Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Crysis
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Játékok
Oldalak: 1, 2, 3
Garono
Nos, szerintem már különválaszthatjuk a Far Cry 2-őt a Crysistól. Úgy értem, már megérett egy külön topikra. ani_wink.gif

Akkor kezdeném is egy új, nagyon lényeges infóval, miszerint a Crysis kizárólag PC-re készül el! "Crysis ist für PC only" - mondta Cevat Yerli egy interjúban. cool.gif <forrás!>
r-chee
Bár nem vagyok nagy németes, de ebből úgy tűnik, nincs igazad: "Hingegen sei aber die für das Spiel verwendete CryEngine 2 für PC, Xbox 360 und PS3 gedacht." Aztán, lehet, hogy tévedek biggrin.gif
Garono
"Habár a CryEngine 2 PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra készül." És ugye ennek ellenére jön csak PC-re a Crysis. roll.gif De mondjuk nem értem miért... blink.gif
Garono
Az ehavi GameStarban is benne volt, hogy csak PC-re lesz, mert az Xbox 360 meg a PlayStation3 nem bírná el. Akkor nagyon kemény játék lesz ám! roll.gif Bár mondjuk akkor a Far Cry 2-nek nem lesz olyan jó a grafikája? blink.gif Mert a motor ugyanaz... roll.gif
Baludada
Lehet nagyon lami kérdés lesz, de a CryEngine2 és a FarCry2 nem ugyanaz? Mert az első hsz. után elbizonytalanodtam blush.gif
r-chee
Ha jól tudom (ha nem javítson ki valaki), a FarCry második része Crysis néven jön ki, és az EA és a FarCry közös fejlesztőcsapata, a Crytek fejlesztette és a adja ki. A játék motorja pedig a CryEngine akárhányas.
Sanzi
Így van.
Garono
Nem. Lesz Far Cry 2 is, és Crysis is, ez két különálló játék. Az egyik a Far Cry folytatása, a másik pedig egy teljesen új játék, ám annyi a közös bennük, hogy mindkettőt a CryEngine2 hajtja. ani_wink.gif
Timer
Gondolom sokan láttátok azt az ominózus képet, mikor egy valódi kép, és egy Crysis-ből származó kép szerepelt egymás mellett, természetesen ugyanazt a tájat ábrázolva. Na ez az a szint, amit én már nem hiszek el. DirectX 10 jobbra, vagy balra, ez túl durva ahhoz, hogy a játék egészében ilyen textúrákat használjanak.
Sanzi
Hát, ha be is linkelnéd, még többen látnák.
r-chee
Huh, GameStar-on voltak ilyen képek... Elég durvák. És volt róla videó is, tehát olyan lesz smile.gif roll.gif Durva, ahogy pl. a talaj meg van repedezve, és az avar mintha a valódi erdőben járkálnál roll.gif roll.gif
Garono
Meg a robbanások azok, amik még nagyon jól néznek ki! ani_wink.gif
Sanzi
IDÉZET(Timer @ 2006. June 12., Mon 13:55) *
Gondolom sokan láttátok azt az ominózus képet, mikor egy valódi kép, és egy Crysis-ből származó kép szerepelt egymás mellett, természetesen ugyanazt a tájat ábrázolva.

Engem személy szerint ez a kép érdekelne, a GameStar-osokat már megnézegettem.
Garono
Elsőre megtaláltam... roll.gif
<click!>
Sanzi
Mert te ilyen ügyes gyerek vagy. ani_wink.gif
Athos
IDÉZET(Garono @ 2006. June 10., Sat 15:56) *
Az ehavi GameStarban is benne volt, hogy csak PC-re lesz, mert az Xbox 360 meg a PlayStation3 nem bírná el. [...]

blink.gif Ezen meglepődnék. Ha a két konzol nem bírná el, akkor szerintem jelenleg nincs olyan PC, amivel menne. Na jó! Talán egy olyan PC-n futna, amiben dupla két GPU-s 7900 GTX van. Ha jól tudom az XBOX360 nagyon erős grafikailag és a PS3 is az lesz.
Garono
Olvasd el, ha nem hiszed. 2006/06, 34. oldal, "A PC is következő generáció" című doboz. ani_wink.gif
Jester
@Athos
Hogy egy szóval fejezzem ki magam: DirectX 10 bulb.gif
Garono
Egy kis Crysis szösszenet. ani_wink.gif
Genius87
Nagyon szuper lesz, csak attól félek ennek a szép grafikának meglesz a szép gépigénye is. roll.gif
Garono
Hát DirectX 10 az a minimum, sajnos. weep.gif
Garono
Crysis - Far Cry titkok.
Garono
Crysis rendszerkövetelmény! yikies.gif Hát nálam a minimum épp megvan. blush.gif
Genius87
Hát nálam is rezeg a léc. whistling.gif Bár a megjelenésig még sok víz fog lefolyni a Dunán, ezért bőven lesz időm a gépemet lecserélni. smile.gif
r-chee
Nálam nincs meg a minimum követelmény, de ezért az egy játékért nem fogok fejleszteni. Majd jövőre összedobok egy jó gépet, arra már kialakul az új és régi árak normális szintje. A fejlesztés fő célja akkor is az lesz, hogy pár dologtól ne legyen 100%-os a proci leterheltsége, és több szálon tudjon dolgozni, na meg szép legyen a grafika, hogy a korábban közepes grafikán játszott játékokat teljesen kiélvezhessem. roll.gif
Jester
Ejha, nem gyenge a minimum konfig, de azért eldöcögne, sajnos az alánlott konfigot nem üti meg.
nascar
Tavaly nyáron még bikának számított a gépem, ma már Crysis alapkövetelmény! blink.gif
Sanzi
Öregem, alulról súrolja a minimumot a konfigom. Érdekes lesz... blink.gif
Garono
Négy új kép.
nascar
Hááát, mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg ezeket a képeket.
Vége a játéknak: új képek a Crysisből
Spányik Balázs
yikies.gif Ezt nem hiszem el. Ilyen nincs. blink.gif
Garono
Késik a Crysis. sad.gif
nascar
Kijött egy új technológiai demó a CryEngine-től! Megnéztem, és elállt a lélegzetem! Behalás lesz ez a játék!
Közvetlen letöltés: >>INNEN<< exclamat.gif
Nézzétek, és ámuljatok!
hondasoma
Sziasztok! Ki tudja, hogy mikor jelenik meg? Ígérgetnek már lassan 1 éve!!
Red Boy
IDÉZET
Hááát, mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg ezeket a képeket.
Vége a játéknak: új képek a Crysisből
huh.gif Mi kell majd ehhez? Milyen atomerőműre vegyek fel hitelt? biggrin.gif
Sanzi
@nascar
Nekem nem akar elindulni a letöltés az ajánlott linken.
nascar
1,5 hónapos a link. Valószínűleg már eltávolították... sad.gif
De ha minden igaz, akkor itt egy másik link hozzá: CryEngine, van ott egy sor: "[Right click, Save Target As, to download this video]", ezen jobb egér klikk, majd Mentés másképp, és lőn... ani_wink.gif
Garono
Nem biztos, de nagy valószínűséggel ilyen lesz a Crysis borítója. Nem rossz, nem rossz. thumbsup.gif

Az is lehet, hogy ilyen lesz, de az első szerintem szebb. Meg középen van az EA logo, mint a többi EA játék borítóján. Az első a valószínűbb. smile.gif
Pentium XE
Nem néz ki rosszul, csak a játék nem fog elindulni a gépemen. weep.gif
Garono
Nekem is csak DX9-el. sad.gif Egyébként a TRA megy nálam 1280x1024-ben, 4x-es Anti-Alising-el, mindent maximumra húzva. És tükörsimán fut, a töltés is csak 2 másodperc (Dual Core... twisted.gif ).
Pentium XE
Nekem még azzal sem. laughing.gif Egy kicsit off, de a TRA-nak ugyanaz a gépigénye mint a TRL-nek, nem?
Garono
A TRA picit szebb, igaz, a motor ugyanaz, de csiszoltak rajta. smile.gif
Sebi
OFF

IDÉZET
System Requirements

WINDOWS PC

Required:
CPU : Pentium 3 1.4Ghz or Athlon XP 1500+
RAM : 256MB (Windows 2000/XP) / 512MB (Windows Vista)
GRAPHICS : 100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series)
SOUND : Microsoft Windows 2000/XP/Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM : Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE : 4GB free disk space
INPUT DEVICES : 100% Windows 2000/XP/Vista compatible mouse and keyboard

Recommended:
CPU : Pentium 4 3.0Ghz or Athlon 64 3000+
RAM : 1024MB
GRAPHICS : 100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with Vertex Shader 2.0 and Pixel Shader 2.0 (GeForce 6000 series / Radeon X series)
SOUND : Microsoft Windows XP/Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM : Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE : 4GB free disk space
INPUT DEVICES : 100% Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard

De nekem 1.7 Celeron procival, 512MB RAM-mal és ATI 9550-es monitorvezérlővel simán megy 1280x1024-es felbontásban XP-n.

ON
Garono
Ez szinte nem is gépigény! Ehhez képest rednkívül szép a grafikája! cool.gif Csodálkoztam is, hogy tegnap a Colin McRae DiRT miért szaggat annyira... Egyébként ennek a DiRT-nek nagyon béna az irányítása! sad.gif A grafika tényleg ott van, de billentyűzetről lehetetlen irányítani. sad.gif

Bocsi az OFF-ért... blush.gif
kori
Itt egy kis ízelítő. ani_wink.gif
Garono
Egy hónap múlva (szeptember 25-én) jön a demó!
Garono
Pénteken Crysis demó!

Pályaszerkesztőt is adnak hozzá.
Garono
Crysis demó csak holnap.
Garono
CRYSIS DEMÓ! (~2GB)
Frikker Dániel
Esetleg egy bemutató? smile.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.