Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Avatarverseny
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Greene
Mint azt már bizonyára tapasztaltátok, MiniDisc sajnos itthagyta a fórumot. Az avatarverseny szervezését így magamra vállaltam.

A szabályzat nem változik:

IDÉZET("MiniDisc")
A V A T A R V E R S E N Y __S Z A V A Z Á S I__S Z A B Á L Y !

A következőt kérném minden szavazótól-versenyzőtől:

Szavazni KIZÁRÓLAG hozzászólással lehet; az első három legszimpatikusabb avatarra lehet voksolni úgy, hogy sorszámozva 1-3-ig kiemlet, félkövér betűtipussal leírva kell megnevezni a három avatarhoz tartozó felhasználónevet.
Példa:

1: Felhasználó 1
2: Felhasználó 2
3: Felhasználó 3

Minden egyéb hozzászólás, megjegyzés, indoklás lehetőleg külön hozzászólásba menjen. (Vagy jól különüljön el a hozzászólás egyéb részétől.)

Fontos! Az avatart a verseny időtartama alatt NEM cserélheti le a résztvevő, tehát a fórumon annak az avatarnak kell a verseny teljes ideje alatt lennie, ami a versenyen szerepel. Ha a fórumos avatar lecserélésre kerül a részt vevő automatikusan kizárásra kerül, a rá adott szavazatok nem lesznek figyelmebe véve! Kérem, erre mindenki figyeljen oda!

Az avatarversenyen való indulási szándékot privát üzenetben jelezzétek nekem.
Akinek nem publikus az e-mailje, az jó lenne ha mellékelné azt is, mert megvan az új e-mail cím ahonnan a versennyel információkat/felhívásokat fogom elküldeni nektek ani_wink.gif

A verseny előreláthatólag Június 3-án, Pénteken indul, ami azt jelenti, hogy a Június 3-án este 8-ig feltöltött avatarokkal vesztek részt. A verseny egy hetes, kevés szavazat esetén másfél.

14 jelentkező van a versenyre:

- ProFiler
- Eremit
- Benkovics
- tzoli
- Utonium
- Davs
- Apacs
- Ulala
- SzoZo
- Tar
- Priby
- Rambo
- web
- Szanya
- Viking6

Remélem azok akik rendszeres résztvevök voltak az elözö fórumon, itt is jelentkeznek. smile.gif
A szerkesztöség tagjaitól is aktív részvételt szeretnék kérni ani_wink.gif
tzoli
Kiemeltem. ani_wink.gif

Egy kérdés: nem lehetne az indulás hétköznap?
Greene
Természetesen lehet. Azért raktam 5.-én vasárnapra, mert az pont egy héttel a desktopverseny után van. Mondjatok idöpontokat, hogy 5.-e körül nektek mikor jó és akkor lesz ani_wink.gif (Nekem hétköznap elég sok késö estig tartó programom van, de majd megoldom valahogy)

A kiemelést meg nagyon köszönöm worship.gif
tzoli
Mondjuk 3-a este vagy 6-a este kezdődhetne. smile.gif
Greene
Akkor 3.-a. Hatodikán elöreláthatólag Linuxot fogok telepíteni.

Remélem lesz még jelentkezö roll.gif blush.gif
Ulala
Én is szeretnék indulni. biggrin.gif Mit kell ahhoz tennem, hogy felkerüljek a listára az indulók közé? smile.gif
Kovács Dávid ( Davs )
Írj egy püt Greene - nek ani_wink.gif
SzoZo
Mivel korábban MD mondta, hogy nem lesz verseny. Még jó, hogy betekintettem ebbe a topicba! Ha sikerül összekapnom egy rendes avatart akkor biztos indulok. Ötlete van valakinek? biggrin.gif Itt az új fórumon a versenyeken nem a "hagyományos" témával indulok. Hopp, még aláírást is kell kreálnom. cool.gif Tudomásul kell venni, hogy minden avatar versenyen részt veszek. Automatikusan! ani_wink.gif
Greene
@SzoZo: Ez akkor azt jelenti, hogy felírhatlak a listára?

Egyenlöre úgy néz ki, Június 3.-án este indul a verseny.
SzoZo
Hogyne! Van még egy hetem! Jelentkezem! ani_wink.gif tongue.gif
tzoli
Ha már van naptár használjuk is:
http://www.pcworld.hu/forum/index.php?act=...ndar&m=6&y=2005

smile.gif
Greene
Nem mondod, hogy be lehet rakni a naptárba mint eseményt? blink.gif biggrin.gif

Hát ez nagyon jó king.gif . Kösziiii worship.gif
tzoli
Ha gondolod kitörlöm és beírhatod te: így tudnád szekeszteni is, ha akarod... (remélem a tagok is írhatnak bele blush.gif ).
Kovács Dávid ( Davs )
Már én is jelentkeztem!
benkovics
IDÉZET(tzoli @ 2005. May 27., Fri 14:02)
Ha gondolod kitörlöm és beírhatod te: így tudnád szekeszteni is, ha akarod... (remélem a tagok is írhatnak bele blush.gif ).

offtopic.gif
Sajnos én sem tudok a naptárba írni.... Ezért nem is figyelem!
ON:
Csizmazia István [Rambo]
Én is jelentkeznék és be is szerkesztettem magam az első hozzászólásba
Greene
@Rambo: Nagyon jó, tetszik ahogy megoldottad! biggrin.gif

A jelentkezéseket Június 2.-án este lezárom, és 3.-án este indul a verseny.
Tehát még 3 napotok van a jelentkezésre!
Ulala
@ Greene:

Egy kérdés. Először arról írtál az első hozzászólásodban, hogy június 5-től lesz verseny, erre most olvasom, hogy 3-tól? blink.gif Vagy most ez, hogy van? blink.gif
Greene
tzoli kérte, hogy hétköznap legyen. Így megegyeztünk harmadikában. Sajnos a hozzászólásomat nem tudtam már átszerkeszteni, és a modiknak is elfelejtettem szólni blush.gif
Tehát 3.-a este a végsö idöpont.
deskjet
Felvilágosítást kérek Greene Úrtól! Hogyan kell jelentkezni, és mi a módszere a jelenlétkezési ív benyújtásának végső pontjáról szólva? Ugye van rá mód?
Ulala
IDÉZET(Greene @ 2005. May 31., Tue 15:32)
tzoli kérte, hogy hétköznap legyen. Így megegyeztünk harmadikában. Sajnos a hozzászólásomat nem tudtam már átszerkeszteni, és a modiknak is elfelejtettem szólni blush.gif
Tehát 3.-a este a végsö idöpont.

biggrin.gif Nem gond, csak nem árt tudni, hogy akkor 2-ig kell feltölteni az új avatart?
Greene
Nem. 3.-án este 8-ig kell feltölteni ani_wink.gif
Gigah3rtz
Én szerintem Greene nagyon jól szervezi! És én örülök annak hogy ezt felvállalta... exclamat.gif ani_wink.gif cool.gif
Greene
Kiküldtem mind a 13 résztvevőnek az alábbi infót Privát Üzenetben!

A Versenyen a Június 3.-án, Pénteken 8 órakor (+30 perc max) fent lévő avatarok vesznek részt!

Utána megnyitom a topicot és indul az egy hetes verseny.

Sietek haza, de percre pontosan nem tudom megsaccolni mikor futok be ani_wink.gif
web
Nos, én is részt akarok venni, de a képet hova kell küldeni?
Vagy az üzenetem mellet ami van?
Greene
Ami a neved alatt (üzeneted mellett) van, az fog automatikusan felkerülni, de e-mailben leírtam a részleteket.
Akkor kérek egy moderátort, hogy web-et is vegye fel a listára. Köszi smile.gif
tzoli
Beírtam. ani_wink.gif
web
Köszi szépen!
Greene
Remélem mindenki lázasan készíti az avatarját, mert holnap este van a határidö.

Aztán utána indul az új fórum első avatarversenye yes.gif
Ulala
Semmi időm sem volt új avatart készíteni, most fogok hozzá. Hadd legyen egy olyan nagy kérésem, hogy 22hig lehessen leadni az avatarokat. blush.gif
Maverick
Hű, de gyorsan kitörölte innen valaki a kompromittáló részt... twisted.gif twisted.gif twisted.gif
ProFiler
blink.gif Tényleg. sad.gif Nem tudom, ki tette.

@ TheSaurus:
Mindezek ellenére megköszönöm szavazatod!

De akkor még egyszer leírom. Kéretik nem törölni!
Délelőtt lecseréltem az avataromat, erre Maverick figyelmeztetett, hogy benne szerepel az avatarverseny szabályzatában, hogy a verseny ideje alatt nem szabad avatart módosítani. Ezután visszaállítottam a versenyben szereplő avataromat. Mivel rövid időre kicseréltem, ezért megszegtem a szabályt, ezért mondom, hogy nyugodtan kitilthattok a versenyből. A szabály nem ismerése nem mentesít a következmények alól.

Ciao.
Greene
Én kértem, hogy helyezzék át az OFF hozzászólásokat mert ez a szavazás topic-ja bulb.gif . A kérdéseknak van külön helye...
A hozzászólásaitok és a reagálás sem veszett el, a Mániák témakörben a május havi avataroknál találjátok...hogy miért pont ott, azt én sem tudom blush.gif
Maverick
Igen, valóban így volt.. ani_wink.gif
Konkrét személy -azaz ProFiler- megnevezése nélkül beidéztem az alábbi részt a versenyzabályzatból:

IDÉZET(Greene @ 2005. Jun 03., Fri 21:00)
Fontos! Az avatart a verseny időtartama alatt NEM cserélheti le a résztvevő, tehát a fórumon annak az avatarnak kell a verseny teljes ideje alatt lennie, ami a versenyen szerepel. Ha a fórumos avatar lecserélésre kerül a részt vevő automatikusan kizárásra kerül, a rá adott szavazatok nem lesznek figyelmebe véve! Kérem, erre mindenki figyeljen oda!

Az alábbi emotikonokat fűztem hozzá: exclamat.gif bulb.gif cardy.gif worthy.gif

Direkt használtam sárgalapos emoticont (és NEM a pirosat.. ani_wink.gif ), mert szerintem nem olyan egetrengető hiba,
ami miatt ezért ki kéne zárni ProFilert, hiszen nagyon rövid ideig volt fenn a másik avatar, és dícséretes módon
azonnal elismerte, noha -mégegyszer mondom- NEM neveztem meg senkit, tehát csöndben le is cserélhette volna,
de Ő felvállalta... IPB kép

Tehát kérem a T. Versenybíróságot, hogy elégedjen meg a "sárga lappal"... ani_wink.gif
Ez az első verseny itt, még nincs "bejáratódva" a dolog... bulb.gif
Ezek után biztos, hogy Mindenki ügyel majd erre...
Köszönöm!

Utólag: Most nézem, hogy Greene reagált..
Ez már lehetőleg NE kerüljön máshova, mert egyrészt több bonyodalmat okoz, mintha itt marad, másrészt
-és ez a fontosabb- nehogy más is beleessen ebbe a csapdába... bulb.gif
Greene
Van egy Avatarverseny - Információk, kérdések téma ugyanebben a témakörben. Az azért van, hogy ha kérdésetek van, akkor ott feltehetitek.
Ez a téma a szavazásé...kértem is az első hozzászólásomban, hogy csak a szavazatok jöjjenek ide, a vélemények, és az indoklások mad.gif

Egyébként meg nyitott kapukat döngetsz... tongue.gif
ProFiler
Áthoztam ide.

Ciao.
eremit
Kicsit off.
Köszi az építő kritikát, SzoZo!
Photoshopom nincs. Mivel lehet még "élőbbé" tenni a színeket?
Utonium
Bármelyik képszerkesztő programmal, erre még a legócskábbak is képesek. Csak a kontrasztot kell egy kicsit feljebb tolnod.
eremit
Megtörtént. Nem lett jobb. Sőt rosszabb lett. sad.gif (Irfan View, Xn View) Marad így.
tzoli
IDÉZET(SzoZo @ 2005. Jun 10., Fri 13:00)
tzolié furcsa, alapjában véve szépen kreálta meg, csak állandóan villog és a képminősége sem kiemelkedő.

1. Villog: szándékos. Így van kitalálva.
2. Képminőség: ez is szándékos.

Aki régebb óta itt van a fórumon az szerintem tudta (de legalábbis sejtette) ezeket magától is, még akkor is ha nem tetszett neki (amivel nincs is semmi probléma)... Csak gondoltam tisztázzuk.
ProFiler
Mivel az avatarverseny pont 1 héttel ezelőtt 9 órakor indult, akkor már lecserélhetem az avataromat? blush.gif Nagyon sötétnek tűnik nekem is, ilyen hosszas használatra nem tetszik nekem.

Ciao.
Greene
A Júniusi avatarverseny eredményei a következők (ha jól számoltam):

1.: Mosaic és Utonium (31p)
2.: Priby és tzoli (19p)
3.: Ulala és ProFiler (9p)

4.: Eremit és Rambo (6p)
5.: Davs (5p)
6.: Apacs (4p)
7.: Benkovics (3p)
8.: SzoZo és Web (1p)
9.: Tar (0p)

Gratulálok minden résztvevőnek clap_01.gif
Kovács Dávid ( Davs )
IDÉZET
Fegyver a pingvin(?) kezében! Elegem van ebből! Tőlem soha nem kap szavazatot puska.

Így már jó? ani_wink.gif
benkovics
bounce8.gif Király! Köszi SzoZo, hogy rám szavaztál! worship.gif thumbsup.gif
Gratulálok mindenkinek az eredményéhez!
Ulala
biggrin.gif Gratulálok Mindenkinek! biggrin.gif

blush.gif Párosan szép az élet. blush.gif
Maverick
IDÉZET(Greene @ 2005. Jun 11., Sat 19:54)
A Júniusi avatarverseny eredményei a következők (ha jól számoltam)

IDÉZET(A szavazás topikjában szintén Te írtad:)
Köszönöm a segítséget Mavericknek, MiniDiscnek, ProFilernek és tzolinak.

Hogy erre a köszönetre mégjobban rászolgáljak, időt és energiát nem kímélve
utánaszámoltam az eredményeknek... ani_wink.gif biggrin.gif
Csak jelzem, hogy nekem is ezek a pontszámok jöttek ki... cool.gif
eremit
Először: köszönöm szépen a szavazatokat! IPB kép

Másodszor: gratulálok a két győztesnek, MOSAIC-nak és Utoniumnak! IPB kép

Harmadszor: gratulálok Greene-nek, nagyon-nagyon jól megszervezte a versenyt (övé a KÖZÖNSÉGDÍJ), és köszönet is Neki! IPB kép IPB kép
ProFiler
Gratulálok a győzteseknek! Megérdemelték.

Ciao.
SzoZo
IDÉZET("MOSAIC")
gyík képes levágott részek újranövesztésére, macska nem

biggrin.gif eznemigaz.gif Így van!

Eremit! Klikk ide!

IDÉZET("Davs")
Így már jó?

thumbsup.gif
Bocs az offtopic2.gif-olásért. Tegnap nem tudtam küldeni. ani_wink.gif
eremit
IPB kép

Köszi, SzoZo, tényleg jobb!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.