Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: VIA C7
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Alkatrészek, perifériák > Processzorok
Utonium
Esztike megérkezett, méghozzá nem is akárhogy! Hosszas bevezető helyett inkább csak egy linket adok, tessék olvasni: HardwareOC.hu - Igen ígéretes a VIA C7-család!

Remélem a PC Worldben is lesz majd egy teszt, bár szerintem ez nem is kérdés.
Chabi
Én kiváncsian várom. Jobbnak tűnik a leírás alapján mint egy Pentium-M smile.gif
Greene
A VIA nagy előnye mindig is az alacsony fogyasztás és a melegedésre való hajlam hiánya volt. Ha ezt sikerül megőrizni (és minden jel arra mutat), akkor nagy dobás lesz.
Én eddig is szerettem a VIA procikat, csak sajnos tényleg kis órajelen mentek...

Szerintem a Pentuim M és a Celeron M közé lesz pozícionálva roll.gif
csum-pi
Szerintem is az órajelen kellene dobni.. De nagyot! Különben, az Intel-M processzorainál is jobbak, igaz nem sokkal, de azt is figyelembe kell venni, hogy ez a technológia a VIA-nak nincs több mint 11 hónapos (tudtom szerint), míg az Intel már sokkal régebbi, és ezek tekintetében ki tudja mi lesz a helyzet kb. 3 év múlva! Kitérve az L1-es és L2-es gyorsítótárra, én szeritnem lehetne mindegyik minimum duplája. De egyenlőre, ha ez a fejlődés így halad, akkor nem mondtam semmit!!! Csak így tovább szerintem, és alig várom a tesztet a PC World-ben. Szerintem ez meg fog valósulni 2 hónapon belül roll.gif exclamat.gif
Szanya
Tud valaki frissebb infókkal szolgálni? Azt hallottam, hogy az Origamikban is meg lehet majd találni. Igaz ez? Egyáltalán erről van szó?
ProFiler
Itt találsz róla infót: 1, 2, 3.

Ciao.
Szanya
Köszi.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.