Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Előfizetők előnyben!
PC WORLD Segélyvonal > PC WORLD > Ügyfélszolgálat
Andy001
Második hónapja tart az örömöm, mert a PC WORLD-ömet, a megjelenés előtt, két nappal megkaptam!!
Igen, régi gond volt és sok problémát okozott pl. nálam is, új előfizetőként!
Nem tudhatom, hogy mi az oka (a posta vagy a terjesztés), de nagyon örülök neki!
Azt gondolom, ha így marad, sokan elégedettek lehetünk, remélem nem egyedi eset az enyém és mindenki örül a változásnak!
Üdv. mindenkinek és köszönet az intézőnek! biggrin.gif
mata2
Hát örülünk neki, hogy legalább már nálatok van valami változás. Ilyen már nekem is fordult elő, hogy előbb jött meg az újság a megjelenésnél, de csak talán háromszor. Ma ismételten csalódottan kellett eljönnöm a postaládától, mert még ma sem volt benne kedvenc újságom. Na nem baj. Ami késik, az nem múlik. Arra azért kíváncsi lennék, hogy tényleg mitől van az, hogy mások megkapják rendesen, errefelé meg csak a balhék vannak.
Athos
Én mindig megkapom a megjelenést megelőző napon. Egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor fordult elő az, hogy nem érkezett meg időben.
pindrus
Nagyott néztem mikor 2-án kivehettem az újságot a ládából, pedig 4-re volt írva a megjelenés. smile.gif
warynski
Én eddig mindig megjelenés napján kaptam meg. Most előtte két nappal. smile.gif
ProFiler
Nálam mindig 3-5 napot késett, most pedig egyidőben megkaptam a pestiekkel. cool.gif

Ciao.
mata2
Én is pesti vagyok, és velem elég sok probléma volt, de végre valahára, már nem is tudom, hogy mennyi idő elteltével megérkezett az újságom elsőre! Nagyon happy vagyok
BáGyu
Nekem sajna pont most nem jött meg a lapom, pedig eddig én is az előttem szólók elégedettségével vettem át minden hónap elején. angry.gif
Kezdek piszok dühös lenni arra aki (nem) kihozta, vagy éppen kilopta a ládámból. mad.gif
Imádkozzon, hogy el ne kapjam. boxing.gif brucelee.gif
Chr!s
Sziasztok!

Nem tudom, jó helyen járok-e, itt lehet-e panaszkodni question.gif
Már régóta előfizető vagyok (nekem a postás mindig időben kihozza az újságot), cd-s előfizetésem van. A szeptemberi számban rögtön a címlapon öles betűkkel szerepel az ajándék, teljes verziós BB Flashback Exp. Viszont amikor kerestem a programot, nem találtam a mellékelt lemezeken. Aztán olvastam csak el, hogy csak a DVD-s kiadás tartalmazza ezt a szoftvert. Kicsit átverve érzem magam, ugyanis ez a borítóról egyáltalán nem derült ki. Ha mondjuk nem előfizető lennék, és csak emiatt a progam miatt vásároltam volna meg az újságot, most eléggé dühös lennék exclamat.gif (Ezt építő kritikaként írom most le.)
És ha már panaszkodok, a fórum regisztrációjánál nekem mind a liszensz szerződés, mind a megerősítő E-mail angolul íródott. Amit annyira nem nehéz kijavítani, ha már ilyen szép honlapja van a szerkesztőségnek.
Utoljára pedig meg szeretném kérdezni, hogy mi módon lehet átváltani DVD-s előfizetésre, ha megírnátok, nagyon megköszönném, és átváltanék. Ugye a DVD-s PCWORLD nem kerül többe?

Válaszotokat előre is köszönöm.
VINIKOR
@Chr!s:
A DVD-s előfizetés 1160Ft/hó. Ha jól tudom egyforma a DVD és a CD előfizetés ára.
Innen szedd le az BB FlashBack Express-t: Link.
A múltkori UltraISO megvolt? Ha nem akkor ez is itt van (még fenn van a tárhelyen): Link Nagyon tuti.
Chr!s
Köszi szépen VINIKOR.

Még azt szeretném kérdezni, hogy a szerkesztőségből valakivel lehet-e beszélni a fórumon, és ha igen, melyik topikban?

Üdv, jó PC-zést!
ProFiler
Általában mindenhol, de ha beszélni akarsz velük, akkor inkább ezt PÜ-ben tedd meg.

Ciao.
Halasi Miklós
De az általános problémákat nyíltban szabad csak megtárgyalni.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.