Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Diagnosztikai program az asztalon
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Diagnosztika
KoPe.hu
Ave!

Az othoni gépem asztalán folyamatosan megjeleníttetem a CPU kihasználtságának, az internet kapcsolat sebességének stb. mért adatoknak az értékét, - de nem túl jól müködik mostanában, nem szép és nem átlátszó.
Tud valaki ajánlani erre jó progit? bulb.gif
aty
Samurize?
Olyan mint Linux alatt a Superkaramba, rengeteg plugin érhető el hozzá. Tv műsortól időjáráson át a rendszerinfoig minden.
Utonium
De hasonló program még a Kapsules, vagy a Rainmeter is. És íme az Aty által említett Samurize, aminek még magyar oldala is van, itt.
KoPe.hu
Köszi fiugg, utámanézek ezeknek, smile.gif

Nedudgi irda!? exclamat.gif question.gif laughing.gif
Reyorkin
Uff!

Milyen program van a MotherBoard Monitor-on kívül, ami megbízhatóan, és pontosan írja ki a CPU és az alaplap hőmérsékletét? Ugyanis a MotherBoard Monitor legújabb változata a CPU-nak 24 Celsiusfokot ír, ami lássuk be egy 1200-as procinál ebben a melegben tök hülyeség.

Szóval Valami más kéne.
Tudtok segíteni?

Ui.:

Megnéztem a BIOSban:
CPU: 42 Celsius fok
Shia-ko
pl.Everest.
Reyorkin
Visszaszívom, amit a MotherBoard Monitorra mondtam, ugyanis nem az jelzi ki hibásan a CPU hőfokát, hanem a Windows kutyul össze vmit. Hiába ír a BIOS 42 fokos CPU-t, ha a Windows alatt a MotherBoard és az Everest is 24 fokot ír.

Akkor hol van a hiba?
Shia-ko
Fiery biztos tud segíteni.
tyfero
IDÉZET(KoPe.hu @ 2005. May 29., Sun 12:15)
Ave!

Az othoni gépem asztalán folyamatosan megjeleníttetem a CPU kihasználtságának, az internet kapcsolat sebességének stb. mért adatoknak az értékét, - de nem túl jól müködik mostanában, nem szép és nem átlátszó.
Tud valaki ajánlani erre jó progit?  bulb.gif

biggrin.gif question.gif Nekem erre a célra a DJ meter program megfelel.
Kicsi Sims
IDÉZET(Utonium @ 2005. május 29., 13:50 - vasárnap)
a Rainmeter is.

Nagyon jó kis progi! smile.gif
Létezik magyarosítása? tongue.gif
De a Samurize még jobb! tongue.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.