ProFiler
2005. május 4. 9:13
Minden, ami a számítógépek és perifériáik kinézetével kapcsolatos.
cereal180
2005. május 5. 20:35
Igaz, hogy ez gyári, de azért nem semmi.
Cikk+Képek
ProFiler
2005. május 5. 20:37
Tényleg nagyon szép. Főleg ez a lakkozott felület emeli ki. Remélem más grafikával is készítik!
Ciao.
master
2005. május 8. 14:02
A
delux árusít most egész jó keyboard+mouse összeállításokat, érdemes megnézni! Én a májusi PCWORLD-ben láttam, mint hirdetést.

Ezek mind
GYÁRIAK!Ne használj piros színt... <Ajnász />
Kicsi Sims
2005. május 10. 14:04
ajáljatok valamilyen jó, de nem drága házat
chris p
2005. május 10. 14:18
Ez egyrész elég relatív fogalom, bővebben is kifejthetnéd milyen elvárásaid vannak, másrészt meg
itt a helye!
cereal180
2005. május 10. 18:23
IDÉZET(master @ 2005. May 08., Sun 16:02)
A
delux árusít most egész jó keyboard+mouse összeállításokat, érdemes megnézni! Én a májusi PCWORLD-ben láttam, mint hirdetést.

Ezek mind
GYÁRIAK!Ne használj piros színt... <Ajnász /> Hogyha a BMW-sre gondolsz, az szerintem nagyon gagyi

Már láttam olyat közelebbről is és nagyon silány a kidolgozása. Akkor már inkább Codegen. Amúgy a Codegen egész pofás kis házakat csinál, csak ne lenne benne az a táp.Enyhén szólva ingadozik a feszültségük. :angry:
Ez a ház szerintem kifejezetten szép.
ProFiler
2005. május 11. 6:17
cereal180
2005. május 11. 9:10
Ez a Dragon tényleg szép!
Itt van megint egy gyöngyszem.
chris p
2005. május 11. 11:24
IDÉZET(ProFiler @ 2005. May 11., Wed 7:17)
Majd ha továbbfejlesztik olyanra, ami főz, mos, takarít, egyebek...

, akkor talán beruházok egyre...
nascar
2005. május 11. 12:15
Hát ez is egy nagyon különleges ház!
Tervezéstől, a kivitelezésig!
Humvee Casemod
cereal180
2005. május 11. 22:13
Ez már egyszer volt, de jó volt megint megnézni.
Soldierpeti
2005. május 14. 19:22
Gyári, de szívesen elfogadnék egy ilyet
Thermaltake Armor
ProFiler
2005. május 14. 19:45
Szépnek szép, csak elég zajos a "kicsike"

. (meg sajnos ezen is ott a Tt felirat

)
Ciao.
nascar
2005. május 14. 20:20
Ha egyszer az a gyártó!
Fenntartást érzek a szavaidban! Nem olyan rossz azért!
ProFiler
2005. május 14. 20:28
Nagyon jó! A Kandalfot én is megvenném. (de engem azon is komolyan idegesít az Tt felirat

)
Ciao.
Czjano
2005. május 18. 21:04
ProFiler
2005. május 18. 21:33
IDÉZET(Czjano @ 2005. May 18., Wed 22:04)
Nem tudom mi a baj a Tt -vel. Szerintem nagyon jó házakat csinál. Azt aláírom hogy drága de a minőségnek ára van.
Most már semmi baj sincs a Tt-vel, mert kiváló házakat készít. Nagyon jó minőség - csúcsminőség, gyönyörű design, egyszerű szerelhetőség, kiváló hűtés. Az ár ezek után már mellékes. De én nem tudom feledni a "régi" Tt-t, amikor ez a cég csak arról volt híres, hogy rossz minőségű termékeket dobált ki a piacra, agyba-főbe másolgatta más gyártók termékeit. Sajnos ezzel a szememben bemocskolta magát a Thermaltake (legalábbis név szerint). (Lásd a GoldStart... megoldották, hogy a sok problémás eszközéről hírás márkából LG-t fabrikáltak, ami mára már - egyesek szerint - jó márkának számít.) Bár ez az egész dolog nem jelent semmit - hiszen a házra nincs kifogás, csak nekem speciell az nem tetszik, hogy oda van írva, hogy Thermaltake (és még elég furcsán villogtatják is).
Ciao.
Ulala
2005. május 18. 21:44
Na igen, ha a Tt leszokna a bután megvilágított logókról az nem lenne rossz.
Nekem relatív régi Tt házam van és tiszta Chieftech Dragon, csak rátettek kívülre egy Tt felíratot.

Sőt az a vicces hogy belülre Chieftech van írva.
sirfrancisd
2005. május 19. 1:26
Mert az a gyártója még ma is a legtöbb híres háznak, csak kapnak a végső fázisban egy plecsnit, vagy egy kis minimáltuningot, és kész.
Czjano
2005. június 5. 20:02
Sziasztok!
Érdeklődni szertnék, hogy nem tudnátok-e megmondani, hogy Debrecenben hol van olyan bolt ami tuning cuccokat árul?
Czjano
Ulala
2005. június 14. 5:34

Ez egy jó kérdés, mivel Budapesten sem, gyakori.
Szerintem nézzél körbe az internet áruházakban.
cereal180
2005. június 16. 19:17
Szerencsére ilyen bolt itt van
Calyd
2005. szeptember 1. 12:24
Én a Thermaltake Sharkommal meg vagyok elégedve
sharkBár az első ajtón lévő led kissé magasra került, és az albiban pont oldalról megyek a szobába, és majd kiégeti a szemem, meg 34-36k-ért egy ventiszabályzóval is elláthatták volna, de amugy jó a ház. Minden patent, jól szellőzik, minőségi anyagok. És amióta beszerváltam egy Vantec ventiszabalyzót, azóta a 12es ventik hangproblémája is megoldódott
Richy
2005. szeptember 10. 15:43
Nekem is tetszene az a ház
Zag
2005. szeptember 19. 13:09
Üdv!
Nem tudom, ebbe a fórumba való-e ez a kérdés, de megpróbálom.

Van egy Aerogate II-es előlapi panelem, ahol 4 hardver egység hőmérsékletét lehet figyelni és állítani. Ahhoz, hogy figyeljem a hőmérsékletet, egy szenzort rá kell ragasztani az adott egységre. Na most alapból adtak 4 db ragasztócetlit, ami olyasmi, mint a cellux, és ilyet szeretnék még venni, mert néhány egységemet át kell építeni, illetve újak is kerülnek a gépembe. Tehát valami olyan hőálló ragasztócetlire lenne szükségem, amivel ezeket a szenzorokat oda tudom ragasztani az egységekhez. Ha valaki tud segíteni, hogy ilyeneket külön hol tudok vásárolni, előre is köszönöm.
Zag
kezdok
2005. október 22. 10:51
Newton^
2005. október 23. 17:28
A most készülő, nem a világ legszebb modja az enyém!

A gép teljes moddolása kb. 2006. áprilisra lesz kész. A gépben lévő elemekről, ill. arról, hogy mikor, milyen elemek kerülnek még a gépbe az alábbi linken találsz infot:
http://balit.atw.hu/modding/index.htmlA 2. fázis elemei 2005. okt. 27-én (jövő hét csütörtök) érkeznek, péntek estére friss képek lesznek fent!!!
Newton^
titusz
2005. november 6. 13:38
IDÉZET(Czjano @ 2005. június 05., 20:02 - vasárnap)
Sziasztok!
Érdeklődni szertnék, hogy nem tudnátok-e megmondani, hogy Debrecenben hol van olyan bolt ami tuning cuccokat árul?
Czjano
A mistral (Hal köz) és Multimediatower (Szent Anna u.) legjobb boltok ilyen szempontból a városban.
NASAboy
2005. november 26. 14:56
Srácok nekem lenne egy kérdésem eléggé fontos lenne! Ha tudjátok rá a választ, akkor segítsetek Légy szíves. Nah szóval: ha kivágom a gépem oldalát és plexit akarok a helyére befogatni, akkor milyet vegyek? Elektrosztatikus menteset, vagy a sima is megrteszi? Csak azért kérdezem, mert nem lenne jó érzés, ha a plexi mindig feltöltődne és és sorra megvágná a lábamat ha a közelébe érek.

Előre is köszi csáósztok.
ProFiler
2005. november 26. 15:18
Mindegy. Nem fog feltöltődni, mert nem dörzsöli semmi. Maximum ha venti is van benne, akkor, de az is minimális. Egyébként meg meg nem ráz, mert messze nincsenek ott akkora áramerősségek.
Ciao.
NASAboy
2005. november 26. 15:31
Nagyon kösz a segítséget.....
Gereby
2005. december 3. 19:23
Játszottam kicsit a fénynel, meg a házammal....
>>>KÉP<<<
ProFiler
2005. december 3. 19:41
Azt a függőleges kár, hogy csak kicsit más színű. Így pont nem illik bele a képbe. Ha nagyon elütne (pl. piros lenne) már sokkal szebben festene.
Ciao.
BáGyu
2005. december 3. 20:51
Akkor egy picit én is dicskednék

elkészítettem a saját optikai tuningomat!
A kiindulás!A végeredmény 1Végeredmény 2.,
Egyedi lábak, egyedi fényhatások kivágott plexi oldal.
Egyszóval sk.

az egész.
Gereby!
Nekem nagyon tetszik amit te csináltál.
ProFiler
2005. december 3. 21:45
Gratulálok! Ez nagyon szép munka!
Egyébként érdekesnek tartom, hogy mindenkinél a kék jön be.

Nekem is kék az egyik gépem, egy másik pedig színes (többszínű világítást használok benne). Az új Stacker 830-amat piros világítású, fehér-metálnak tervezem összedobni.
Ciao.
titusz
2005. december 3. 22:01
Nekem is a kék tetszik.
Most veszek kék dual-os fénycsövet 1500Ft-ért 10hónapos kamat mentes részletre.

Szeretnék egy gépházat építeni.

A plexi beszerzés is folyamatban van.
BáGyu
2005. december 3. 22:13
Köszönöm az elismerő szavakat!
A kék, talán azért mert az egy picit olyan misztikus külsőt kölcsönöz a gépnek és nem olyan tolakodó!
Egyébként meg, ezek vörös és kék fényű világító diódák 7500mc értékkel, összesen 26 db. egy futófény efekt, és egy knight reader elektronikába bekötve.
Ez a pár dióda kész vagyon volt 75 és 235-Ft között plusz plexi, plusz az elektronikák, plusz a görgők és a festék.
Ez az átalakítás kb. 17000-Ftba került.
ProFiler
2005. december 3. 22:17
De megérte!

Ciao.
titusz
2005. december 3. 22:21
Az biztos.

Nagyon jó lett.
Gereby
2005. december 3. 22:40
@BáGyu: Az én tuningom enyhén eltörpül a Tied mellett. Gratu! Nagyon tetszik!
@ProFiler: Igazad van ezzel a színválasztással. Amit látsz a képen az egy UV neon, eldugva pedig egy kék van. Az UV a kedvencem, szóval azt nem cserélem le biztos, de a kéket talán valamikor lecserélem (még régen azt használtam, és most elővettem). Talán pirossal jobb lesz, bár nem tudom, hogy mitcsinál az UV csővel... Az a baj, hogy nem lehet próbálgatni...
ProFiler
2005. december 4. 9:21
Miért ne lehetne próbálgatni?

Veszel többet, aztán hajrá!
Ciao.
Gereby
2005. december 4. 11:55
Hát valakinél lehet, hogy csak így működik...
Baludada
2005. december 28. 23:14
Tök jó, hogy ez a modding téma mára már enyire népszerű. Nekem is "kicsit" moddolt a gépem, először én is a kéket részesítettem előnybe, de aztán rájöttem, hogy így nem látok be a gépbe tisztán csak olyan sejtelmesen (plexi oldallapom van gyárilag) éppen ezért a neonjaim zöldek!

a proci venti pedig kék és az előző házamhoz rendelt ledek pedig a vincsi hűtő ezüst lapátjait világitja meg így az szó szerint szórja a fényt. Nekem nagyon tetszik

Majd próbálkozom képkkel is ha végre sikerül feltöltenem az ATW-re

Sajnos a táp miatt a neonok nem üzemelnek mert eddig egyszer próbáltam őket akkor két nepig nem volt gépem

De folyamatban van az új táp és akkor télen-nyáron karácsonyfa áll majd a szombámban. 1 pár 30cm-es neon mennyire képes befűteni a gépnek? Vagy nem érezhető?
ProFiler
2005. december 29. 12:39
Nem vészes. Mondjuk ezért jobb inkább hidegkatódos fénycsövet venni, mert az meg végképp nem fűti a gépet.
Ciao.
Jester
2005. december 30. 14:52
@BáGyu
Gratulálok, nagyon ütősen néz ki, főleg a kiindulási házhoz viszonyítva!
cereal180
2005. december 31. 12:54
Igaz, nem modding, de találtam egy nagyon pofás kis kuckót.
katt
Sanzi
2005. december 31. 12:56
IDÉZET(Apokalipszis @ 2005. december 30., 14:52 - péntek)
@BáGyu
Gratulálok, nagyon ütősen néz ki, főleg a kiindulási házhoz viszonyítva!
Csak csatalkozni tudok! Grat!
De az én tuningom se semmi.

Egy sima fehér ház oldallapjára van rányomva egy uv fénycső.

Nagyon állat.
Baludada
2006. január 8. 18:44
Bocsi ha OFF, de végül is az optikai tuninghoz tartozik. Szeretném kicsit moddolni ez egerem egy két LED-del. Genius egerem van és négy vezeték közül választhatok:fehér, narancs,kék és zöld. Melyikre kell kötnöm a LEDet hogy világítson? Sajna nincsen multiméterem hogy megmérjem...
BáGyu
2006. január 10. 9:08
Sanzi és Apokalipszis tényleg köszönöm!
Mi tagadás volt is vele agyalnivaló dolgom éppen elég!
Baludada!
Sajnos ebben nem tudok segíteni, hogy hova kösd, csak annyit tudok mondani, hogy a led elé ne felejts el ellenállást tenni, mert különben nem lesz hosszú életű a modingod!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.