Frikker Dániel
2006. május 23. 15:25
A fent emlitett fájlcserélőről szeretnék egyet, s mást hallani
Letöltési helyCiao
Adani
2006. május 23. 15:51
Mégis mit?
Többszálú DC kliens, de sok HUB nem engedélyezi, ezért emulációval kell használni, de még így is kiszúrnak előbb-utóbb.
Frikker Dániel
2006. május 25. 16:07
Furcsa....

Nálam nem kell emuláció még is mindenhová(általában) beengednek.
Ciao
Adani
2006. május 25. 17:37
Pedig van pár hub ahonnan páros lábbal vágnak ki miatta, mondjuk nem értem miért.
ephébos
2006. május 26. 9:57
Erről hosszasan beszéltem kb. 1 éve egy Op-pal, de nem tudtam megkérdőjelezhetetlen választ kihúzni belőle.

A válasz folyton az volt, hogy nagy hibaszázalékkal töltenek. De mára már talán belátták, hogy ez a mostani klienseknél nem igaz. A külföldi hubokon volt ez nagyon nagy divat, hogy csak egyszálúakat engednek, és sejtésem szerint kint még mindíg kötik az ebet a karóhoz.
Frikker Dániel
2006. július 4. 10:20
És azt valaki megtudja mondani hogy lehetek aktív? Vagyis hogy melyik IP cím kell oda?
Adani
2006. július 4. 11:01
A külső ip cím. De még jobb ha van a routereden DDNS, regelsz egyet, és akkor nem kell átírni mindig ha változik az ip-d.
Frikker Dániel
2006. július 5. 8:09
Leírnád hogy kell csinálni?
Hacklone
2006. július 5. 8:56
Lenne egy kis gondom, két gépem van, és routerrel van elosztva a net, és valamilyen okból az egyik gépen teljesen jó a strong dc, de a másikon, ha keresni próbálok, akkor nem talál semmit. A két gépen nem futtatom egyszerre a programot, és természetesen hubokba is beléptem. (Csak, hogy ne gondoljatok rosszra.

) Gondolom valami tűzfalbeállítási gond lehet, bár engedélyezve van a program benne, szóval fogalmam sincs, hogy mi a baj.
Adani
2006. július 5. 14:09
A routeren szerintem a másik gépnek nem nyitottál portot. Neki is külön kell egyet nyitnod, és ne ugyanazt, mint a másikon.
ufica
2006. november 5. 17:10
Sziasztok!
Az a gondom hogy eddig a strongdc-m miután letöltött egy filmet csinált egy ellenőrzést, és ha nem volt teljes a film akkor utána töltött. De ezt mostanában nem csinálja, és vannak is hibák. Hol tudnám én ezt az opciót bekapcsolni? Ufica
Sebi
2006. november 5. 17:58
Beállítások --> StrongDC++ --> TTH ellenőrzése a fájl letöltése után --> pipa be
ufica
2006. november 5. 20:28
sajnos nekem nincs olyan sorom a beállításoknál hogy "StrongDC++". akkor hol találom??
Sebi
2006. november 5. 23:19
Melyik verziót használod?
ufica
2006. november 6. 6:56
2.02
Shia-ko
2006. november 6. 9:35
Ott nincs ilyen. Ott csak a várakozási sorban van TTH kezelés.
dakku
2006. november 18. 14:46
Sziasztok !
Nekem olyan problémám lenne, hogy a strong dc nem hozza fel a hublistát. A korábbi verziója felhozta, nem volt vele semmi problémám. Jelenleg a 2.01-es verziót használom, tudna valaki segíteni?
Soma01
2006. november 18. 15:23
Melyik hublistát nem hozza be?
dakku
2006. november 18. 18:45
Mikor belépek a stong dc-be akkor felül bal oldalon van egy olyan ikon, hogy nyilvános hublista. Korábban ha erre rákattintottam akkor felhozott egy listát az elérhető hubokról, de most sajnos nem.
Soma01
2006. november 18. 19:00
dakku
2006. november 19. 12:18
Köszi működik mind a kettő. Úgy látszik, hogy azok a linkek amik meg voltak eleve adva a programban már nem élnek.
JonC
2006. december 1. 21:25
Sziasztok!
Az volna a gondom hogy DC-ben (DC++ 0.698, tudom h nem Strong, de hátha kb. ugyanaz

) a port beállítások nem működnek vmiért. Valami NAT-ot akar velem beállítatni, de lövésem sincs róla h mi lehet az

.
Amúgy kábeles netem van, USB-s Motorola kábelmodemmal, 1MB-es nettel, Windowsos tűzfallal, és NOD víruskergetővel. valaki tudna segíteni?
memmem
2007. február 23. 17:38
helloka
csak annyit szeretnék kérdezni, h tök mindegy milyen portot nyitok vagy valmi különlegeset kell?
Sebi
2007. február 23. 22:22
Nekem tökéletesen működik portnyitás nélkül is, de ha nálad valami probléma van akkor a portszámokat megtalálod a program beállításai között.
Adani
2007. február 23. 22:51
Bármi lehet a lényeg, hogy szabad legyen és más lehetőleg ne használja.
Hali!
Én is StrongDC-t használok, de laptoppal, úgyhogy nem vagyok mindig interneten. Viszont a SDC indulása elég sokáig tart. Nem tudja valaki, hogyan tudnám kikapcsolni a Windows bejelentkezésekori elindulást?
Jester
2007. június 7. 14:45
Start->Futtatás->írd be, hogy msconfig->Automatikus indításnál vedd ki a pipát mellőle, következő indulásnál remélhetőleg már nem indul el bejelentkezéskor.
arosamia
2007. július 3. 17:17
Sziasztok! Egy hete cseréltem le a számítógépem gyorsabbra. Ugyanazokat a programokat telepítettem vissza, mint a régi gépen. A StrongDC-t leszámítva minden működik. 5-30 perccel a futtatása után ezt írja ki: Has crashed. Többen azt javasolták, hogy tegyem fel a legújabbat, én az 1.00 RC10-et használom. A 2.03-as verzió ugyanezt csinálja. Mi lehet a baj?

Köszönöm!
annonameus
2007. augusztus 14. 22:06
Üdv..
Az új Strong DC-nek még nincs magyarítása tudtommal.
Én elkészítettem.
A legfisebb verzió magyarítással letölthető innen:
http://strongdchu.extra.hu/
Bederszkd
2007. október 17. 17:42
Hali! Letöltöttem, de ez nem lett Magyar nyelvű.Meg, kellene egy bővebb infó a használatáról.
Sebi
2007. október 17. 17:55
Itt találsz leírást a program beállításához és használatához.
Norbesz16
2007. november 11. 17:58
Jómagam is használom a Strong-ot, és szerintem egész jó kis fájlcserélő program. Olyanokat találok rajta (a többmillió felhasználó között), amit egyébként jóformán csak több órás keresés után tudok csak megtalálni.
szurk.1
2008. január 16. 11:48
Üdv, Strong Dc++ 2.05 ös fájlcserélőt használok, a gondom az, hogy indításnál bejön az "Update Checker" és frissíteni szeretné a dcmet a 2.06 -ra, nos én ezt nem szeretném és azt sem, hogy erről mindíg értesítsen indulásnál. Hogy lehet ezt kilőni benne? A fájl menüben van az "Update Checker" de ott szintén csak a letöltés megkezdése jön be. Ha letöltöm akkor sem oldódik meg a helyzet, mivel nem azt indítom. A beállítások menübe pedig nem talátam erre utaló dologt.
Sebi
2008. január 16. 12:30
Fájl -> Beállítás... -> Fejlett -> Ne jelentse az új StrongDC++ verziókat (version.xml így is letöltődik) -> pipa be.
Amúgy a legfrissebb verzió a StrongDC++ 2.1, rengeteg hibát javítottak bent.
Eowyn
2008. március 15. 15:32
Sziasztok.
A DC ezt a szöveget írja ki, amióta újratelepítettem a gépet:
Az adatküldés vagy-fogadási kérés nem engedélyezett, mert a szoftvercsatorna nincs csatlakoztatva.
Ez micsoda?
Nem a tűzfal a hibás, mert nyitottam már neki portot is.
petcomm77
2008. április 7. 4:17
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy mit jelent az az üzenet, hogy: the requested address is not valid in its context
Ezt az üzenetet kapom bármelyik magyar hub meg nyitásakor es ez miatt nem is tudok rajuk csatlakozni.Mi erre a megoldás? A Strong DC előtt az rmdc-t használtam de sose volt vele ilyen gondolom.
Köszönöm a lehetséges segiíségeket!
Alex99
2008. április 7. 15:52
petcomm77
2008. április 7. 17:28
Koszi!
Címet cseréltem, és most úgy látszik, rendben van.
petcomm77
2008. április 8. 17:53
Hello megint!
Most már a hubokra felenged mert rossz volt a cím és azt kijavítottam. Viszont most nem tudok keresni. Bármire keresek rá, semmit nem talál. Ha jól tudom aktívon vagyok, és a netem úgy van kötve, hogy egy modemre két gép van csatlakoztatva. Mit kellene csinálnom, hogy tudjak keresni? Tőlem viszont tudnak tölteni.
Köszi előre is!
Ha segítséget vársz erről a fórumról, elvárjuk, hogy magyarul kommunikálj, a te esetedben használj ékezeteket! <Pjotr>
Alex99
2008. április 8. 18:02
Esetleg próbálj meg itt szétnézni a beállításokról.
http://dcinfo.org/
petcomm77
2008. április 8. 21:31
Köszi megnézem.
A figyelmeztetéshez meg csak annyit, hogy így is értették, amit kérdeztem, tehát magyarul írtam. Nincs magyar billentyűzetem, ezért nem használok ékezetes betűket. Ne haragudj, hogy nem vagyok tökéletes!
Placebo8
2009. augusztus 10. 13:52
Sziasztok!
Nekem is hasonló gondom van mint az előttem szólónak.
Újra lett telepítve a gépemen a Vista,s azóta nem tudok tölteni a strongról,tőlem töltenek de én nem tudok tölteni senkitől.
Megmaradt minden beállításom mert másik meghajtóra volt feltéve a strong,s azt nem érintette a telepítés.
A megadott linket nem tudtam megnyitni.
Mit tegyek vele?!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.