bl4ckf0xi
2006. július 17. 18:10
Microsoft Expression Web DesignerEgy nagyon igényes, jól használható programot kaptunk a Microsoft-tól, amely megkönnyíti weboldalunk designjének készítését és szerkesztését. A progi elég nagy méretű, sok előre elkészített sablont, grafikát tartalmaz. A programot főleg haladó felhasználóknak ajánlom, mivel használatához scriptelési tudás is szükséges.
Értékelés:5/4
[+] Nagy tudás, sok sablon, ingyenes.
[-] Kicsit túlzsúfolt.
Nehézség:Haladó
Feltétele:.NET Framework Version 2.0
http://download.microsoft.com/download/5/6...5a/dotnetfx.exehttp://www.pixart.com.my/installations/dotnetfx.exe--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LetöltésKépernyőmentés:
Garono
2006. július 17. 18:12
Jól látom, hogy a kép Linuxon készült?
Sanzi
2006. július 17. 18:13
Tudom, én is használgatom a Dreamweaver mellett. Ezerszer jobb, mint a FrontPage, az szinte semmire nem volt jó.
(A képpel csinálj valamit, mert mindent széthúz.)
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. július 17. 18:14
Már miért készült volna Linuxszon? Mióta van a Linuxszon Documents and Settings mappa?
Garono
2006. július 17. 18:15
Mióta néz ki így a WinXP? A SuSE kezelőfelülete néz így ki!
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. július 17. 18:16
Nem tudom, milyen képet nézel, de én csak a program képét látom.
Garono
2006. július 17. 18:18
Amikor feltettem a SuSE 9-et, kísértetiesen hasonlítottak az ablakkezelő gombok a WinXP-jére, de mégsem voltak teljesen ugyanolyanok.

Ez is kicsit más, olyan, amilyet a SuSE-on láttam.
bl4ckf0xi
2006. július 17. 20:21
Ezt nem a Suse vagy a kde topicban kéne megtárgyalni?
Garono
2006. július 17. 20:28
Nem feltétlenül, mert a progiról beszélek, hogy Linuxon fut.
Kiskalóz
2006. július 17. 21:04
1. kétlem hogy a MS kiadta volna a programját linux alá.
2. nem tök Mindegy hogy milyen OP rendszer alatt van fényképezve?????
vmiki
2006. július 19. 13:20
Nem tudom telepíteni a progit.
A telepítés indításakor ezt írja:
Do you wish to proceed with the installation?
És mindegy, hogy igen-t vagy nem-t kattintok, nem történik semmi
WinXP SP2 frissítésekkel és .net framework 2.0 van
arpsoft
2006. július 20. 8:35
Nos, ez egy időkorlátos szoftver, ami 2006.december 1-én megszűnik működni.
Ezen kívül, mindenféle figyelmeztetés nélkül információkat küldözget a Microsoftnak a gépedről. Oprendszer, frissítések, hardver környezet, ip cím, böngésző, stb. Persze névtelenül.
Ezen kívül, semmi sem biztodítja, hogy a végleges verzió meg fogja nyitni az ezzel a példánnyal készített projekteket.
Szóval inkább maradok a jó öreg dreamwaver-nél, ha már WYSIWYG kell webet szerkeszteni.
Persze egy próbát megér a dolog. Bár a mérete elég elrettentő.
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. július 20. 9:18
Ha tele van témákkal (alap web témával, stb.) akkor egyáltalán nem elrettentő.
vmiki
2006. július 20. 9:53
Na de én hogy tudnám feltelepíteni? Még csak nincs dec 31.
arpsoft
2006. július 20. 10:26
A licenfeltételeket tartalmazó ablak sem jön be? Akkor lehet, hogy megsérült a telepítő fájlod. Esetleg töltsed le még egyszer.
vmiki
2006. július 20. 10:28
Már másodjára töltöttem le. A kérés után semmi sem jön be.
sz.jános
2006. július 20. 10:44
Én (is) úgy jártam, hogy amikor csak "simán" töltöttem le a progi, nem bírtam telepíteni, de amikor a FlashGet szedte le már semmi gond nem volt vele.
@ arpsoft.
Ezt, hogy érted?
"Ezen kívül mindenféle figyelmeztetés nélkül információkat küldözget a Microsoftnak a gépedről. Oprendszer, frissítések, hardver környezet, ip cím, böngésző, stb. Persze névtelenül."Akkor mégis csak kémkedik a Microsoft?
arpsoft
2006. július 20. 10:49
Nem kémkedik, ez kerek perec benne van a licenc szerződésben, amit elfogadsz.
vmiki
2006. július 20. 10:49
Én meg FDM-mel töltöttem le, de akkor ez így nem jó.
sz.jános
2006. július 21. 10:11
IDÉZET(arpsoft @ 2006. July 20., Thu 10:49)

Nem kémkedik, ez kerek perec benne van a licenc szerződésben, amit elfogadsz.
Akkor, hogy "kell" értelmezni azt amit a #12-es hsz-ben írtál???
arpsoft
2006. július 21. 12:40
Úgy, hogy futásidőben nem szól a program, hogy most akkor szólok az apukámnak, hanem csak elküldi az adatokat.
zsoltchelsea
2006. augusztus 17. 18:54
Hi! Tetszik a hozzászólás, de inkább apunkáimnak(plusz anyukáimnak). Mert ugye többen is csinálták. De a témához szólva: A Microsoft nem kémkedik, csak olyan infókat kér, amivel meg tudja nézni a program futásának körülményeit. Bár ehhez nem kell IP cím...
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. augusztus 17. 19:21
Sokan már ezt is kémkedésnek veszik, bár igazából nem értem azokat, akik ezer lakat alatt őrzik a gépük adatait a Microsoft elől, miközben a fórumokon simán megadnak minden paramétert, mert ugye "az a menő". Én mindig bejelölöm a "Segítem a Microsoftot" című részt a MS szoftvereknél, hiszen a saját érdekem is, hogy minél jobbak legyenek a programok.
zsoltchelsea
2006. augusztus 18. 20:54
IDÉZET(Sanzi @ 2006. július 17. 19:13)

(A képpel csinálj valamit, mert mindent széthúz.)
Nem húz az semmit szét, csak katt a képre. Akkor lesz normális nagyságban...

MD: Ez teljesen igaz. Én is szeretem, ha fejlesztenek egy szoftvert (persze nem mindig küldöm el az adataimat). Amúgy a fórumokon látok olyat is (főleg iwiw), hogy még a telefonszámát is kiírja...
Unit-AE35
2009. április 25. 11:57
Sziasztok!
MicrosoftExpression WEB2, ami nekem van. Van egy lehetőség benne, "azonos szegély" (a frontpage-ben hivják így, a web2-ben nem tudom mi a neve. Ha egyszer megcsinálom,és szerkesztem, akkor minden lapon ugyan az lesz, és nem kell minden lapon szerkesztenem. Nem tudom a kezelését, hogy kell ezt csinálni? Sajna angol nyelvű és nem igazodok ki rajta. Hogy kell beállítani, hogy minden oldalon ott legyen?
Ha erre más megoldás is van (keret nélkül) az is érdekelne. A cél az, hogy van egy fejlécem, amit naponta szerkeztek, de egy csomó oldalon megjelenik és mindenütt egyformának kell lennie. Köszi, remélem érthető voltam...
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.