Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: FlashGet
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Internetes programok > Letöltésvezérlők
Sanzi
A FlasGet letöltésvezérlőt használom, de nem mindig megy. Nem tudom, de ha a GameStarról egyszerűen csak behúzok egy linket, akkor nem engedi letölteni. Nem is kezdi el. Mi a baj? Mert ha simán rákattintok, akkor az IE alap töltője jön be. És az megy.
csum-pi
Peóbáld meg "jobb egér gomb" a linkre, majd a felvillanó menün válaszd ki a "(MINDEN) letöltés Flash Get-tel".... Ez egyébként gyorsabb is mint az úgynevezett behúzó müdszer miután már hozzászoktál...
DE!!! Mindezeknek a klikkeléseknek a számát le lehet csökkenteni, ha belemész a flash get-be ott:Kiegészítők (menüpont), ebben pedig a "legyen alapértelmezett" én így használom már egy idelye, és a letöltések eseteinek 96-97%-ban a flash get jön elő! biggrin.gif

(ha a letöltéseidet mindig ugyanabba a mappába szeretnéd tenni akkor állítsd be, hogy jegyezze meg az utolsó célmappát (vagy valami ilyesmit)) ha nem tudod hol, akkor kérdezz, mert akkor felelek cool.gif
Sanzi
Majd kipróbálom, és írom a fejleményeket.
csum-pi
Na mi van? Nincs semmi fejlemény? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy jól gondoltam-e... biggrin.gif
Sanzi
- Mind letöltése FlahGettel --> Kattintok, semmi reakció
- Legyen alapértelmezett --> Megvan a pipa, de mégsem ez jön elő...

Bár csak a GameStar letöltések oldalán próbáltam.
Utonium
Nem lehet hogy onnan nem lehet letöltésvezérlővel tölteni? A PC World oldalairól sem működik a dolog, gondolom akkor a Gamestar-on sincs ez másként.
csum-pi
Ez könnyen meglehet... De hozzászólva ahhoz hogy a PC World oldaláról nem lehet letölteni letöltésvezérlővel, ez addig igaz, hogy amíg nem veszi az ember a fáradságot lenyomni a jobb egér gombot, és kiválasztani a "Letöltés Flah Gettel" funkciót, mert akkor már működik.... biggrin.gif
chris p
Meg tudnátok mondani hogy lehet a FlashGet-t összehozni az Operával (7.5)? Azt szeretném elérni, hogy ha az Operában megnyitott oldalon lévő linkre jobb gombbal kattintok, akkor jelenjen meg a "Letöltés FlashGettel" illetve a "Mind letöltése FlashGettel" opció, (mint az Explorerben). Letöltöttem innen a szükséges plug-int, de itt viszont már a második pontnál elakadtam. blush.gif Ha jól értem át kéne másolni a defaults könyvtárból a standard_menu.ini-t a profile\menu könyvtárba, nekem viszont nincs profile nevű mappám... Használja esetleg valaki a két programot együtt? Hogy tudnám őket összebarátkoztatni?
Utonium
Nekem tökéletesen működik a leírtak alapján, viszont van profile könyvtáram is. Nálad valószínűleg azért nincs, mert a telepítéskor azt választottad ki, hogy minden felhasználó ugyanazokat a beállításokat használja. Ennek ellenére szerintem simán meg tudod csinálni te is a FlashGet beépülőt, csak egyszerűen szerkeszd át az eredeti standard_menu.ini fájlt (tehát a másolást hagyd ki). Persze előtte készíts róla biztonsági másolatot, de én lefogadom hogy működni fog.
chris p
IDÉZET(Utonium @ 2005. Jun 11., Sat 12:50)
Nálad valószínűleg azért nincs, mert a telepítéskor azt választottad ki, hogy minden felhasználó ugyanazokat a beállításokat használja.

Így van, erre nem is gondoltam. Megcsináltam, majdnem működik a dolog: a "Download using FlashGet" így már megvan, viszont a "Mind letöltése..." nincs. Erre esetleg valami javaslat? Vagy ez nem működik az Operában?

(Működik itt a Témakövetés? Nem kaptam mailt...)
Utonium
Biztosan működne, ugyanúgy ahogy ez is, csak nincs hozzá leírás én pedig nem tudom hogy milyen parancsot kellene ehhez kiadni.
chris p
(Úgy látszik csak reklamálni kell és jön az értesítés... twisted.gif )

Akkor megvárom hogy idetévedjen valaki, aki tudja. Neked pedig köszönöm szépen, már ezzel is sokkal előrébb vagyok a címek másolgatásánál! worship.gif
Sanzi
IDÉZET(csum-pi @ 2005. Jun 04., Sat 22:59)
...De hozzászólva ahhoz hogy a PC World oldaláról nem lehet letölteni letöltésvezérlővel, ez addig igaz, hogy amíg nem veszi az ember a fáradságot lenyomni a jobb egér gombot, és kiválasztani a "Letöltés Flah Gettel" funkciót, mert akkor már működik.... biggrin.gif

Nem feltétlenül. Nekem nem megy.
Még az eredeti kérdéshez hozzászólva: Semmiféle letöltési mód nem megy, csak ha az url-t behúzom a programban.
chris p
Találtam (elvi) megoldást: OperaGet. (Gyakorlatilag nálam nem működik - másoknál igen - de lehet hogy csak azért, mert már annyit kevertem...)
Shia-ko
pref./adv./down./ és mime típusonként be tudod állítani, hogy a plugint használja.
chris p
Bocsi, de ezt nem igazán értem... Végigcsináltam amit az oldalon írtak, beállítottam, hogy a MyMenu-t akarom használni (amit ott minta-menünek adtak meg), de csak a "File leöltése FlashGet-tel" működik, a "Mind letöltése FlashGet-tel" nem megy.
ipifeci
Sziasztok! Kezdő internet felhasználó vagyok és megpróbáltam letölteni egy oldal teljes képanyagát a FlashGet letöltésvezérlővel, hogy ne kelljen minden egyes képet a Jobb gomb-Kép mentése menüponttal lementenem, de a próbálkozásom nem járt sikerrel. Hiába adom meg a az URL címet, csak általam ismeretlen kiterjesztésű (.php) fájlokat tölt le ill. egy index.html doc nevű fájlt. Tudna nekem valaki egy kis gyorstalpaló tanfolyamot adni, hogy hogyan csináljam?
Kovács Gyula (MiniDisc)
Böngészőben: Fájl-Oldal mentése. (Firefox esetén) Fájl-Mentés másként (Opera, illteve Internet Explorer)
ipifeci
IDÉZET(ipifeci @ 2005. október 09., 15:06 - vasárnap)
Sziasztok! Kezdő internet felhasználó vagyok és megpróbáltam letölteni egy oldal teljes képanyagát a FlashGet letöltésvezérlővel, hogy ne kelljen minden egyes képet a Jobb gomb-Kép mentése menüponttal lementenem, de a próbálkozásom nem járt sikerrel. Hiába adom meg a az URL címet, csak általam ismeretlen kiterjesztésű (.php) fájlokat tölt le ill. egy index.html doc nevű fájlt. Tudna nekem valaki egy kis gyorstalpaló tanfolyamot adni, hogy hogyan csináljam?

Köszi smile.gif
mrmatyi
Üdv!

Most kezdek ismerkedni a flashgettel, de most volt egy gondom vele, amire nem tudom a választ! Az lenne a kérdésem, hogy hol tárolja a flashget az url címeket? Vagy egyáltalán hol lehet a régi url-t kitörölni? Mert legutóbb valamit elrontottam, és ismét arról az internetcímről kellene leszedjek, de azt írja ki, hogy ez az url már volt! Ráadásul erről úgy értesít, hogy ki sem tudok lépni belőle, csak úgy, ha resetelek, újraindítom a gépet! Előre is köszi!
Atlaimond
Akkor ott valami más baj lesz szerintem mert, nálam is volt már, hogy újra letöltöttem valamit de akkor azt kéne kérdeznie, hogy újra letöltöd vagy frissebbet keressen vagy mégse. Szerintem próbáld meg újra telepíteni és a letörlés után nyomj egy LEMEZKARBANTARTÓT, hogy letörlője az esetleg visszamaradt fájlokat, és ha tudod nézd meg, hogy a könyvtára is törlődött e mert ha nem akkor töröld le azt is manuálisan, és utána telepítsd újra. Ha ez sem segítene egyik haverom egy ilyen vírust kapott, hogy mindig újranyit egy rákérdezős ablakot!
mrmatyi
Üdv!

Hát nem tudom, de ami biztos, lennie kéne egy mappának valahol ahol tárolja az url-t. Ha azt megtalálnám ki kéne törölnöm belőle azt az url-t, ahová nem enged be, és szerintem megoldódna a gondom. Ha meg nem, marad az opera beépített letöltője sajnos! (Jó lenne, csak nagyon pepecs!) De azért köszi a segítséget!
Garono
Megjelent a FlashGet 1.8 Beta 1. A legnagyobb újdonság, hogy támogatja a BitTorrentet! biggrin.gif És nagyon gyors! bulb.gif
Crocket
Én nem tudok kilépni a FlashGet-ből. Eddig nem volt problémám, de mióta újratelepítettem a gépet, az első letöltés után, (amit tökéletesen végrehajt) nem tudom használni, csak ha újraindítom a gépet... sad.gif Tudja valaki, hogy mi ez?
matci
Hogyan lehet beállitani a FlashGet -et ,hogy automatán ő probálja letölteni a fájlt ?
Sebi
Eszközök -> Alapértelmezett letöltő program -> pipáld ki.
goog155
Nekem az a problémám, hogy a letöltés megáll 100%-on és nem hajlandó be fejezni a letöltést. Nem csinál semmit a program nem tölt le már semmit de nem is hajlandó a fájlt megnyitható formába tenni (openSUSE-10.2-GM-DVD-i386.iso.jc!). Nem tudom mit csináljak. az 1.8.2 -es verziót használom. Lehet hogy a 3.61 Gb ods fájl sok neki?
dragon1986
nekem az a bajom, hogy néha lelassul úgy 4kbtal tölt vagy semmennyire, de ha leállítom a letöltés és rögtön folytatom akkor megint el kezd tölteni a kellő sebességgel, ez miért van?

Ez azért rossz mert amikor nem vok gépnél és ezt müveli akkor kevesebbet tölt, mert kell neki egy kis idő, hogy újra begyorsuljon magától és ne nekem kelljen leállítani meg újból elindítani.

Sebi
Nekem az 1.82.1001-es verzióval voltak hasonló gondjaim. Egyes letöltéseknél ezt csinálta, sőt meg is állt a letöltés. Csak akkor folytatta, ha újraindítottam a programot, de akkor is megállt egy idő után. Feltettem a 1.82.1002-est, azóta minden jól működik.
dragon1986
IDÉZET(Sebi @ 2007. április 21. 12:37) *
Feltettem a 1.82.1002-est, azóta minden jól működik.

köszi a kinézet is jobb biggrin.gif biggrin.gif
csak a letöltés végezetével mindig kiad egy hangot azt hogyan tudom kikapcsolni? filmnézés közben zavaró, meg amúgy sem kell.
Sebi
Tools -> Options... -> Schedule/Event -> Enable Sound -> Pipa ki. ani_wink.gif
dragon1986
Sebi ani_wink.gif

hogy nem láttam pedig vagy háromszor végigi néztem blink.gif
Sebi
Most jutott eszembe, közben kijött az 1.82.1003-as verzió is. Klikk ani_wink.gif
Az USiTE.hu-n pedig megtalálható egy részleges magyarítás a programhoz. Klikk bulb.gif
dragon1986
IDÉZET(Sebi @ 2007. április 21. 18:19) *
Most jutott eszembe, közben kijött az 1.82.1003-as verzió is. Klikk ani_wink.gif
Az USiTE.hu-n pedig megtalálható egy részleges magyarítás a programhoz. Klikk bulb.gif

köszi egynlőre ez jó lesz gondolom nincs nagy változás 1002 és 1003 között, de ha mégis mi lenne az?
Sebi
IDÉZET
FlashGet Version 1.82.1003 (2007.04.16)

* Modified the database saving directory
* Fixed few UI bugs
* Some minor improvements
Sebi
Itt a leírás magyarul. ---> FlashGet 1.82.1003: kisebb hibajavításokon esett át a népszerű letöltésvezérlő
Sebi
Ismét kijött egy új verzió. FlashGet 1.8.4.1001. Letölthető Itt.
zsoff
Hello!
Én még nagyon kezdő vagyok ezzel az egész FLashGet dologal:(( Légyszi segítsen valaki. Egy filmet szerettem volna letölteni a rapidról és ott darabokban volt, szóval fogtam és mondtam, hogy az összes letöltése flashgettel. Szépen le is jött és marha gyorsan. De amikor a megszokott módon Winrarral összeakartam fűzni, akkor azt írta ki, hogy a fájl ismereteln vagy sérülté s csak akkor vettem észre, hogy mindegyik darabból csak 6 KB jött le, ez miért van? mit rontottam el? mi történt? mit tegyek?sad.gif(( légyszi segítsetek!!!
apa
Sziasztok!
Ha mondjuk 55 file-t akarok egyszerre letölteni (behúzni a bedobó ablakba roll.gif), azt hogy tudom kivitelezni?
Sebi
Jobb klikk ---> Összes letöltése FlashGet-tel.
apa
@Sebi
worship.gif
bvoneki
Hol lehet beállítani, hogy egy fájlt ne 5 szegmensben töltsön, hanem fájlonként csak 1 szálat használjon?

Meg amióta frissítetem az Operát 9.23-asra, már nem látom a beépülését a jobb klikkes popup ablaknál... sad.gif lehet, hogy visszaállok a régebbire.
Sebi
Ha azt szeretnéd, hogy csak állandóan egy szálon töltsön, akkor Eszközök --> Alapértelmezett letöltési tulajdonságok... (Alt + Ctrl + O) --> Darabolás ennyi részre --> 1. Ha csak egy bizonyos fájlnál szeretnéd akkor az Új letöltés ablakban állíthatod be.

Jobb klikk beépülésre itt találod meg a választ. A kommenteket olvasd el, abban van a megoldás. Lehet, hogy a kommentek között rossz a link, itt megtalálod az OperaGet-1.23.zip fájlt.
bvoneki
Kösz!

Ebben az alapértelmezett beállítási részeken meg se néztem, csak a Beállítások-at néztem át, de vagy 10-szer. Az előbbire azt hittem, hogy mindent visszaállít alapértelmezettre, ezért alapból kizártam a tudatomból...
Norbesz16
Sziasztok!

Hogyan lehet gyorsítani a FlashGet-tel történő letöltést? Nincs beálítva korlátozás, de így is csak kb. 200 kb/s-al tölt le, pedig az internetkapcsolatom 1Mb/s-ra képes. A sima letöltés gyorsabb, de mondjuk 400 Mb-nál kockázatos, ha megszakad, akkor kezdhetem előröl. Ezért kéne gyorsítani a FlashGet-et.

Köszi a válaszokat.
madlovba
welcomeani.gif

Én már jó ideje használom a flashget-et, és lenne egy problémám: Hogyan lehet azt beállítani, hogy ha letöltéskor dupla URL-t talál, akkor ne kérdezzen rá, hanem mindig a "mégse" parancsot hajtsa végre? A flashget remek program, és ez nekem fontos lenne, mert mikor egy honlapon azt az akciót választom, hogy "Minden letöltése FlashGet-tel", akkor mindig nekem kb. 60 dupla URL-t talál, és eléggé unalmas összesen akár több ezret is kattintani annoyed.gif . Minden segítségnek örülnék.

Előre is köszönöm: Madlovba
akela007
Jó reggelt mindenkinek! smile.gif

Szeretnénk segítséget kérni. Egy magyar,vagy legalább nyelvű FlashGet program kellene. Megnéztem itt a fórumon levő változatokat, nem nagyon működnek a linkek, amit meg a Googleban végigmazsoláztam, az mind vagy cseh, lengyel... nyelvű. Egynek volt a language mappájában valami XYnevű Hu valami, de azt meg nem tudtam, hogy hogy kell átváltani. weep.gif

Nézzétek el nekem, de nagyon kezdő vagyok ebben a témában, és eddig csak töltögettem vele, nem nagyon értek hozzá. Ami volt a gépemen az elszállt a géppel együtt, előtte meg eltűnt belőle az összes letöltött anyag. no.gif Most kaptam éppen sikító frászt. Nagyon sürgős lenne!!!!

Előre is köszönöm a segítséget!!!!!!!

üdvözlettel.akela007
kori
A Google a Te barátod is. Itt találsz. cool.gif
Spányik Balázs
Milyen nyelv a "vagy legalább"? yikies.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.