Shia-ko
2005. május 30. 10:42
MIvel az éjszaka közepén erősen csökkentett koncentrációval működöm, így azon képek, ammiket Benkovics Tomi kapott tőlem, tartalmaznak 1-2 csúnya bugot, valamint hiányosak.
Maradva az előző fórum szokásainaál, az 1024*768as képet, bár nem túl nagy, de csak linkelem.
Klikk
GoodSpeed
2005. június 10. 13:12
A Config-okat elég csak letölteni, és bemásolni a samurize könyvtárába majd a megfelelő init a Samurize ikonon jobb klikkel elért helyi menün keresztül a konfig kiválasztásánl kijelölni?
Nekem most így néz ki, az asztalomon a samurize:
kép1
Shia-ko
2005. június 10. 13:49
Igen, csak figyelni kell arra, hogy a külső fileokat honnan kéri (pl. képek). Ezért szeretem jobban a .sam-eket.
GoodSpeed
2005. június 10. 14:44
Mindet zipben találtam, sam kiterjesztést még nem.
Azt nem találtam még, hogy hol lehet beálítani az adott adó linkjét, tehát ha az adó szimbólumára rákattintasz, hogy az adott adó aznapi műsora jelenjen meg a böngészőben....
Ez a kettő tetszik még:
elegantaxiom
Shia-ko
2005. június 10. 15:16
Szép, egységesek, az első weather ikonjai nekem is tetszenek.
A .sam-eknek azt hiszem projektfile a nevük, az a lényegük, hogy a samu összecsomagolja az összes scriptet, plugint, grafikai elemet, és azt kipakolja a megfelelő helyre, amikor importálod.
A weboldal behozását úgy csináld, hogy létrehozol egy üres scriptet, ahol a megjelenítést kitörlöd, így semmi nem látszik majd az asztalon. Utána inputnál pipa, és left button click, vagy amit right, vagy amelyikre szeretnéd, hogy behozza, action type meter linkage, és egy böngészőből bemásolod a megnyitni kívánt linket, vagy beírod kézzel. Ment, frissít, és már működik is.
Kovács Dávid ( Davs )
2005. június 11. 17:59
A Samurize olyan mint a ChaNinja, vagy csak egy skin a ChaNinjához, tehát olyan, mint az RC5?
fapuma
2005. június 13. 17:39
A Samurize-nek nincs köze a ChaNinjához. A Samurize inkább olyan mint a Rainmeter.
(Különféle információkat, grafikonokat írathatsz vele ki a háttérre.

)
Kovács Dávid ( Davs )
2005. június 13. 19:16
Hy!
Telepítettem, de nem tudom működésre bírni...Nem tudom, hogy hol kell beállítani, hogy mit lejenítsen meg az asztalon...
Shia-ko
2005. június 13. 20:37
Vannak beépített példaconfigok, azok alapján el tudsz indulni, illetve a .com-on, minden konfighoz találsz leírást.
Kovács Dávid ( Davs )
2005. június 14. 15:20
Akkor most programozni kell valamit, vagy mi?
Nah mindegy, söpröm ki a Samurize-t.
GoodSpeed
2005. június 14. 15:48
hát kell egy kicsit érteni a programozáshoz.
Kovács Dávid ( Davs )
2005. június 14. 16:11
Milyen nyelvetület?
fapuma
2005. június 14. 17:41
Ha programoztál már bármilyen nyelven, gyorsan kiismered ezt is.
Shia-ko
2005. június 14. 17:51
IDÉZET(Davs @ 2005. Jun 14., Tue 17:20)
Akkor most programozni kell valamit, vagy mi?
Nah mindegy, söpröm ki a Samurize-t.
Söpörd. Ez nem arról szól, hogy kattintok kettőt, és egy szabott kinézetet kapok.
Persze, ha egy éldaconfigot töltesz be, akkor igen. mivel alapból van benne, ha odáig sem jutottál el, akkor mit próbáltál rajta?
Kovács Dávid ( Davs )
2005. június 19. 12:38
Hy!
Mégis csak belevágtam, de csak ilyesmiket tudok csinálni:
Desktop
Kovács Dávid ( Davs )
2005. június 29. 16:01
Nem segytenél Shia-ko, hogy hogyan lehet olyan grafikus dolgokat csinálni?
Shia-ko
2005. június 29. 21:50
MIre gondolsz? Ha van konkrét kérdésed, arra szívesen válaszolok.
Kovács Dávid ( Davs )
2005. június 30. 21:22
Pl. a CPu, alaplap hömérséklete, meg a memória kifoglaltságánál van az a "mérő" akármi...Olyat pl. hogy lehet? Vagy órát? Vagy az órád alatti valamit...Ezek mind mind grafikus dolgok Samurizevel...Én meg csak olyat tudtam csinálni, amit nemrég belinkeltem....
Shia-ko
2005. július 1. 6:49
IDÉZET(Davs @ 2005. Jun 30., Thu 23:22)
az a "mérő" akármi...
Jobb oldalt van egy olyan, hogy grafika hozzáadása, vagy mi. Ott csak kijelölöd, a kép elérési útját, majd oda rakod, illetve akkorára méretezed, ahogy szeretnéd. A mutatókat kézzel kell rárakni, a meter kimeneti stílusára analógot kell választani, és a megjelenítésnél tudo a mutatót testre szabni.
Kovács Dávid ( Davs )
2005. július 1. 15:20
Akkor neked a "háttere" a mutatónak egy kép? Ok, akkor innen indulok ki! Kőszi!
Shia-ko
2005. július 1. 16:22
Az óra számlapja, és a "kilóméterórák" képek.
Kicsi Sims
2005. július 3. 17:52
Nos ez a Samurize mire való?
Tán saját háttérszerkesztő?
Mert én is szeretném csinsítani az XP-met.
Amúgy honan lehet letöltenni?
Shia-ko
2005. július 4. 7:41
1., 2. kérdésed.
2., Igen
3., Mivel megkaptam a magamét, hogy sok embert ismertetek össze a gúglival, így:
KlikkKlikkKlikk
Kicsi Sims
2005. július 4. 11:31
Shia-ko:
Letöltöttem az atw-s oldalról. Csak 1.61-es változata van?
De találtam hozzá magyarosítást is.
De az a baj, hogy magát a progit php fájlba töltötte le. Ezt mivel lehet kicsomagolni?
Shia-ko
2005. július 4. 13:01
Akkor valamit rosszul csináltál, mert exe.
Van 1.62, gondolom nem frissült még a magyar oldal.
Kicsi Sims
2005. július 4. 13:06
Legalább jó ehhez is a magyarosítás?

Kösz a figyelmeztetést!
Doenee
2005. július 4. 18:51
Kicsi Sims!
Honosítómühely !
www.honositomuhely.hu

Keresés

Samurize
Üdv.
Kicsi Sims
2005. július 4. 19:56
Doenee:
Nagyon köszönöm!
Úgyis nagyon-nagyon régen voltam ezen az oldalon.
Még egyszer nagyon köszönöm!
Doenee
2005. július 4. 20:03
Nincs mit.
Közösségben a tudás!
Shia-ko
2005. július 5. 6:34
IDÉZET(Kicsi Sims @ 2005. július 04., 15:06 - hétfő)
Legalább jó ehhez is a magyarosítás?

Kösz a figyelmeztetést!
Igen
Kicsi Sims
2005. július 8. 12:41
Felraktam a Samurize-t + a magyarosítást is!
Elmagyarázná valaki, hogy hogyan kell ezt a programot használni?
Mert sajna nem értek hozzá.
Shia-ko
2005. július 8. 13:05
IDÉZET(Shia-ko @ 2005. június 13., 21:37 - hétfő)
Vannak beépített példaconfigok, azok alapján el tudsz indulni, illetve a .com-on, minden konfighoz találsz leírást.
Kicsi Sims
2005. július 9. 16:34
IDÉZET(Shia-ko @ 2005. július 08., 14:05 - péntek)
IDÉZET(Shia-ko @ 2005. június 13., 21:37 - hétfő)
Mivel sajna nem az erősségem a progi illetve az angol, ezért elmagyarázdnád?
Shia-ko
2005. július 9. 19:14
Letöltöd hozzá a magyarítást, és már nem kell az angol.
Sajna elég érdekes lenne elmagyarázni, ha van kérdésed, arra tudok válaszolni, de már Tominak is megírtam, hogy nincs időm az egészről írni valamit, mert túl sokat tud, nekem meg túl kevés az időm.
close05
2005. július 15. 11:14
hali, erről a programról fogalmam sincs hogy működik, nem is akarok vele sokmindent csinálni, csak magyarázzátok el légy szíves teljesen, hogy hogylehet, Nagykanizsa időjárását kirakni, vagy legalább Zalá-ét? ugye kilehet?
Shia-ko
2005. július 19. 10:26
Legegyszerűbba weather.com configjával, az benn is van, mint példa, csak a vároisazonosítót kell áírni, de ha csak enniyt akarsz, akkor a konfabulátorral jobban jársz, mert ott kevesebb mindent lehet beállítani, így egyszerűbb kezelni, és oot csak a város neve kell. A www.weather.com-on megtalálod a városazonosítókat, ha az kell.
Shia-ko
2005. július 20. 13:58
close05
2005. július 20. 14:06
köszi, bár aztán úgy megcsináltam, hogy leszedtem az objectdock-ot és ott csak az időt hagytam meg
ezzel csak az a baj, hogy csak szélül lehet
Drone-4EB
2005. december 16. 10:16
Tudna nekem valaki segíteni? Sükségem lenne egy leírásra, vagy ismertetőre a Samurize külső programokból történő vezérlésével kapcsolatban.
Sanzi
2006. június 5. 18:58
Hát, én is letöltöttem, de nem megyek vele sokra.
Ha letöltök hozzá egy skint, akkor azt hogy tudom életre kelteni? Bár, nállam alapvető problémák vannak A progi csak a telepítőben komunikált velem magyarul, amúgy angol az egész. Jó lenne, ha valaki leírna egy könnyű desktop építés menetét, amiben mondjuk van 1-2 plus, és egy skin beállítás. Az alapján mindenki el tud indulni, mert így annyi ér mint halottnak a csók.
Shia-ko
2006. június 6. 7:19
A tray-en lévő ikonon jobb klikk, nyelv, kiválasztod a magyart.
A különböző beépített példakonfigok, és a letöltött beépülőkhöz lévő példakonfigok megtekintésével kapsz képet, hogy mi-mit tud, és a szerkesztőben meg tudod nézni a beállításokat, valammint mindegyikhez van súgó.
Frikker Dániel
2006. június 6. 18:51
Valaki belinkelné a progit?
kösz
zico
2006. június 6. 19:03
Frikker Dániel
2006. június 6. 19:06
Köszönöm!
Kiválóan szuperál...
Frikker Dániel
2006. június 6. 19:46
A Samurizes desktopom:

Szeretném megtudni hogy lehet egyszerre több ilyen bigyu-t is kirakni?
Ciao
Shia-ko
2006. június 6. 19:54
Csinálsz egy saját konfigot, ahova azokat rakod be, amelyikeket akarod.
Spányik Balázs
2006. június 10. 17:49
Én arra volnék kíváncsi, hogy mennyit eszik prociból és memóriából? Nem néztétek?
CDNorbi8
2006. június 10. 17:52
Nem sokat, nálam egy szerkesztett, turbózott ini fájllal kb. 4-4,5 fél megát visz.
Shia-ko
2006. június 11. 7:10
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2006. June 10., Sat 18:49)

Én arra volnék kíváncsi, hogy mennyit eszik prociból és memóriából? Nem néztétek?
Változó. Attól függ, hogy mennyi meter fut egyszerre, és milyen frissítési időt állítasz be. Nálam, közel 100 meterrel, 100ms-os frissítésekkel, 10% körül eszi a procit, és nem egész 10MB-ot foglal a memóriából.
Gyakorlatilg minden megjelenített információhoz tartozik pop-up információ, mint az album-borítónál látszik.
Shia-ko
2006. június 22. 8:56
IDÉZET(alakulat)
Hogyan kell azt megcsinálni hogy a videokártya hőmérsékletét kimutassa???
a karim egy geforce 6600GT
Elöre is köszi.
Fel kell telepíteni a MBM nevű programot, futtatni, és utána a szerkesztőben jobb kattintás, Hardwareállapot --> MBM, és jobb oldalt a forrás fülön a szenzorcsúszkát addig állítani, amíg a VGA hőmérsékletét nem mutatja. a kijelző kinézetét, formáját pedig szabadon állíthatod.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.