Ulala: Sajnálom, hogy így gondolod, azok miatt ilyen a helyzet akik veled egy véleményen vannak. Ez az én tehenem megdöglött dögöljön meg a tied is kategória. Rohadj csak a dugóban ha én is ezt csinálom. Engem ha látom h elengednek és direkt lehúzodnak vagy félreállnak mindig megköszönöm, intek stb... és én is örülök, és ő is örül, mert nem nagy dolog volt. Viszont igen láttam már olyat h direkt ráhúzták és a következő pillanatban repült a visszapillantó. Ilyenkor úgysem fogja senki elkapni. Vagy a másik amit láttam, 2 sportmotorosra direkt ráhuztak a pirosnál. De tényleg csak azért h ne férjenek el. De csak átverekedték magukat, beálltak elé és a fél gumit ráfüstölték az meg még 2 perc múlva is ott állt a felhőben. Na most itt megint a paraszt bunkó motorosok, csak ott kezdődött a dolog, hogy velük voltak bunkók, de ők legyenek elnézőek.
Ja és a rakparton (Szent Gellért tér fele) meg az autósok rallyznek, szigorúan 11 után.
Tudod mit ha motorosról van szó, igen is rohadjon meg a dugóban mint az összes autós is. Nem érdekel, hogy ilyen melege van meg olyan melege van meg így siet úgy siet. Szerinted egy 16 éves lada samarában milyen az idő ilyenkor?
Mi a mentségük azoknak akik itt Budapesten a bicikli utakon mennek? Múltkor is még neki állt feljebb, hogy nem fér el a biciklisták és a gyalogosok között.
Azért mert az autó sokkal nagyobb mint a motor és nem fér el minden egér járaton, attól még nem kell a motorosoknak azt hinniük, hogy mindenhol közlekedhetnek ahol elférnek.
Ha más lenne a motorosok mentalitás akkor el is engedném őket, de amíg ilyen addig soha.
Az autó rallyzás meg itt is megy, de azok legalább 4 keréken csinálják és az úttesten.