csanesz
2006. június 4. 7:29
Egy Pentium 4-es gépben van egy Mercury PVM266aM-P V9.1b alaplap, egyLG DVD-ROM és egy Maxtor 20 GB winyó. Egyik pillanatról a másikra a gép újraindult, és a Windows XP már nem jött be. A Winyót áttéve másik gépe, ugyan azt produkálta. Azóta sikerült újra feltenni rá a Win XP-t. most ha beteszem a gépbe, a windows logó sem jelenik meg, hanem egyből újraindul. Áttéve másik gépe tökéletesen működik. Ezek szerint az alaplap lehet gázos? SÜRGŐS LENNE A VÁLASZ!
Előre is köszi!
Chabi
2006. június 4. 8:26
Mivel ez az alaplap nagyon régi és az egyik legolcsóbb volt, gondolom a tápod is hasonló. Próbáld ki egy jobb, márkásabb táppal a géped.
csanesz
2006. június 6. 17:44
A tápot kicseréltem, de azzal is ugyan azt produkálta. 235 W-os táp van benne, egy 250-es Pentium 4-es táppal próbáltam ki. Lehetséges, hogy az alaplap??? A CD-ről sem bootol néha.
Pszicho
2006. június 12. 15:13
Most épp én is egy ilyen alaplappal szenvedek, hasonló a konfig. mint a tiéd.
Van egy olyan érzésem, hogy ennyit bírnak az ilyen alaplapok. Felesleges I/o eszközök lekötve, táp csere megvolt xp telepítésnél mégis elszáll.
tibicske
2006. augusztus 7. 12:09
Helló!
Mercury PVMaM-P alaplap, Celeron 2600 MHz proci, 80 GB vinyo, Microsoft XP SP1-el működik.
Felraknám az SP2-t, de nekem sem indul el a windows. Restart után bejön az iduló kép, de nem futnak "azok a kék kockák", és ennyi.
Mit csinálhatok én most?
Gereby
2006. augusztus 7. 12:27
Csökkentett módban elindul? Ha igen, akkor próbálj meg drivert frissíteni. (Alaplapi, chipkészlet...)
Ilos
2006. október 7. 10:55
Üdv Mindenkinek!
Most vásároltam használtan egy Pentium 4-es van Mercury PVM266aM-P alaplapot 1,7 es procival szerelve.
Az eladó azon kérdésemre, hogy honnan tudom letölteni a ráintegrált video,hálókártya,hangkártya driverjeit
azon laza választ kaptam , a neten van a legújjabb verziók tömkelege. Ahhoz képest semmi értékelhető
adatot nem tudtam elérni letölteni az alaplapról. Ha valaki jártas e témában kérem segítsen honnan tudnám
elérni ezen alaplapra vonatkozó linkeket.
Andromeda
2008. augusztus 2. 14:51
Üdvözletem!
Egy giga kérésem lenne. A kollégámnak is ilyen alaplapos gépe van és elkezdte újrarakni az XPt, de driver CD sehol. Mindent letöltöttem de a hangk. drivert nem lehet. Már nincs fenn a gyártónál. Szóval ha valakinek meglenne és csatolva elküldené mailben megköszönném.
E-mail:
Előre is kösz...
Andromeda
Alex99
2008. augusztus 2. 15:32
IDÉZET(Andromeda @ 2008. augusztus 2. 15:51)

Már nincs fenn a gyártónál.
Dehogynincs.
Link.
Egyébként rettenet az a lap.

És takarítsd ki az e-mail címet.
Andromeda
2008. augusztus 3. 6:53
Üdv...
Kösz a gyors reagálásért, DE...
Ha rákattintok a letöltésre, következőt kapom:
"The file you have chosen to download is currently not available on the server."
Megnéztem már néhány driver gyűjtőhelyen is. Nekik is kiválóan megy a belinkelés.
De én le szeretnén tölteni! Nincs fenn. Marad az:
andromeda2525@yahoo.com ,ha valaki elküldené ezer kösz lenne.
Andromeda
Alex99
2008. augusztus 3. 8:32
Aranyosak.

Nem maradt más, minthogy megkeresteted driver kereső programmal. Driver Genius Professional.
Peti0519
2008. augusztus 3. 19:28
Üdv!
Nekem pont ilyen alaplapom van és általában nem szoktam vesződni vele, hogy megkeressem a drivereket, mert az XP is szépen megtalálja, ha az Eszközkezelőben kiválasztom az ismeretlen eszközöket és frissítést kérek. Szerintem próbáld meg.
Andromeda
2008. augusztus 5. 19:33
Üdv,
Köszönöm a segítséget, sikerült személyesen találkoznom az alaplappal és megtalálni rajta a CMI9761-s chippet. A C-mediától meg letölteni a drivert.
Így már OK.
Andromeda
ludla
2011. január 23. 9:42
Sziasztok! Valaki tudna linket adni a PVM266aM-L alaplap Driver-hez? Sajnos a hivatalos support már nem jó.
Vagy ha valaki fel tudná tölteni a CD tartalmát nem nagy KB:47MB köszönöm.
Csaba_#
2011. január 23. 9:56
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.