Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Ftp kérdés...
PC WORLD Segélyvonal > WEBSAROK > Webszerkesztés, programozás > Egyéb webes dolgok
szunyog25
Sziasztok.
Nekem van egy uw-s tárhelyem. Ezt szeretném úgy használni, hogy az elhelyezett fájlokat (nincsenek rá hivatkozások) elérhessék azok is, akiknek adok rá lehetőséget. Az a kérdésem, hogy tudom másnak engedélyezni a hozzáférést anélkül, hogy a saját felhasználónevem és jelszavam megadnám? (lehet hogy kicsit ostoba kérdés, de nem nagyon tudom sad.gif ) Előre is köszi...
nagygabor
Tudomásom szerint nem lehet ilyent az uw-nél.
szunyog25
OK köszi. És esetleg tudsz valami olyan helyet, ahol lehet? Vagy lehet esetleg olyat csinálni, hogy interneten keresztül megosszak egy mappát egy másik számítógéppel? Persze ezt is jelszóval védve.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Az Oktet tud ilyet, ott lehet létrehozni vendég felhasználókat különböző jogokkal, de az kizárólag ftp tárhely, és fizetős, havi 550 Ft bruttó /1GB.
szunyog25
Köszi. Sajna ez elég költséges lenne. sad.gif Azért köszi... sad.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
Neeeeee bocsi! blush.gif blush.gif blush.gif Elírtam! 550 azaz ötszázötven Ft. Sorry, nem 5500. Nézd meg az oldalukat, belinkeltem.
Szóval: 550 Ft/hó/GB/hó.
szunyog25
Oh ez már sokkal kedvezőbb. smile.gif Köszi szépen!!!!!!!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.