Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Trillian
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Internetes programok > Csevegők
chrisx
Van valaki aki nagyon jártas a Trillian-ban?
A koliban proxy-n keresztül megy a net, msn messenger ki is megy a proxy beállításokon keresztűl (meg minden más), de a Trillian nem hajlandó.
Miért??

MiniDisc: Ha gondolod és kell akkor elküldhetem a "magyarosítást" ami eddig készen van, több kevesebb hibával. Nem volt időm csinálni/folytatni.
Richy
Ide már nagyon régóta nem írt senki. Kár. Pedig szerintem nagyon jó program, már több mint 1 éve használom. Sikerült bejutnom a Trillian Astra alpha testing csoportjába is, szóval nálam már a 4-es verzió (is) fut! cool.gif
Stevenking
Hogyan lehet smileykat beimportálni a programba?
Az miért van hogy úgy írja ki, hogy "részben elérhető" vagyok? És ezt nem tudom elérhetőnek megváltoztatni hiába próbáltam töbszörösen. Ezt az msn partnereim is így látják?
Egyébként nagyon tetszik a progi!
Trilian Astra 4.0.0.74 pro verziót használok.
DarkBlade
Van magyar nyelvi fájl ehez a programhoz? Ha igen hol találom?
Kösz elöre is.
Richy
Csak a 4eshez, de az alpha és csak tesztelők számára elérhető.

@Stevenking: azt jelenti, hogy van olyan protokoll, ahova bár van elérésed, mégsem vagy beloginolva, vagy kidobott. smile.gif
Mbru
Hali
Amint látom már régen nem szóltak hozzá.
Nekem olyan kérdésem lenn,hogy leszedtem a Trillian Astra-t és amikor be szeretnék jelentkezni akkor csak részben jelentkezik be sad.gif
Erre valaki tudna valami orvosságot?

Üdv
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.