Hát én nagyon nyugodt típus vok, rendszergazda két helyen is, s egyszer előfordult velem hogy egy gépet megsemmisítettem...
Rég volt (4éve kb), P3as gép, rack híjján a gép oldala sosem volt felrakva... 3 csavarhúzó mindig van a számítógép asztalon...
Egyszer nagyon, nagyon idegesen ültem le a géphez, elkezdtem játszani... Meghalok a játékban.... Elszállt a net... S miutánn mégegyszer meg akartam próbálni a játékot, s az akkori win 98 valami hiba üzenettel elszállt, anyira betelt a pohár, hogy egymásodperces bambulás és mozdulatlanság után fogtam a csavarhúzót és oldairányt teli erőből bele döftem(elösször nem ezt a szót használtam...) az alaplapba... A döfés igen szépen sikeredett, a csilaghegyű úgy ahogy volt átvitte az alaplapot, pont az észki híd alatt... Ház másik oldalán nem jött ki, de picit púpos lett..Hát mondanom se kell, töbet az az alaplap se indult el...
Másnap már működött a gép, mert volt egy másik p3as alaplap a lakásban...
Ezen kívül semmiféle komoly nem volt még...
Most ha nagyon nagyon ideges vok, s valamiért újraindul, vagy nem működik a gép, akkor vagy vagy a bilentyűzetet 3-4 mp-ig össze vissza nyomogatva, vagy az újra indítás gombot sűrűn nyomogatva vezetem le dühöm.. No meg ha újra indul a gép akkor valami jóritmusú zenével javítom kedéjállapotom(RAMMS+EIN, System, Metallica, Iron, Stb...)
Utoljára kb 1 éve kapott a gép egy resetgombos ostromot, mert xp kétszer szált egy hibás driver miatt