Köszke
Na ezt ne mondd mert én élek-halok az ilyenekért. 31-ért tuti vételt volt, mert a Vox-ok marha jók, ezt én mondom neked (egyetlen negatívum, hogy nem kapcsolható lábbal a torzító, de nekem se olyan van, és jól elvagyok vele). Ráadásul látom reverb is van rajta, és tremoló. Amúgy milyen? Elégedett vagy a hangjával, és az "effektekkel"?
Nekem Fender Frontman 15-öm van (25ezer volt anno), ami ugyanez a kategória, de reverb és tremoló nélkül. Nagyon hangos ahhoz képest, hogy 15 watt, de én már ráuntam a hangjára/tudására, ezért most egy Line6 Flextone III XL-re gyűjtök (2x 50W , 2db 80W-os Celestion hangszóró), de ha az nem jön össze akkor PodXT-m lesz, és majd ahhoz veszek később végfokot.
Egycsatornás, de a boost lábkapcsolható rajta, meg a tremolo is. Boost nélkül, ha Gain kb 10 óránál van, akkor még teljesen tiszta a hangszín és félhangerőn is elég hangos dob mellé mondjuk 50-60 m2-en belül. Ha rányomom a Boostot, ugyanerre az állásra, akkor viszont már egy elég erőses torzított, karcos hang jön ki belőle, angolos karakterrel. Persze így a hangerő is sokkal nagyobb, elég ha visszaveszem negyedhangerőre, hogy ugyanolyan hangos legyen, mint a tiszta beállítással. Nagyon nincs is szükség 2 csatornára. Van rajta még fejhalgató-kimenet, hangfalkimenet egy 8 Ohmos ládának, lábkapcs. (nem tartozék), meg line-out.
A hangja igazi VOX, csak kicsiben
Egy ideig Frontman 15R-en is gondolkodtam, de ennek sokkal jobban tetszik a hangja, meg mintha hangosabb is lenne.
Ez a Line6 már elég komoly cucc, bár a digitális holmikat nem igazán szeretem. Inkább kisvasutat építgetek (gyik.: analóg efektpedálok sorba kötve) Ennek az árához gyűjtesz még 25-öt, már tudsz venni egy 2X12-es (2 db 12"-os hangszóró) Bulldog hangszóróval. Azért so so ez is fullcső (csöves előfok és csöves végfok) és szerintem nagyobbat szól ez a 30W-jával, mint a Flextone a 150-nel. Abba meg biztos vagyok, hogy szebb hangja van.