Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Iskolai házifeladat
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2
Fujitsu
IDÉZET
Minek tanulod meg azt a rengeteg mindent

Mert félek, hogy a tanár esetleg belekérdez abba a részbe is, amit kihagytam. roll.gif smile.gif
IDÉZET
Nem mindig olyan könnyű az, ugyanis lehet, hogy amire Te rájössz, az nem is az igazán fontos.

Olyan nem létezik. biggrin.gif
Én azzal szoktam kezdeni az esszét, hogy levonok egy közismert következtetést a forrásrészlet alapján. Ebbe a mondatba általában már belefoglalom a térben és időben való elhelyezést (2 szó – 2 pont ani_wink.gif ). Aztán a többi már jön magától. Lehet kicsit "rizsázni", de akinek van fogalma az anyagról, az valószínűleg nem fog butaságot írni. smile.gif
jagdtigger
Én csak a rizsát veszem ki belőle, mást nem.
zsoltchelsea
@Fujitsu: Pedig az létezik, ugyanis néha olyan dolgok kellenek az esszébe, amik pontot nem érnek, viszont kellenek, hogy egységes legyen a dolog. Nem írhatsz csak lényegi dolgokat vázlatosan... biggrin.gif
Fujitsu
Ez evidens. smile.gif Nem adhat a tanár mindenre pontot. ani_wink.gif
zsoltchelsea
Nem is csak a pont a lényeg, hanem az a röhejes, hogy néha olyan feladatokat adnak, aminél a tények egymásból következnek, de olyan bonyolultan, hogy amíg megmagyarázod, hogy mi miért történt úgy, addigra nagyon sok idő eltelik. Ezért nem tetszik, hogy olyan sok feladat van törin az esszés részben.
Fujitsu
IDÉZET(zsoltchelsea @ 2008. március 20. 14:50) *
a tanrend péntektől számítja keddig.

Keddig? smile.gif Akkor hosszú szünetetek lesz. passifier.gif tongue.gif
IDÉZET(zsoltchelsea @ 2008. március 20. 17:31) *
Nálunk a Krupp cég hirdetett ilyet.

Én azt sem tudom, hogy mi az. smile.gif
zsoltchelsea
Ez van, nem tudok ellene tenni semmit. annoyed.gif Amúgy pedig elég furcsa, hogy nem ismered a Krupp AG-t, nem gondoltam volna... biggrin.gif
Fujitsu
De ennek mi köze Magyarországhoz? smile.gif Mellesleg a krupp szóról nekem először a betegség jut eszembe... biggrin.gif
zsoltchelsea
Mert van Magyarországon iskolájuk. Elvégzed az iskolát és mehetsz a Krupphoz dolgozni, ha alkalmasnak találnak. Sok cég csinál ilyet, hogy a következő generációs alkalmazottakat maguk képzik. Ez jó, mert rendesen megtanulják használni a technológiát, így nem lesz fennakadás.
ProFiler
Na én is voltam már a Krupp-nál, csak teljes egészében félreértettem: én a ThyssenKrupp-ra gondolok... Bár a Krupp szó hallatán mindenkinek inkább ez ugrik be. Aki már ment normális lifttel, vagy mozgólépcsővel, az már találkozott velük. De aki ismeri a nirosta elnevezést az acéliparban, az is kapásból rájuk gondol.

Ciao.
Fujitsu
IDÉZET(zsoltchelsea @ 2008. március 24. 16:26) *
Sok cég csinál ilyet, hogy a következő generációs alkalmazottakat maguk képzik.

Pont ilyen suliba járok. ani_wink.gif yes.gif
IDÉZET
Aki már ment normális lifttel, vagy mozgólépcsővel, az már találkozott velük.

Igen, valahol már láttam ezt a cégnevet. smile.gif
zsoltchelsea
@ProFiler: Igen, de régebben csak Krupp volt és erre emlékeztem csak /főleg a világháborús német haditechnika iránti érdeklődésem miatt/. biggrin.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.