Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Akadozó hang az asztali DVD-n
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Digitális élet, otthon > TV, házimozi, médialejátszó, projektor
jkovacs
Sziasztok!

Ráraktam magyar feliratot egy DVD-re.
PC-n szépen lejátsza.
Asztali DVD-n akadozik a hang.
Próbáltam "-"-os és "+"-os lemezre is írni.

Néro-val írtam ki.

Kösz.

jkovacs
mizsi
Hányszorosan írtad a lemezt?
jkovacs
IDÉZET(mizsi @ 2006. May 18., Thu 17:53) *

Hányszorosan írtad a lemezt?

8x
eljenajudo
Milyen dvd lejátszóval próbáltad a pc-n?
"Szenved" a dvd lejátszód miközben játssza a lemezt?
jkovacs
IDÉZET(eljenajudo @ 2006. June 03., Sat 17:20) *
Milyen dvd lejátszóval próbáltad a pc-n?
"Szenved" a dvd lejátszód miközben játssza a lemezt?

A PC-n a Nero lejatszojaval ill a WinDVD-vel tokeletesen ment.
Asztali DVD-n sajnos nem én próbáltam, hanem egy ismerősöm.
Felvettem a DVD-re a dts és a normál hangot is.
Azóta az ismerősöm tovább próbálkozozz és amikor átváltotta a lejátszóján a hangot, jól ment.
Lehet, hogy a dts akadozott... de miért.
mizsi
Sziasztok! A következő a problémám: a teganpi napon szóltak, hogy üzemeljek be egy asztali JVC DVD lejátszót. Rutinmunka, gondoltam én naív. A készüléket SCART kábel segítségével csatlakoztatam a televízió készülék megfelelő "portjához", viszont azt a döbbenetes eredményt tapasztaltam, hogy lemez lejátszása közben nem volt hang. Megnéztem a csatlakozást, jól be volt dugva mind a két készülékbe (korábban már találkoztam hasonló jelenséggel, egy század mm-t ki volt csúszva a scart kábel). Most viszont nem ez volt. Érdekes, hogy egy másik TV készülékhez csatlakozatva a lejátszót sincs hang. Megpróbáltam belépni a DVD-készülék beállításaihoz, hátha valami területi beállítási probléma van, viszont a távírányító nem reagál a Setup gombra. Mit lehet még tenni?
Halasi Miklós
Visszavinni az eladónak és kicseréltetni? roll.gif
mizsi
A készülék használt, ajándékba kapták, tudomásom szerint korábban házimozi erősítőre volt kötve. Ebből az gyanítom, hogy szoftveres beállítás kell neki, de nem tudok belépni a menübe. annoyed.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.