Az othoni gépem asztalán folyamatosan megjeleníttetem a CPU kihasználtságának, az internet kapcsolat sebességének stb. mért adatoknak az értékét, - de nem túl jól müködik mostanában, nem szép és nem átlátszó. Tud valaki ajánlani erre jó progit?
aty
2005. május 29. 11:18
Samurize? Olyan mint Linux alatt a Superkaramba, rengeteg plugin érhető el hozzá. Tv műsortól időjáráson át a rendszerinfoig minden.
Utonium
2005. május 29. 12:50
De hasonló program még a Kapsules, vagy a Rainmeter is. És íme az Aty által említett Samurize, aminek még magyar oldala is van, itt.
KoPe.hu
2005. május 31. 15:27
Köszi fiugg, utámanézek ezeknek,
Nedudgi irda!?
Reyorkin
2005. június 15. 11:58
Uff!
Milyen program van a MotherBoard Monitor-on kívül, ami megbízhatóan, és pontosan írja ki a CPU és az alaplap hőmérsékletét? Ugyanis a MotherBoard Monitor legújabb változata a CPU-nak 24 Celsiusfokot ír, ami lássuk be egy 1200-as procinál ebben a melegben tök hülyeség.
Szóval Valami más kéne. Tudtok segíteni?
Ui.:
Megnéztem a BIOSban: CPU: 42 Celsius fok
Shia-ko
2005. június 15. 13:59
pl.Everest.
Reyorkin
2005. június 16. 12:01
Visszaszívom, amit a MotherBoard Monitorra mondtam, ugyanis nem az jelzi ki hibásan a CPU hőfokát, hanem a Windows kutyul össze vmit. Hiába ír a BIOS 42 fokos CPU-t, ha a Windows alatt a MotherBoard és az Everest is 24 fokot ír.
Az othoni gépem asztalán folyamatosan megjeleníttetem a CPU kihasználtságának, az internet kapcsolat sebességének stb. mért adatoknak az értékét, - de nem túl jól müködik mostanában, nem szép és nem átlátszó. Tud valaki ajánlani erre jó progit?
Nekem erre a célra a DJ meter program megfelel.
Kicsi Sims
2005. július 8. 12:20
IDÉZET(Utonium @ 2005. május 29., 13:50 - vasárnap)