Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Ti milyen játékot játszotok LAN-ban?
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Játékok
Oldalak: 1, 2
tengeri2000
Sziasztok!

Ötleteket gyűjtök, hogy milyen játékokat érdemes LAN-ban játszani. Ki mivel nyomul?

Könnyű-e az adott játékot LAN-os játékra bírni (az NFS-sel meggyűlt a bajunk (UG-dal és MW-del)) is. Az AOE szokás szerint könnyen összejött.

Köszi!
Garono
Én az ingyenes Wolfeinstein Enemy Territory-t szoktam nyomni, igaz, nem LAN-on, hanem Online, de az élmény kábé ugyanaz. Nagyon jó kis játék! ani_wink.gif
Adani
Most soroljam?

Ami éppen van. UT, MOHAA, COD, NFS, Starcraft Brood War ( Az örök kedvenc), Quake különböző részei, CS, Age of Empires 1-2.
Garono
Hát én ezek közül csak a Quake-et szeretem. cool.gif
Chabi
Delta Force - Blackhawk Down cool.gif

IPB kép
Sanzi
Régen komolyabban COD-oztam, és hobbi szintem CS-s voltam. Mostanság nemigen játszok a suli miatt. Majd nyáron...
Jester
World of WarCraft. biggrin.gif
r-chee
Jelenleg Call of Duty 2-vel játszok multiban. Egyszerűen nem bírom abbahagyni, annyira jó biggrin.gif biggrin.gif roll.gif roll.gif Megyek is, játszom egyet-kettőt-hármat.... cool.gif
Red Boy
Mi bátyámmal régebben StarCraftoztunk, AOE2-ztünk, meg CS1.5-öztünk.
Gereby
FPS: CS, HL1, Battlefield 2, Battlefield 1942, CoD2
Stratégia: StarCraft, WarCraft3, Rise of Nations, Lord of the rings:BfME 1 (a 2 az nagyon rossz LAN-ba)
Egyéb: NFSU2, NFSMW, illetve mostmár majd GTAzni is fogunk.

Úgy hirtelen ennyi. smile.gif
JOINT72
Joint Operations Typhoon Rising:

IPB kép IPB kép IPB kép
Garono
Jé, ezt én is játszottam! Nagyon jó kis játék! ani_wink.gif
Gergoagore
Mi a suliban szoktunk általában péntekenként CS-zni a tanulószobásokkal meg a baráti körrel a számtechteremben.
cartman1988
Én CS-t fogok játszani ha végre összerakom a gépem és elindul exclamat.gif
szaby_gyerek
Szinte minden számtech órán CS 1.6.
Papp Norbert
IDÉZET(Gereby @ 2006. June 05., Mon 19:53) *
FPS: CS, HL1, Battlefield 2, Battlefield 1942, CoD2
Stratégia: StarCraft, WarCraft3, Rise of Nations, Lord of the rings:BfME 1 (a 2 az nagyon rossz LAN-ba)
Egyéb: NFSU2, NFSMW, illetve mostmár majd GTAzni is fogunk.

Úgy hirtelen ennyi. smile.gif

Kb. mi is... roll.gif
Gereby
Most kipróbáltuk a GTA-t. Nagyon jó volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Illetve most nyomtunk egy kis AvP2-t is. Az is nagyon jó LANban.
marthazoli
Warhammer 40k, és COD 2 a nyerő. thumbsup.gif
Garono
@Gereby
GTA-t lehet multiban nyomni? blink.gif
Frikker Dániel
NFS MW-t hogy lehet Online játszani? smile.gif
szaby_gyerek
@Garano
Vannak hozzá modok.

@Frikker Dániel
Eredetivel. Vagy hamachi.
Richy
Én is írok ide:
UT (ez a favorit), MoHAA, DoTA, AoE2, AoM (Age of Mythology, ha valaki nem ismerné), EE. Kb ennyi.
zulupocok
Helló

Vannak még Freelancer szerverek? Én egy darabot sem látok. Mi lehete ennek az oka? Kerio Személyi Tűzfalam van és NOD32 vírusírtóm. Amúgy a Haegemonia: Solon hagyatékon sem látok egyetlen szervert sem. A Halon látok egyet-kettő, de nem tudok belébni. A Crome-on nem jön meg az MS engedélye, ezért nem enged tovább. Egyedül a Trackmania Nationsben látok egy csomó szervert és játszani is tudok rajtuk.

Valaki segítsen Freelancerezni akarok(online).

Előre is köszönöm.
Frikker Dániel
Mi az a hitachi? blink.gif bulb.gif
Gereby
laughing.gif Nem hitachi... Hanem Hamachi. Az egy VPN (virtual private network), ami annyit tesz, hogy emulál neten keresztül egy helyi hálót, és tudtok többen lanozni.
Sanzi
Igen. Mi is így StarCraft-ozunk. cool.gif
Ákos1994
gta san andreas és azon belül sa-mp
zombi91
Sziasztok

Én a Red Faction-t nyomom bár nem lanba hanem online-n és nekem nagyon be jön meg van az NFS UG 2 is de azt egyáltalán nem birom öszehozni sad.gif online-n tudnátok segíteni?
Garono
Felteszem a kérdést, amit ha nem én, akkor Spányik Balázs tenne fel: a CD-re az van írva, hogy Need for Speed Underground 2, vagy az, hogy TDK? laughing.gif
MacroGeri
Nem tudtok mondani egy jó és ingyenes MMORPG-t??
zombi91
Nagyon vicces vagy! evil.gif Tudod, az van a CD-re írva, hogy NFS Underground 2, ugyanis nem rég vettem eredetiben. De nem nagyon akar működni. Néha elindít egy egy játékot, de akkor is az ellenfelek úgy ott hagynak, mint a trágya, akármilyen jó kocsim van. De általában akkor szokott működni, ha én csinálok servert. Én egyikre se tudok kapcsolodni.

Kérlek, szedd össze magad, mert ebben a stílusban nálunk nem fórumozhatsz! --> Fórumszabályzat!
Kovács Gyula (MiniDisc)
Esetleg verzióbeli eltérések előfordulhatnak. Ha jól emlékszem, pl. az Age of Empires II-nél számított ez is LAN , vagy netes játéknál.
Garono
Lehet, hogy az ellenfeleid csalnak... roll.gif

Ha meg nem, akkor fejleszd a kocsidat! smile.gif

@MacroGeri
De! Nem is egyet! smile.gif
- Ferentus
- KalOnlie
- Knight Online (SP2-vel nem megy, bár ez régebben volt, azóta lehet, hogy van javítása)
- meg itt kereshetsz még párat!
Jester
Egyel kiegészíteném: Silkroad online
MacroGeri
kösz a tippeket... worship.gif
Garono
De még akad itt egy-kettő. ani_wink.gif
MacroGeri
A KnightOnline fizetős??
Garono
Ha jól tudom nem. Amiket belinkeltem, abban az időben mind ingyenes volt. ani_wink.gif
Blaise
Hi!

Counter Strike, F1 Challenge, Aliens vs Predators 2.
Bencce
AVP 2-t lehet cooperative-ban játszani? Vagy csak egymás ellen? Nekünk múltkor nem sikerült úgy beállítani... sad.gif
MacroGeri
A Knight Online-ra visszatérve, a regisztráció után azt írták, hogy küldenek valami e-mailt 30 percen belül, de nekem nem küldtek...(lehet hogy félreolvastam)
Garono
Vagy rosszul adtad meg az E-mail címed... roll.gif
MacroGeri
Jól adtam meg, azé olyan h*lye nem vagyok, hogy nem nézem meg, hogy jól-e írtam be... mad.gif mad.gif
Garono
Jólvan, nem letolásból mondtam, csak velem is esett már meg ilyen. smile.gif
MacroGeri
Lehet, hogy holnap má meglesz, ha nem akkor csinálok másik player-t...
Garono
Reméljük a legjobbakat. ani_wink.gif
MacroGeri
Még mindig nem küldtek e-mailt. weep.gif Jól írtam be a e-mail címet, mert ugyanazt a címet írtam be, mint először és kiírta, hogy már van ilyen e-mail cím megadva másnál...
Garono
Hát így nem sok mindent lehet tenni... sad.gif Esetleg ha megadod a címedet az Elfelejtett jelszó menüpont alatt., akkor talán küldenek valamit, bár valószínűleg azt kapod, hogy nincs ilyen E-mail címmel regisztrált felhasználó. De meg kell próbálni. bulb.gif
MacroGeri
Csináltam egy új playert és a gmail-es e-mail címemet írtam be. Így egyből jó lett, már ki is próbáltam a játékot, csak még nem tudok vele játszani weep.gif . Ja, még egy kérdésem lenne. Nem lehet átállítani a képernyőfrissítést valahogy?? Mert nem egy 85Hz-en megy...
Garono
Miért nem tudsz játszani?
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.