IDÉZET(csum-pi @ 2005. június 05., 10:06 - vasárnap)
Bocsáss meg, de ez egy kicsit zavaros... te a leveleidet akarod hurcipálni a OE-nak, vagy a beállításaidat? (Lehet, hogy nekem nehéz a felfogásom, de konkrétabban írd le, Légy szíves...

).
Ha a leveleidet akarod hordozni, akkor van egy megoldás, amivel még a PenDrive-ra sincs szükséged, csak akkor, hogyha olyan e-mail szolgáltatónál vagy, aki nem ad sok helyet a leveleid tárolására....
Szabiról megjőve most látom kérdésed.
A probléma mégegyszer, remélem most már világosabb lesz.
3 PC-m van, munkahely, otthon, s a tanyán . Legfontosabb dolgaimat mind a pendrivom-on tárolom, munka, hobby és emailek.
A korábbi PMMail-es levelező rendszeremen megoldható volt, hogy a PMMAIL programot mindhárom gépen letelepítettem, s a shortcut propertiesben, a start in-ben a pendrive betüjelet és a útvonalat adtam meg. Rákattintva a program ikonra ez automatikusan megnyitotta a pendrivon lévő PMMail foldereket inbox, outbox, sent folders stb.
( Az outlookra azért tértem át, mert a PMMail fejlesztéssel 2000-ben leálltak, s a nagy állományok miatt akadt.)
Az outlook sajnos mindent egy fájlban tárol, contact listek, folderek, ez egy*. pst file. Hiába tettem ezt rá a pendrive-ba és irtam be a startt in-be a pendrivos cimét, nem jól müködik. Ha valahol megnyitom, kinyilik, de nem hozza azokat a leveleket, melyet máshol már egyszer megnyitottam. ( A serveren nem hagynám -bár ez segítene - mégsem, biztonsági okokból. )

Ha van ötleted megköszönöm.