Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Bootolható diagnosztikai programok
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Diagnosztika
diablo
Hi mindenkinek!

Sok diagnosztikai programot láttam leírva de nagyrészük win32 függő. Nos én kevés ilyen progit használok inkább jobbnak látom az olyanokat amelyek teljes hozzáférést nyernek. ilyen pl: a HDD regenerator ami bar kis méretü mégis rengetegszer mentette meg a winyom a kuka efektus bekövetkezésétől. mivel én most készítek egy olyan boot lemezt amin az összes használható és megbízható diag és service progit egyesitem.

ehez kérek segítséget milyen bootolható progikat ismertek és mennyire jók? előre is köszi
ProFiler
Pl. a memtest86 is ilyen, de még van sok más is. Majd utánnanézek, mert van már ilyen programgyűjteményem. smile.gif

Ciao.
diablo
Előre is köszi PF.

Tudom hogy a memteszt is ilyen. De szeretnék többet. Egyébként sikerült szereznem 1 működő win98 at ami 29 Mb és lemezről fut, mint egy life cd-s linux. Most hirtelen nem tudom a linkjét(egy haver adta) de be fogom linkelni!! És ráadásul bővíteni is lehet pl cd író alkalmazás stb.(igaz ilyenkor nő a mérete de 1dvd-sokminden elfér)
ProFiler
De sajnos linket nem tudok adni, mert különböző számtech magazinok mellékleteiként kaptam.

Ciao.
diablo
HI!
Nem gond. Elegenö ha a nevét és egy kevés leírást adsz. Esetleg a magazinok nevét ha lehet.
Adani
Van egy boot cd, amin sok ilyen Dos-os progi rajta van, nagyon hasznos.
diablo
H!

Köszi a linkeket!! Ellátogattam és sok érdekes dolgot találtam. Azért ez a lifeCD-s windows érdekel most töltöm és ha beválik jelezni fogom. Viszont ez az "> Eszköz az elkészítéshez" ezköz már megvan de nem túl jó. ennél jobb az easyboot vagy amit jobban szeretek az ISOlinux.
Adani
Live CD-s XP:

Windows XP PE 5.0 Ezt próbáltam, működik.
diablo
HI!
Remélem nem túl nagy! Azért megtekintem ki tudja lehet hogy hasznát fogom venni.
Köszönöm a segítséget továbbra is várom az üzeneteket.
diablo
@Adani:

Honnan szedted le mert ha volt is link már nem találom. Be tudnád linkelni ezt a Windows XP PE 5.0??
Bocsi de nem leltem meg sehol.
Dora
Sziasztok!

Jobb topicot nem találtam, ezért itt érdeklődnék mikros net diagnosztizáló program iránt. Pl. jel erősség, milyen hálózatot lát a vevő stb.

Előre is köszi a segítséget!

Soma01
Pedig van jobb! Ehhez nem kell bootolható proginak/cd-nek lennie!
Amúgy pedig költöztetést kérünk, megfelelő helyre!!
És akkor egy program is, ami jó lesz neked: http://www.netstumbler.com/downloads/
Dora
Szia Soma!

Először szeretném megköszönni a linket, sajnos nem tudom igazán használni, mert router mögül vagyok, s (valószinűleg ezért?) "nem látja a Wifi adaptert" sad.gif

Tudom, hogy nem bootolható CD-t/lemezt keresek, ezért is kezdtem úgy a mondandómat, hogy nem találtam jobb topicot ennél, de ha tudsz/ismersz a kérésemhez jobban illőt, akkor nagyon szívesen veszem, ott talán több segítséget kapok tongue.gif
deki79
Üdvözlet!
Tudtok olyan bootos általános diagnosztika progit mondani (pl everest csak) amit gépvásárlás során még az üzletben indíthatok, hogy minden meg van-e és működik is vagy marad pl ubuntu live.

Segítségetek előre is köszi.
KGigi
Memtestet tudsz futtatni, de gondolom nem akarsz órákat ott ülni. smile.gif
deki79
Esetleg valami hatékonyabb? :D
KGigi
Azon kívül, hogy megnézed, elindul-e a Live Ubuntu, sokat nem tehetsz. Merevlemez SMART-ot tudsz nézni.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.