timcsi22
2006. augusztus 20. 20:14
Sziasztok!
Legyenszíves valaki meséljen nekem egy kicsit a torrent fájlokról. Milyenek, mire valók. Ha pedíg lejátszhatók akkor azokat mivel lehet megnézni?
Sebi
2006. augusztus 20. 22:04
Egy kis olvasnivaló --->
itt.
Aneurysm
2006. szeptember 22. 14:30
Arra gondoltam hogy kipróbálom a torrentet a suliban, ott ugyanis sokmegabit a feltöltési sebesség és gyorsan tudnék javítani a megosztási arányomon. Persze programot telepíteni nem tudok mert az le van tiltva. Van valakinek tippje hogy hogyan lehetne ezt a torrent dolgot becsempészni?
cölöp
2006. szeptember 22. 14:36
Talán olyan kliens amit nem kell telepíteni (utorrent)
Aneurysm
2006. szeptember 22. 14:48
Jó ötlet. És akkor a feltöltendő holmit meg mondjuk egy újraírható dvd-n viszem be, és közvetlenül onnan seedelem. Egyébként az egyetemek szoktak szólni ilyenekért? Nem akarom magamat bajba sodorni.
cölöp
2006. szeptember 22. 15:33
Ha észreveszik, szerintem nem fognak neki örülni.
Adani
2006. szeptember 22. 16:34
Nálunk speciel sok port le van tiltva, így nem megoldható. Meg Proxy szervert is használnak. Erre esetleg ötlet? Nálunk a D meghajtóra lehet írni, akár fel is telepíthetem a könyvtárban, csak péntek délutánonként törlik.
Aneurysm
2006. szeptember 22. 16:35
Nálunk nem hiszem hogy tiltva vannak a portok, sok embernél láttam hogy Bithumenezik a laptopjával (a suli wifi hálózatán), és géptermekben is.
mammut
2007. november 4. 14:13
Szervusztok! Abban kérnék segítséget, hogy egy torrent trackeren belül hogy lehet korlátozni a dht használatát? Tehát ha valaki letölt egy .torrent nevű állományt, és azt betöltve kliensbe, ne tudja a torrentnél engedélyezni a dht-t. Nem kliens beállításra vok kíváncsi, hanem a trackerben mit állítsak be hogy ne lehessen az oldal torrentjeit Dht-ról, vagy Dht-ra tölteni. Ts 1.3.9 tracker motort használok.
Köszönöm előre is a segítséget! Üdv: mammut.
Soma01
2007. november 9. 11:06
Mit tudtok erről a mostani nagy razziáról? Elvileg egy csomó szervert lefoglaltak az éjszaka (vagy este?)!
Sebi
2007. november 9. 11:49
Adani
2007. november 9. 14:08
Bizony, tobb torrentoldal is eltünt, de nem mindegyik, kérdés mennyi idő lesz mire újraélednek. A TPB-nek elég volt 3 nap is.
ezermester
2009. október 26. 13:05
Sziasztok!
Szükségem lenne, egy kis segítségre!
Valamiért nem megy a gépen a Maketorrent. A Windows-t nem lenne jó most újra telepíteni, így szeretnék kérni javaslatot egy olyan programra, amivel szintén lehet a torrent file-ban lévő URL-t szerkeszteni.
Csaba_#
2009. október 27. 17:16
Van
itt egy online torrent buherátor, ez tuti hogy platformfüggetlen.

Jómagam még nem próbáltam, de sok szerencsét hozzá.
ezermester
2009. október 27. 23:48
Köszönöm, kiválóan működik!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.