Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: CorelDRAW X3
PC WORLD Segélyvonal > PC WORLD > CD/DVD melléklet
Basic
A PC WORLD Júliusi számát direkt azért vettem meg, mert az ujságosnál megláttam, hogy a legújabb corel magyarul (persze próba) található a DVD-n. Ki szerettem volna próbálni. Cégünk akar vásárolni Corelt, és ez pont az lenne. A legújabb és magyar is. Tudtam volna tesztelni. Hibát ír ki telepítéskor, kipróbáltam több gépen is. 3 gépen. AMD/INTEL mindeggy ua. a hibaüzi. Valamit találjatok ki. Ne mondjátok hogy kidobtam majdnem 2e forintot. Ha más nem adjatok egy linket vagy valamit, ahonnét letölthető a működő verzió. Vagy a DVD lenne rossz?

IPB kép
Spányik Balázs
Ezt olvasd el! A DVD rossz, de sajnos mindenkié. Megoldás a másik támában. És elnézést kérünk érte, természetesen. sad.gif
Basic
OK. Vágom, és bocs az új topicért. Hirtelen nem találtam rá sehol. szerintem. töröljétek. És semmi gond, aki nem dolgozik nem is hibázik, tudod! cool.gif
Spányik Balázs
Á, nem törlöm ki, így legalább mások is megtalálják. Örülök, hogy megoldódott, és még egyszer bocs.
bl4ckf0xi
Nagyon jó program, kösz hogy feltettétek!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.