták volna, de amugy jó a ház. Minden patent, jól szellőzik, minőségi anyagok. És amióta beszerváltam egy Vantec ventiszabalyzót, azóta a 12es ventik hangproblémája is megoldódott thumbsup.gif
Richy
Nekem is tetszene az a ház ani_wink.gif
Zag
Üdv!

Nem tudom, ebbe a fórumba való-e ez a kérdés, de megpróbálom. smile.gif

Van egy Aerogate II-es előlapi panelem, ahol 4 hardver egység hőmérsékletét lehet figyelni és állítani. Ahhoz, hogy figyeljem a hőmérsékletet, egy szenzort rá kell ragasztani az adott egységre. Na most alapból adtak 4 db ragasztócetlit, ami olyasmi, mint a cellux, és ilyet szeretnék még venni, mert néhány egységemet át kell építeni, illetve újak is kerülnek a gépembe. Tehát valami olyan hőálló ragasztócetlire lenne szükségem, amivel ezeket a szenzorokat oda tudom ragasztani az egységekhez. Ha valaki tud segíteni, hogy ilyeneket külön hol tudok vásárolni, előre is köszönöm.

Zag
kezdok
bulb.gif arrow.gif mobile rack-ba ledek
Newton^
A most készülő, nem a világ legszebb modja az enyém! smile.gif
A gép teljes moddolása kb. 2006. áprilisra lesz kész. A gépben lévő elemekről, ill. arról, hogy mikor, milyen elemek kerülnek még a gépbe az alábbi linken találsz infot: http://balit.atw.hu/modding/index.html
A 2. fázis elemei 2005. okt. 27-én (jövő hét csütörtök) érkeznek, péntek estére friss képek lesznek fent!!!

Newton^
titusz
IDÉZET(Czjano @ 2005. június 05., 20:02 - vasárnap)
Sziasztok!
Érdeklődni szertnék, hogy nem tudnátok-e megmondani, hogy Debrecenben hol van olyan bolt ami tuning cuccokat árul?
Czjano

A mistral (Hal köz) és Multimediatower (Szent Anna u.) legjobb boltok ilyen szempontból a városban.
NASAboy
Srácok nekem lenne egy kérdésem eléggé fontos lenne! Ha tudjátok rá a választ, akkor segítsetek Légy szíves. Nah szóval: ha kivágom a gépem oldalát és plexit akarok a helyére befogatni, akkor milyet vegyek? Elektrosztatikus menteset, vagy a sima is megrteszi? Csak azért kérdezem, mert nem lenne jó érzés, ha a plexi mindig feltöltődne és és sorra megvágná a lábamat ha a közelébe érek. biggrin.gif exclamat.gif Előre is köszi csáósztok.
ProFiler
Mindegy. Nem fog feltöltődni, mert nem dörzsöli semmi. Maximum ha venti is van benne, akkor, de az is minimális. Egyébként meg meg nem ráz, mert messze nincsenek ott akkora áramerősségek.

Ciao.
NASAboy
Nagyon kösz a segítséget..... exclamat.gif
Gereby
Játszottam kicsit a fénynel, meg a házammal.... >>>KÉP<<<
ProFiler
Azt a függőleges kár, hogy csak kicsit más színű. Így pont nem illik bele a képbe. Ha nagyon elütne (pl. piros lenne) már sokkal szebben festene. bulb.gif

Ciao.
BáGyu
Akkor egy picit én is dicskednék blush.gif elkészítettem a saját optikai tuningomat!

A kiindulás!

A végeredmény 1

Végeredmény 2.,
Egyedi lábak, egyedi fényhatások kivágott plexi oldal.
Egyszóval sk. smile.gif az egész.
Gereby!
Nekem nagyon tetszik amit te csináltál. worship.gif thumbsup.gif
ProFiler
Gratulálok! Ez nagyon szép munka!

Egyébként érdekesnek tartom, hogy mindenkinél a kék jön be. biggrin.gif Nekem is kék az egyik gépem, egy másik pedig színes (többszínű világítást használok benne). Az új Stacker 830-amat piros világítású, fehér-metálnak tervezem összedobni. cool.gif

Ciao.
titusz
Nekem is a kék tetszik.
Most veszek kék dual-os fénycsövet 1500Ft-ért 10hónapos kamat mentes részletre. laughing.gif
Szeretnék egy gépházat építeni. cool.gif A plexi beszerzés is folyamatban van.
BáGyu
Köszönöm az elismerő szavakat! smile.gif
A kék, talán azért mert az egy picit olyan misztikus külsőt kölcsönöz a gépnek és nem olyan tolakodó! roll.gif
Egyébként meg, ezek vörös és kék fényű világító diódák 7500mc értékkel, összesen 26 db. egy futófény efekt, és egy knight reader elektronikába bekötve.
Ez a pár dióda kész vagyon volt 75 és 235-Ft között plusz plexi, plusz az elektronikák, plusz a görgők és a festék.
Ez az átalakítás kb. 17000-Ftba került. blink.gif
ProFiler
De megérte! thumbsup.gif

Ciao.
titusz
Az biztos. yes.gif Nagyon jó lett. clap_01.gif
Gereby
@BáGyu: Az én tuningom enyhén eltörpül a Tied mellett. Gratu! Nagyon tetszik!

@ProFiler: Igazad van ezzel a színválasztással. Amit látsz a képen az egy UV neon, eldugva pedig egy kék van. Az UV a kedvencem, szóval azt nem cserélem le biztos, de a kéket talán valamikor lecserélem (még régen azt használtam, és most elővettem). Talán pirossal jobb lesz, bár nem tudom, hogy mitcsinál az UV csővel... Az a baj, hogy nem lehet próbálgatni...
ProFiler
Miért ne lehetne próbálgatni? biggrin.gif Veszel többet, aztán hajrá! ani_wink.gif

Ciao.
Gereby
Hát valakinél lehet, hogy csak így működik... smile.gif
Baludada
Tök jó, hogy ez a modding téma mára már enyire népszerű. Nekem is "kicsit" moddolt a gépem, először én is a kéket részesítettem előnybe, de aztán rájöttem, hogy így nem látok be a gépbe tisztán csak olyan sejtelmesen (plexi oldallapom van gyárilag) éppen ezért a neonjaim zöldek! biggrin.gif a proci venti pedig kék és az előző házamhoz rendelt ledek pedig a vincsi hűtő ezüst lapátjait világitja meg így az szó szerint szórja a fényt. Nekem nagyon tetszik cool.gif Majd próbálkozom képkkel is ha végre sikerül feltöltenem az ATW-re annoyed.gif Sajnos a táp miatt a neonok nem üzemelnek mert eddig egyszer próbáltam őket akkor két nepig nem volt gépem blush.gif De folyamatban van az új táp és akkor télen-nyáron karácsonyfa áll majd a szombámban. 1 pár 30cm-es neon mennyire képes befűteni a gépnek? Vagy nem érezhető?
ProFiler
Nem vészes. Mondjuk ezért jobb inkább hidegkatódos fénycsövet venni, mert az meg végképp nem fűti a gépet.

Ciao.
Jester
@BáGyu

Gratulálok, nagyon ütősen néz ki, főleg a kiindulási házhoz viszonyítva!
cereal180
Igaz, nem modding, de találtam egy nagyon pofás kis kuckót. katt
Sanzi
IDÉZET(Apokalipszis @ 2005. december 30., 14:52 - péntek)
@BáGyu

Gratulálok, nagyon ütősen néz ki, főleg a kiindulási házhoz viszonyítva!

Csak csatalkozni tudok! Grat! thumbsup.gif
De az én tuningom se semmi. ani_wink.gif Egy sima fehér ház oldallapjára van rányomva egy uv fénycső. ani_wink.gif Nagyon állat. twisted.gif laughing.gif
Baludada
Bocsi ha OFF, de végül is az optikai tuninghoz tartozik. Szeretném kicsit moddolni ez egerem egy két LED-del. Genius egerem van és négy vezeték közül választhatok:fehér, narancs,kék és zöld. Melyikre kell kötnöm a LEDet hogy világítson? Sajna nincsen multiméterem hogy megmérjem...
BáGyu
Sanzi és Apokalipszis tényleg köszönöm!
Mi tagadás volt is vele agyalnivaló dolgom éppen elég!
Baludada!
Sajnos ebben nem tudok segíteni, hogy hova kösd, csak annyit tudok mondani, hogy a led elé ne felejts el ellenállást tenni, mert különben nem lesz hosszú életű a modingod!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.