Adani
2006. augusztus 17. 21:40
Klikk! Elég régi már, de hátha valaki nem ismeri még.
Bencce
2006. augusztus 17. 22:36
Igen ez valóban egy klasszikus videó
Gereby
2006. augusztus 18. 0:09
Ezen nőttem fel...

Alap műveltség... Ennek van egy másik része is...

(Anno P1-en hányszor megnéztem...)
nagygabor
2006. augusztus 18. 7:29
ÁÁ, látom már nem vagyok egyedül. Ki a másik, aki dobott egy voksot a "Igen, nagyobb dolgokat vertem szét (pl: monitor)"-ra?
Bencce
2006. augusztus 18. 8:29
A másik rész amikor kivágja az ablakon nem?

De azért az emberek negyede ahogy látom bántalmazza a számítógépet. A laptopomat mondjuk nem merem, olyankor az asztalt püfölöm.
nagygabor
2006. augusztus 18. 8:34
Ha azt ütöd, akkor is sérülhet a noti, ha olyan nagyot vágsz rá. Mostanába a székem karfáját szoktam megszorongatni, de úgy istenigazából.
Adani
2006. augusztus 18. 8:51
A második részét nem vágom micsoda, azt nem láttam. Megvan esetleg valakinek?
Egy olyanra emlékszem még, mikor a csávó sörétes puskával lő bele a monitorba.
r-chee
2006. augusztus 18. 9:08
Az csak imitáció azt hiszem, meg kis effekthalmaz...
Gereby
2006. augusztus 18. 19:53
Alap művek mégegyszer:
Bad Day 1Bad Day 2Érdemes figyelni a billentyűzet és a gép kapcsolatát... (Akkor még nem hiszem annyira el lett volna terjedve a wireless...)
Van még egy olyan videó, hogy egy nagy lanparty-n CS közben kiszúrnak egy gyereket, hogy cheat-el... Egyszerűen megoldják a dolgot... Me
gfogják a gyereket a gépével e
gyütt, és kidobják...

(Szó szerint...)
Adani
2006. augusztus 19. 9:19
Ez sem rossz, megröptette az egész gépet.
Babó22
2006. augusztus 19. 14:57
Tegnap beszereltem a Mobile Racket, és ki akarom próbálni a gépet, bedugom a konnektorba, és a gép durran egy jó nagyot. Jó 1:0 az állás. A szívbaj rámjött. Mérgembe fogtam a tápegységet és szétszedtem. Látom, eléggé lefüstölt. Utána fogtam a tápegységet, és kirepült az ablakból. Jó, a kábeleknél fogva megpörgettem, és bumm neki a falnak. Hát a fal megsérül, de a tápegységnek meg se kottyant. Jó 2:0 az állás. Most egy kicsit durvábban bántam vele, fogtam egy kalapácsot és a kondenzátorokat, mindent szétvertem. A hasznosabb dolgokat előbb még kivettem ( venti, borda, csatlakozó részek stb... ), a többi porrá zúzva. Egy kicsit durva, de utána megkönnyebbültem, és elmentem a boltba egy tápért.
Adani
2006. augusztus 19. 15:00
Hát igen, ezek a tápok.
r-chee
2006. augusztus 19. 18:25
IDÉZET(Babó22 @ 2006. augusztus 19. 15:57)

Tegnap beszereltem a Mobile Racket, és ki akarom próbálni a gépet, bedugom a konnektorba, és a gép durran egy jó nagyot. Jó 1:0 az állás. A szívbaj rámjött. Mérgembe fogtam a tápegységet és szétszedtem. Látom, eléggé lefüstölt. Utána fogtam a tápegységet, és kirepült az ablakból. Jó, a kábeleknél fogva megpörgettem, és bumm neki a falnak. Hát a fal megsérül, de a tápegységnek meg se kottyant. Jó 2:0 az állás. Most egy kicsit durvábban bántam vele, fogtam egy kalapácsot és a kondenzátorokat, mindent szétvertem. A hasznosabb dolgokat előbb még kivettem ( venti, borda, csatlakozó részek stb... ), a többi porrá zúzva. Egy kicsit durva, de utána megkönnyebbültem, és elmentem a boltba egy tápért.

Hmm...Biztos
tanulo91
2006. augusztus 19. 18:37
Mi????
r-chee
2006. augusztus 19. 18:41
Kicsit hihetetlen úgymond, hogy 12 évesen valaki szétveri az elszállt tápját, majd fogja magát, és hipp-hopp vesz egy újat... Nekem ez csak üres beszédnek tűnik, bocsesz.
Gereby
2006. augusztus 19. 19:10
Én előbb azért meg néztem volna, hogy a biztosíték durrant el benne vagy mi, illetve, hogy mi okozhatta a zárlatot...
Én a jó öreg DVD olvasómat akartam kalapáccsal megjavítani, mikor szét ment valami a mozgató mechanikájában... Egy kis ideig jó is volt, de aztán újra beadta az unalmast... Azóta van DVD íróm...
Adani
2006. augusztus 20. 11:51
Egy volt osztálytársam járt úgy, hogy felrobbant egy sérült CD a meghajtójában ( repedt volt a cd, de azért megpróbálta az 52x-es olvasóban használni). Darabokra robbant a cd, és azt csinálta, hogy fogta a cd meghajtót, és miután kiszerelte kirázta belőle a lemez maradványokat. És működött utána, még évekig azt használta.
Jester
2006. augusztus 20. 12:41
Velem még semmi komolyabb nem volt, bár a billentyűzetnek már van egy kis íve, semmi "érdemlegeset" nem csináltam.
KeLa
2006. augusztus 20. 16:57
Pár éve a notim csattant a földön egy hatalmasat. Siettem a buszhoz, még reggel elég sőtét volt és nem vettem észre az egyik bérház ajtajának a járdába csavarozott ütközőjét. Cipőorr beakat én terűltem mint a béka, a notit akarattal sem tudtam volna jobban odavágni a földhöz. Pár repedés a házon és a belső öntvényvázon de egy reinstal utánn tovább működött szegény.
vmiki
2006. augusztus 20. 19:05
A gépem (eddig) még nem szenvedett sérülést. Sajnálnám később, ha valamit tennék vele.
Ez a CD meg úgy látszik nem egyedi eset volt. Egyszer összegyűjtöttem friss drivereket a géphez és kiírtam lemezre. Egyszer csak elakadt a telepítő, és furcsán zúgott a meghaktó, gondoltam kiveszem a CD. majd újra be... Hát, már nem volt lehetőségem újra berakni... A lyuktól indulva sok kis repedés indult szét, egy nagy pedig ki is ért a széléig, de mázlim volt, nem robbant fel...
gghrtz
2006. augusztus 23. 22:14
Én nem vertem szét csak szép "lájtosan" földhöz vertem a fülesem...

Hát igen ha WH-zik akkor WH-zik
Adani
2006. augusztus 23. 22:40
Megesik, ugyan nem a géphez kapcsolódik, de egy olcsó füllhallgatót én is kivágtam az első kukába, mikor a buszon hallgattam a discmant hazafele jövet ( Kecskemét-Békéscsaba 3 órás távon) és a füles elkezdett nme működni. Recsegett, ropogott, a sikertleen javítások után a csabai pályaudvar kukájában landolt. Azóta sem veszem meg a legolcsóbb fülest.
Gereby
2006. augusztus 24. 6:08
Igen.. ez ilyen... De sajnos a drágább fülesek is könnyen megadják magukat... Nekem most halódik a Panasonic fülesem... Mondhatom marhára örülök neki...

Tavasszal vettem...
Bencce
2006. augusztus 24. 8:21
Én is Panasonic párti vagyok de fülesből tudom ajánlani ezt a Sonyt. Kb. 10 éve ilyenem van, már a 3. Amikor az elsőt elhagytam akkor volt utána vagy 3-4 fülesem amit próbáltam de egyiknek sem volt ilyen tiszta hangja és ilyen jó basszusa és nem esik ki a füledből... Annyira nem is drága kb. 6 ezer ft.

Én fülest még nem, de mikrofont már csaptam le az asztaltól. Épp ideges voltam de a gépet kíméltem amikor egyszer csak hangosítottam a zenén, hogy akkor most relax... Erre elkezdett bebúgni de olyan szinten, hogy azt hittem kirobban az agyam. És akkor kapott egy puff-t
(Remélem nem nagy a kép)
gghrtz
2006. augusztus 24. 13:45
SENNHEISER! ennyi
Budha
2006. augusztus 24. 14:29
Sziasztok!
Nekem csak egy billentyűzetet sikerült szétvernem, pedig rendszeresen verem a munkahelyi gépeket és tartozékait. ( Az otthoni működik.

) Egyébként ez a megoldás bevált javítási módszer

a nyomtató pl. csak így indul el, egy régebbi munkahelyemen pedig a Cd olvasót lehetet így munkára bírni ( a ház oldala olyan lett mint egy domborzati térkép

).
nagygabor
2006. augusztus 24. 14:40
Ma felhúzott az egyik gép, mert most jött vissza a garanciális szervízből és ugyan azt csinálja, mint azelőtt. Nem akartamszegényt bántani, de a kezem ügyébe kerülő 50cm-es vonalzó az sajnos 10-15 darabba tört miután rávágtam vele az asztalra.
Budha
2006. augusztus 24. 14:51
A gép jobban bírta volna
nagygabor
2006. augusztus 24. 14:55
De a vonalzó olcsóbb.
VINIKOR
2006. augusztus 24. 17:47
Internetes játék közben ha olyasmi történik, hogy én kezdem el elöbb lőni az ellenefelet, de valami érthetetlen oknál fogva nem esik el, hanem megfordul, rám lő és én halok meg. Ez lagg, vagy valami csalás, fogalmam nincs. Nem tudom léteznek olyan csalás, hogy a saját fegyverének a lövedékét hatékonyabbá teszi és önmagát pedig lelőhetetlenné? Na ilyenkor nagyon pipa tudok lenni és akkor még enyhény fogalmazok. Egyszer kétszer már oldalba billentettem a monitort, de komoly baja nem lett.
cölöp
2006. augusztus 24. 17:53
Nem lennék rá képes, mint mindenért amim van, ezért is én magam dolgoztam meg.
VINIKOR
2006. augusztus 24. 18:23
Nincs összefüggés a két dolog között. Vérmérséglet kérdése, hogy kiélezett helyzetben hogyan reagál az ember és mit tesz a saját maga által megvásárol használati eszközökel. (Na ez szakszerű megfogalmazás lett

)
Gereby
2006. augusztus 24. 21:12
Sajnos vannak multiplayer cheat progik is...

Mit szoktál tolni?
Adani
2006. augusztus 24. 22:29
Sok játékban lehet csalni. És egyre több a csíter. Főleg fps-ekben. Én még tavaly sokat toltam CS-t, MOHAA-t, UT-t ASE-n. Aztán a sok csíter miatt leszoktam róla. Legprimitívebb a Wallhack, vagyis mikor átlát a falon, és előre tudja mit csinálsz, majd becéloz és lő. Aztán UT-ben van egy scipt, ami a célkeresztet mindig a legközelebbi ellenfélre húzza. Nem is kell mondanom melyik fegyvernél jövedelmező ez, főleg ha campel az ember.
Elég idegesítő mikor belépsz egy szerverre, ahol minden 2. ember csítel. Még StarCraftban is lehet multiban cheatelni, megi s néztem pár csíter progit, van amelyiket, ha ésszel használják lehetetlen kimutatni. Persze itt a maphackre gondolok, ugyanis az tud kliensoldalt megmaradni.
VINIKOR
2006. augusztus 25. 0:41
IDÉZET(Gereby @ 2006. augusztus 24. 22:12)

Mit szoktál tolni?
Joint Operation. És sajna nem tudom, hogy működnek ezek a cheater progik. Elvileg van egy PunkBuster nemü program a játékban ami ellenerőzi, hogy nem használ e valaki ilyesmit, de biztos, hogy ki lehet játszani, mert egyesek irreális eredményeket érnek el.
eremit
2006. augusztus 25. 5:12
Adani
2006. augusztus 25. 9:24
Jók a cheat ellenes progik, de csak a szerveroldali csalást veszik észre, a kliensoldalit lehetetlen, mivel akkr a szerver felé semmilyen jelzés nem megy, amiből észrevenné. Csak a StarCraftot tudom példaként felhozni, ebben láttam hogy működik a dolog. Egyetlen cheat működik a maphack, vagyis mikor látod az ellenfeledet felderítés nélkül, látod mikor mit csinál. Kliensoldali dolog, ha ésszel használják nem buknak le vele, de egyébként sem lehet 100% biztonsággal megmondani.
zsoltchelsea
2006. szeptember 19. 19:27
Hi! Párszor nekem is felnyomta az ütőt (mint a Besenyő családban: "Múltkor melléültem a WC-nek, és felment bennem a pumpa...") .
A cheatelőkről annyit, hogy tök hülyeség csalni. Mi jó van abban? Azt hiszi majd magáról, hogy nagy ember, utána a hivatásosak meg úgyis szétszedik a fejét. A gyengébbek közt meg nem fejlődik. Haverom mesélte, hogy egyszer CoD-ban kitiltották az egyik szerverről, mert fél óra alatt 76 fragnél járt. A bátyjával nyomultak, csak mindketten nagyon tudnak... Az a klán meg kicsit a porban hevert már...

Volt szobatársak meg CS-ben nyomták úgy, hogy 128 fragig is mentek; Németorszégban ismerték a nevüket. Én mostanában TrackManiaban nyomulok, ott nagyon cheatelni nincs mód, de biztos vannak trükkök, mert olyan időket mennek, hogy ha megszakadok, sem érem el...
Adani
2006. szeptember 19. 20:23
Cheatelni mindenhol lehet. Anno nyomultam párszor F12002-vel is, de ott is tudtak cheatelni. Pl: 1:05 körüli időket mentek egyesek a Hungaroringen, meg 1 perc körül a régi Hockenheimringen. Sőt az Indianapolisi pályán 35-40 mp-et. Később tudtma meg, hogy egy külön progrmarész figyeli a memőriában a sikánlevágásokat, és ezt egy cheater progival át lehet verni, vagyis ha minden sikánt levágsz meg rövidíted a pályát akkor megoldható. Főleg Indy-ben jelent ez sokat, mert ott tudsz így menni padlógázzal a nagyoválon. A Trackamiaba is lehet ilyesmi, hogy nem érzékeli ha levágod a pályát.
Greene
2006. szeptember 19. 22:01

Utolsó figyelmeztetés.
Digital Silence
2006. szeptember 25. 19:22
Arról soha nem a gép tehet, hogy fakezű vagy!
Mivel nem önálló még, nincs mesterséges intelligenciával felvértezve, ezért nem tudja megvédeni magát, de ha szét trancsírozod, és megnyugszol, rájössz hogy mekkora hülyeséget csináltál!
kfx
2006. szeptember 25. 19:33
De ha rácsapok, azzal nem a gépet szertném bünteni, hanem többnyire a microsoft és más hasonló kíváló minőségű szoftverfejlesztők fantasztikus munkáját szeretném elismerni; persze ha éppen nem valami idióta csapattársam TK-zik le, vagy éppen hajítja le elém a flashbanget.

Egyesek, akiken nem ritkán mutatkoznak az ideggyengeség tünetei, bekészítenek egy régi, rossz billentyűzetet boxzsák gyanánt.
VINIKOR
2006. szeptember 28. 15:47
IDÉZET(Digital Silence @ 2006. szeptember 25. 20:22)

Arról soha nem a gép tehet, hogy fakezű vagy!
Légyszi ne off-old a topikot, mert nem az a témája, hogy miért nem vered szét a gépet. (viccelek

)
Digital Silence
2006. szeptember 28. 18:39
Igen, lehet hogy ha tényleg fakezűek lennénk, főleg valami kemény-fa-kezű, micsoda kárt lehetne tenni...
Scorpion Spyke
2006. szeptember 28. 19:00
Én folyton verem a gépem. Van, amikor a billentyűre ütök egy akkorát, hogy majdnem szétszakad az asztal is, van, amikor az egeret csapkodom az egérpadhoz, és van, amikor a gép tetejére csapok egy hatalmasat! Ez utóbbiból már származott problémám, ugyanis hibák lettek a winyómon, így összevissza van particionálva az egész! Most is egy partíción van minden, a Windows is, meg az adatok is. Szóval ha most valami baj lesz vele, oda az egész. Kezdem kiírni a dolgokat DVD-re.....
pindrus
2006. szeptember 28. 19:06
Soha nem tennék ilyet, hogy üssem a gépet. Tavaly ilyenkor majd 300e Ft-ot adtam érte. Magam válogattam ki minden összetevőjét, csak a gépért adtam ennyit semi periféria. Sohasem bántanám. Porolgatom, törölgetem, sűrített levegős sprayvel a belsejét tisztítgatom. Igazán becsben van nálam.
VINIKOR
2006. szeptember 28. 19:49
Nem a gép ütésről van szó. Néhány olcsóbb periféria eshet áldozatúl. Egy évben egyszer belefér. (Én a röpke 1.5 éves pályafutásom alatt 1db 1500Ft-os billentyűzetet bevállalok, de semmi több, becs szó)
Greene
2006. szeptember 28. 20:10
Én megdolgoztam keményen a gépemért. Nem bántom sose, igaz nem is lenne miért. Persze akik nem saját pénzből veszik a gépet, azok nem becsülik úgy meg...
Adani
2006. szeptember 28. 20:39
Én sem szoktam verni, és eddig még gépet nem is vertem szét.
kori
2006. szeptember 28. 20:41
Én azon csodálkozom, hogy ez a topik megért 5 oldalt. Nem értem a moderátorokat.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.