Köszönöm a véleményeket, nagyon hasznosak, kéretik továbbra is hangoztatni (normális hangon please

). Néhány magyarázatot és konkrét választ azért adnék: az ASUS ház többfelé kapható, én például két hete láttam a Lordnál. Chapterek az utóbbi adásoknál már voltak. A menüt tovább fejlesztjük, valószínűleg időhiány miatt a júliusiban nem lesznek látványos fejlődések, de még sok ötlet van a tarsolyunkban. Wildjanónak kicsit igaza van (tényleg cicereg a kép felső sora, nem értem, utána nézünk, kösz hogy szóltál, tévén nem látszik), talán egy picurkát én is érzem, hogy kapkodtunk a műsor elkészítésekor. Nem jött meg (még mindig

) az a kicsi, de 3CCD-s kamera, amivel igazából dolgozni akartunk, úgyhogy most néha kölcsönkamerával (az Adidas blokkon például látszik, hogy szép), illetve GameStar-os kollégák handycamjével vettük fel a blokkokat.
A home-video stílust mint olyant, továbbra is szeretnénk "nyomni" (persze javítva a minőségen). Sok kollégánál ugyanis észrevettük, hogy sokkal egyszerűbben oldódnak fel és tudnak így beszélni egy termékről, mintha beállított, bevilágított környezetben kell szerepelniük. Másrészt nem hiszem, hogy a kereskedelmi tévék "Kókusz" műsorára kellene hasonlítanunk, a PC Studiot továbbra is szeretnénk annak "használni", amire kitaláltunk annak idején: kiegészítőnek, ami a PC World életét, a tesztelt termékeket, az érdekesebb momentumokat mutatja be. Szerintem nem gáz, ha kicsit home-videósra vesszük a figurát, elvégre közvetlenebbek szeretnénk lenni.
Mikrofont is beszerzünk egy újat (minden köszönet Rambónak a régiért, de úgy tűnik, ez nem elég jó a műsornak). GameStar blokk és retro lesz még, csak ne felejtsétek el, nyár van (na jó, lesz

), elég sokunk szabin van, kicsit nehezebben tudjuk tartani a műsorrendet. (Én például most jöttem haza szabiról, beee

)