Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Fényképek közzététele
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Internetes programok > Egyéb internetes programok
huang-ho
Olyan internetes oldalt, programot keresek ahol fényképeket lehet közzétenni. Lehetőség szerint magyar nyelvű legyen az oldal.
Sanzi
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de hátha ez jó lesz. Fotózz.hu
tanulo91
Hungarotel Fotóalbum
De ha ügyi vagy, akkor azért egy Extra + Coppermine Photo Gallery is megtenné... Csak azzal azért munka is van, bár akkor azért az biztos egyedibb lesz, mint a Hungarotel-félével...
Giraffe
Kép.Tár.hu - nagyon kényelmesen alakíthatóak ki albumok, és az ftp-s feltöltést sem mondanám túl bonyolultnak. smile.gif

@tanulo91
A Coppermine Photo Gallery első ránézésre eléggé túlbonyolítottnak tűnik, főleg a honlapon található "képlet" függvényében:
Web Server + PHP + MySQL + IM/GD = CPG
Akkor már egy kezdőnek sokkal használhatóbb a PC Worldben is bemutatott JAlbum, aminek magyar felhasználói felülete is van (ha helyenként csak részlegesen is fordított).
Richy
Szerintem a legjobb választás a Picasaweb, igaz ehhez kell Google account.
Garono
A Picasaweb-en kívül még a funpic.de oldalt tudom ajánlani.
Spányik Balázs
A legnagyobb, legnépszerűbb mind közül a flickr, igaz, nem magyar.
zsoltchelsea
Hi! Ajánlom a képfeltöltés nevű oldalt. Nem tudom, hogy mennyire alakítható, és hogy albumba mennyire rendezhető, de kipróbálható.
zazy
Segítsetek!

A PCWorld -ben olvastam, hogy a JAlbum újabb verziója már olyan albumot is tud generálni, ami jelszóval védi a tartalmat.
Tudja valaki, hogy miképpen és hol lehet ezt megtalálni? Mert én sehol nem látom. mad.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.