Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Crysis
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Játékok
Oldalak: 1, 2, 3
Garono
Én nem töltöttem le... bulb.gif
Gereby
Én letöltöttem. Nagyon kiváncsi leszek, hogy mennyire izzasztja meg a gépemet (aláírás), de végülis a VGA-t leszámítva megvan az ajánlott konfig.
Gereby
Hmm... Perfektül fut, és a játék is tetszik. smile.gif

(Meg rájöttem, hogy az aláírásomban most nem is a konfigom van. laughing.gif )
Garono
Remélem a novemberi szám mellékletén rajta lesz. smile.gif
Spányik Balázs
IDÉZET(Garono @ 2007. október 26. 15:55) *

Tekintve, hogy a lap akkor már napok óta nyomdában volt, elég nehezen tudom elképtelni. roll.gif
gaboooka
Sziasztok,

A játék megvásárlása után beleszaladtam a gyenge PC esetébe.
Érdekes, hogy az első pályát gond nélkül meg tudtam csinálni 1024x768-as felbontásssal. A mostani résznél pedig a 800x600 se megy.

IPB kép

A vas:
AMD A64 3500+
1GB RAM
X800 VGA

Nem gondoltam volna, hogy ennyire betartja a minimális rendszerkövetelményeket. Kellene egy újabb videókártya vagy az egészet le kellene cserélni? huh.gif
Watto
Mind a proci, mind a VGA elég gyenge már hozzá. sad.gif
gaboooka
Köszi a választ!

Kiderült azóta, hogy a részletességet alacsonyra állítva és a procin 10%-ot húzva (2421MHz) remekül használható még az adott konfig 1024x768-as felbontással. cool.gif
Azóta sikerült kijátszani. Mondjuk én kicsivel többet vártam: túl hamar lett vége. laughing.gif

Néhány kép:
IPB kép IPB kép IPB kép IPB kép

IPB kép IPB kép IPB kép IPB kép
Proci64
Az alulírott vasamon alap beállításokkal igaz de gond nélkül fut a Crysis
Watto
De nekem már a Crysis is baromi unalmas... Az a láthatatlanság elég nagy csalás. Plusz nekem az sem jött be hogy az ellenfelek elég hülyék.
Daeron
sziasztok!
(bocsi ha rossz helyre teszem fel, bár szerintem nem biggrin.gif)
szeretném megkérdezni, hogy sztetek hogy fog futni crysis gépemen (főleg a vidikártya érdekel, többi megvan a recommendedből)

MSI GeForce 8600GTS overclocked verzsön, 256ddr3 ram (128 bites membus lehúzza kicsit, de szerintem még ez a legjobb kártya)
AMD 4400+
2GB ram

(és légyszives ne gyertek a "fejlessz 8800ra, 8800 jobb, 8800 a király" és egyéb kommentekkel, unom már hogy minden fórumon most ez megy hogy 88 ide-oda...sajnos nincs mindenkinek pénze olyanra :/)

előre is köszönöm, üdv mindenkinek!

Garono
Én meg az olyan kérdéseket unom, hogy "sztetek hogy fog futni a gépemen???". A válasz egyszerű: telepítsd fel, és olyan pontosan megtudod, amilyen pontatlanul le tudnánk írni, hogy "hogyan futna". Ezért (is) vannak a demók.
Watto
Menni fog a gépeden,. közepes grafikával, megnyugodhatsz. smile.gif
S.z.i.l.i.
IDÉZET
De nekem már a Crysis is baromi unalmas... Az a láthatatlanság elég nagy csalás. Plusz nekem az sem jött be hogy az ellenfelek elég hülyék.

Én a Crysisnek sajnos csak a demojával tudtam játszani, de az nagyon tetszett... A láthatatlanság tényleg nem túl igazságos, de nekem bejött. Amúgy amikor megláttam milyen a grafikája azt hittem besz*rok.
Frikker Dániel
Hát az én gépemnél csak 1024x768 low-on játszottam, ami be kell vallani, elég gagyi. Nem jól optimalizálták a demót. no.gif
S.z.i.l.i.
Én 1024*768 mediumon próbáltam de akadt kicsit... Remélem a teljes verzió jobb ilyen téren.
Proci64
Mediumon 1024*768 on simán megy a gépemen akadozásmentesen! és megkell mondjam durva a game...
Frikker Dániel
Hát olyan géppel ami az aláirásodban van, nem csodálom... roll.gif
Proci64
Kipróbáltam és a magas beállításokkal is megy a játék 1024*768 felbontásban! Na így igazán ütős... smile.gif
sanyesz091
Na ez azért már durva!
Igaz hogy 1GB sima ddr ram van a gépembe de akkor is, 800x600 ba minden lowon és csak akkor elegendő a folyamatos töltögetés mentes játékhoz a ram!
Leteszteltük 2GB-al, hát van némi különbség. biggrin.gif
Mediumon 1027x768-ban nagy fainul folyamatosan megy!
Frikker Dániel
Vista vagy XP? roll.gif
Dave89
Én is 1 giga rammal csak szenvedek (pedig csak xp-m van). Megnéztem, volt olyan, hogy 650MB virtuális memóriát pluszba felhasznált. Én meg csodálkoztam, hogy fél óriáig lép ki a játékból biggrin.gif . Amúgy engem teljesen low grafikán is megfogott a játék, szerintem még úgy is szép... roll.gif
sanyesz091
Én is XP-n tolom. Vistán bele se merek gonolni hogy futna! Szívja a ramot meg a procit mint az állat!
Proci64
Én Vistával tolom.
Molt@m
Nálam Intel Pentium D925 (3ghz Dual core), 1GB DDR 400Mhz ram, X800GTO-val 1280 némelyik opció közepesen némelyik minimumon van. A VGA bírja csak a memória gyakran betelik és néha megakad. Jó játék! Majd kap a gép még 1 gigát, arra kíváncsi leszek
madau
Szerinted milyen procival (természetes Socket-A gondolok) menne szaggatás nélkül a Crysis??
Nem ide tartozik de segíts, kérlek!!Az aláírásomban benne vannak a gép részletei!
A videókártyának bírnia kéne!! Kérlek segíts, nagyon fontos lenne!! ani_wink.gif
kori
Ide belépsz és a játékot kiválasztva megmondja a tesztelés a géped gyenge pontjait. ani_wink.gif
Pjotr
Socket A foglalatba a maximum az a 3200+-os modell, de ez már kevés a Crysis-hoz.
nascar
Már az én S939-es AMD Athlon 64 3700+ San Diego-m sem a legjobb hozzá! Viszont legalább 2 GB RAM kell hozzá! ani_wink.gif
qwertz
Üdv

Én most raktam fel a vistát a Crysis (dx10) miatt. Nagyon állat. Maxon van minden csak az élsimítás van 2x-en. Tökéletes fut nincs szaggatás. De csak a tegnap kijött új ati driverrel lett tökéletes, plusz még 1GB memóriával kellett kiegészíteni a ramot.

Ezzel a géppel tolom:

Abit P5KC, Intel E6750 2x2.6 GHz (tuning 3.0GHZ), Asus HD2900XT, 3GB RAM (800Mhz). smile.gif
Fujitsu
IDÉZET(qwertz @ 2008. február 15. 16:16) *
Abit P5KC

Ilyen is van? blink.gif biggrin.gif smile.gif
qwertz
Bocs ASUS biggrin.gif
smile=)
IDÉZET(qwertz @ 2008. február 15. 16:16) *
Én most raktam fel a vistát a Crysis (dx10) miatt. Nagyon állat. Maxon van minden csak az élsimítás van 2x-en. Tökéletes fut nincs szaggatás

Mondcsak; mindezt mekkora felbontás mellett? smile.gif
Molt@m
Most jutottam túl a barlangos részen (Core) de nekem valahogy nem tetszik hogy jönnek ezek az elektromos szörnyek. Meg el kell vezetni a VTOL-t de nagyon furcsa irányítani és közben lőjjem le a röpködő izéket...
Szerintem kár volt beletenni. Ameddig volt valami valóságalapja jobban tetszett.
Alex99
Ez a játék csak egy jelen idejű grafikai bemutató. biggrin.gif Nem hiszem, hogy valaha klasszikus lesz belőle. laughing.gif
Spányik Balázs
Amennyiben a szabályok nem volnának világosak: kitiltással fogom jutalmazni azt is, aki még egyszer beszámol arról, hogy letöltött valamit, amihez tök hülye, és azt is, aki bármit reagál erre, ahelyett, hogy a moderálnivalók között jelezné azt.

Nem értem, mi a francot kéne még csinálnia a regisztráláskor megjelenő szövegnek, miszerint illegális dolgokkal kapcsolatban ne tegyél fel kérdést?! Pirosan villognia? Kijönnie a képernyőből és pofonvágnia az új regisztrálót?
Scrofa87
Szerintem ez egy tipikusan olyan játék ami csak addig lesz népszerű amíg ütősnek számít a technológiája, mert másban nem nagy ász...
zoliboy
Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni! A Crysis-ben kicsit elakadtam, lehet, hogy én vagyok a buta hozzá, de nem tudok bemenni a barlangba. Hogyan tudok bejutni?

Köszönöm a segítséget!
Quarker
Van valakinek tapasztalata arról, hogy a Crysis menne-e egy Dell Inspiron notebookon Vista alatt?
nascar
A laptopban lévő VGA-tól függ! ani_wink.gif
Zsolt01
Sziasztok.

Elakadtam a játékba!

Ott vagyok, mikor 1 csajjal mennék a liften és beomlik, csajt kimentik, kötélen elkapja egy csávó.
Én meg ki kéne jussak, de nem tudom, hogy hol!

Idáig eljutottam:

Kép1
Kép2

Köszi előre is!
Scrofa87
Helló mindenkinek! Gyors segítségre lenne szükségem. Egy pár napig különleges akció keretében megrendelhető a Crysis a CD Galaxisnál 1990Ft-ért. Szeretném megvenni, de nem tudom, hogy van-e benne Securom DRM, illetve van-e telepítési korlátozás. Másik kérdés Crysis Wars jár hozzá? (Ezekre nem adtak választ a leírásban...) Kérlek válaszoljatok mihamarabb, nehogy lemaradjak az akcióról. smile.gif Előre is köszönöm.
Spányik Balázs
Tekintve, hogy az eredeti játékot árulják valamilyen másolásvédelem egészen biztosan van rajta.
Scrofa87
Igen azt gondoltam, hogy van rajta másolásvédelem, logikus. Csak az a kérdés, hogy a telepítéslimites Securom van-e rajta, mint például a Spore-on, ugyanis nekem az mindenféle hibaüzenetet jelzett, nem tudtam vele mit kezdeni. Ellenben a Witcher EE.-ön levő védelemmel semmi gond nem volt, nem kötött bele semmibe fut rendesen, "örö bódottá". biggrin.gif Ezért érdekelne, hogy a kukalakó Securom van-e rajta.
Pjotr
Szét kellett nézni a sötét oldalon:
Protection: SecuRom + Serial
Scrofa87
Köszi a segítséget. Hát ez szívás. Akkor mindegy. Vesszen a Securom!!!! ani_wink.gif
EndrúBoy
Sziasztok!

Próbáltam elindítani a Crysis Warheadet és azt írja ki, hogy a program nem fér el a memóriában... print screen itt
Ezt azért nem tudom elképzelni mert 3Gb RAM-om van + az 512-es videó kártya (részletek az aláírásomban) és a feladatkezelőben utánanézve is csak a szokott kb. 600-800MB van ebből foglalva alapból.

Szóval van esetleg valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma forrása?
jagdtigger
Újrarakni próbáltad?

Azt elmondaná valaki hogy ez a securom cucc mit is csinál?unsure.gif
Spányik Balázs
Ellenőrzi, hogy az eredeti DVD-ről futtattod-e a játékot.
EndrúBoy
Igen, már harmadjára rakom fel és még mindig u.az a baja. Kár lenne érte ha nem futna, mer elég jó gamenek néz ki és a sima Crysis után nem lehet rossz weep.gif . Tényleg az mondjuk érdekes, hogy a Crysis megyeget medium grafikán a WH meg már el sem akar indulni blink.gif .
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.