Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Fórumhibák vagy valami hasonló
PC WORLD Segélyvonal > PC WORLD > PC World Online
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
ProFiler
Itt jelezhetitek az észrevételeiteket a fórum hibáival kapcsolatosan (a régi fórumban megszokott módon).
google
Az avatar mánia kicsit bugos. Nem véletlenül dupláztunk Mavval mindketten, és csúnya hibaüzeneteket vagdosott a fejünkhöz. Valami védelmi eljárásra hivatkozik, de ettől függetlenül ott valami nem jó.
Greene
Amikor generálja az oldalt nekem ezt írja ki a lap tetejére a motor:

Warning: open_basedir restriction in effect. File is in wrong directory in /www/www-pcworld/mainfile.php on line 7

Warning: open_basedir restriction in effect. File is in wrong directory in /www/www-pcworld/mainfile.php on line 8

Warning: open_basedir restriction in effect. File is in wrong directory in /www/www-pcworld/mainfile.php on line 9

Warning: open_basedir restriction in effect. File is in wrong directory in /www/www-pcworld/mainfile.php on line 10

Warning: open_basedir restriction in effect. File is in wrong directory in /www/www-pcworld/mainfile.php on line 11

Meg volt már Fatal Error is unsure.gif

blink.gif
Chabi
Nálam a fent ilyesmi van: Warning: open_basedir restriction in effect. File is in wrong directory in /www/www-pcworld/mainfile.php on line 1

1-2-3-4....11...

:unsure: :blink:

Ez miért van ?
Chabi
Miért triplázik ?

Egyszer írtam.
Greene
Ehh, erre a fórummocira még egy kicsit rá kéne feküdni, mert így tele lesz duplázásokkal roll.gif
Utonium
Nyugalom, én szépen törölgetem a duplákat meg triplákat. Azt hiszem éppen túrnak a motorban, ez okozza a jelenséget.
Greene
Akkor oké biggrin.gif
Nigi
e-mail címet nem lehet cserélni. sad.gif Elküld a GameStar fórumára. sad.gif
Csizmazia István [Rambo]
Ooopszz, valóban. Nyomozunk és szólni fogok. Ha közben addig kell esetleg címcsere, írj nekem az admin címre, és változtatok kézzel.
Shia-ko
Esetleg a fórumszabályzatot ha valaki újra végigolvasná, aki javítani is tudja. tongue.gif
ProFiler
Tudunk róla. Nem ez a végleges. Módosítva lesz.

Ciao.
Csizmazia István [Rambo]
Emailcím cseréje javítva biggrin.gif
Vérpatkány
Nem rossz, nem rossz!! Jó ez az Invision Board.

SZerény vélemeényem szerint a régi fórumban található témakör -szerkezet lebontást kellett volna egy az egybe átvenni. Mert most megint összevont témakörök vannak (Pc alkatrészek, linux pl nincs.) Csomó fáradságot sporoltatok volna meg így, ha az eredeti témakör lebontást emelitek át.
Utonium
A cél az volt hogy az új fórum lehetőleg minden szempontból jobb legyen mint az előző. A jelenlegi mappaszerkezet kialakításánál is ez vezérelt mindenkit és szerintem jobban is sikerült a réginél. De természetesen ha valakinek nem tetszik és ésszerű javaslatot tesz, hogy mit kellene másképpen csinálni, az gondolom el lesz fogadva. Gyökeres változtatásokra azért senki ne számítson, mert a jelenlegi felépítés mind az Admin(ok), mind pedig a Moderátorok szerint jó.

Amúgy mi az hogy nincs PC alkatrészek meg nincs Linux? blink.gif Mindkettő létezik, nézz csak körül!
Vérpatkány
ÁÁáá Igazad van.Visszavonva minden biggrin.gif Nem vettem észre, hogy egy konténer-topikon belül van szétválasztva Windows, Linux.. stb

Király!! Tetszik
ProFiler
laughing.gif "Konténer topik"! biggrin.gif Nagyon tetszik! cool.gif

Ciao.
arpsoft
Ha egy többoldalas témához hozzászólok, akkor az első oldalra dob vissza! Elég zavaró.
Nigi
@Rambo
Tetszik, hogy ennyire gyorsak vagytok smile.gif
Maverick
Én a fórumszabályzattal kapcsolatban tennék pár észrevételt...

A 0. pont még rendben is van... De utána:

IDÉZET
1. A 0 hozzászólású topikok automatikusan nélkül törlődnek 2 hét után.

Most NEM a nyilvánvaló elgépelésre gondolok, de tényleg ez a 2. (1.) legfontosabb
szabály??

IDÉZET
2. Egy topicot csak moderátor emelhet ki. Abban az esetben tesszük ezt, ha úgy ítéljük meg, hogy egy topik kiemelkedő fontosságú. Kiemelt topikban TILOS a témától eltérő hozzászólásokat leírni (azaz szigorúan nem illendő dolog OFF-olni).

GOTO 1...

IDÉZET
6. Tiltott önkényuralmi jelképek, politikai és/vagy vallási témák, illetve illegális tartalmak mindennemű tárgyalása és megjelenítése nem illendő dolog!

"Nem illendő" mondjuk kopogás nélkül benyitni valahova...
Ami a fentebbi pontban van, az A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG HATÁLYOS TÖRVÉNYEIBE
ÜTKÖZIK, TEHÁT TILOS!

IDÉZET
8. Nem illendő a fórumon személyes adatok közzététele az illető jóváhagyása nélkül. Ilyen mások valódi neve, fotója, lakcíme, telefonszáma, és így tovább.

GOTO 6..
Ez szintén a szigorúan tilos kategória!
A jogalkotási hiearchia kb. Alkotmány ---> Országgyűlés által hozott törvények --->
Minisztériumi rendeletek, stb..., és csak jóval ezek után a kisebb közösségek belső
szabályzatai... (Pl. egyetemek/főiskolák tanulmányi- és vizsgaszabályzatai, vagy akár
fórumok szabályzata... ani_wink.gif )
Ez azt jelenti, hogy egy szabályzat elfogadásával adott esetben lehet korlátozni olyasmit,
amit magasabbrendű jogszabály nem tilt; konkrét példa: a hatályos jogszabályok alapján
bárki kimodhatja/leírhatja akár százszor is azt a bizonyos sz-betűvel kezdődő szót, de
egy fórumon ezt meg lehet tiltani...
Viszont fordítva NEM LEHET! IPB kép Egy, a jogforrási hiearchiában alacsonyabb helyen álló
szervezet NEM engedhet meg olyat, amit felsőbb jogszabályok kategorikusan tiltanak!
Márpedig a faji, vallási, nemzetiségi diszkrimináció tilalma, a személyes adatok védelme
mind-mind ilyen, éppen ezért én ezeket venném az első helyre, mert több
nagyságrenddel fontosabbak, mint az, hogy mi az udvarias bánásmód a kiemelt
topikokkal, vagy mi történik a 0 hozzászólású topikokkal.. ani_wink.gif

Elnézést, de ezt rendkívül fontosnak tartottam megjegyezni... IPB kép
ProFiler
Köszönjük, hogy ennyire belenéztél, de a fórumszabályzat le lesz cserélve. Nem ez a végleges. Azon még dolgzunk. Ezért is kérjük, hogy a bírálását mellőzzétek. ani_wink.gif

Ciao.
Maverick
Az más! ani_wink.gif smile.gif
Végülis így sem volt felesleges, mert NE úgy tekintsétek, mint bírálatot, hanem mint
javaslatot a végleges szabályozással kapcsolatban... smile.gif
arpsoft
OFF:
Mav: kivéve, ha a törvényben ez nincs megengedve. Láttam már olyan törvényt (ne kérdezd melyiket, azt hiszem a polgárjogban biggrin.gif) amelyikben volt ilyen szöveg: "a felek egyéb megegyezése hiányában"
De igazad van, azokban a törvényekben és szabályozásokban, amelyekre Te utaltál nincs ilyen kitétel.

Kéretik nem reagálni, későn vettem észre, hogy már rendezve van a dolog. cool.gif
arpsoft
Nem hiba, csak érdekelne: ha hozzászólok, akkor az a Köszönöm ablak minek jön, vagy marad annyi ideig, ha úgyis van rajta link, amivel azonal tovább mehetek?

Másik: miért nem kereshetek "túl gyakran"?
ProFiler
Ezt én is kérdezném. Lehet, hogy ki is lehetne szedni. smile.gif

Ciao.
Shia-ko
Az ugrás az utolsó olvasatlan hozzászólásra, az az utolsó hozzászólásra dob. Ezt is meg lehetne hegeszteni, vagy típushiba, mert az összes ilyen fórumon ezt csinálja. unsure.gif
arpsoft
Ha jól érzékelem, akkor a böngésző frissítés gombja nem futtatja újra a keresést, mint a phpBB tette. Kár érte.
nascar
Ha írok ebbe a topicba: "Az új fórummal kapcsolatos beszélgetések", akkor a hozzászólás után a topic legelejére ugrik, és nem a végére! Csak ennél az egynél!

Na, most ennél is ezt csinálta! yikies.gif
ProFiler
Nekem mindenhol az elejére ugrik. De holnap ezen is javítani fognak.

Ciao.
arpsoft
Mégis lefuttatja a keresést! biggrin.gif

Akkor viszont nem értem, hogy miért nem kereshetek "túl gyakran", ha egyszer ott a böngésző frissítés gombja.
mizsi
Úgy vettem észre, ha új hozzászólást írok, akkor több oldalas topiknál az elso oldalra dob vissza (ezt már Arpsoft jelezte), de ráadásul a hozzászólás csak frissítés után látszik. Plusz még nem jelennek meg egyes magyar karakterek sem.
warynski
Igen ezt már többen említették, én is tapasztaltam, de úgy emlékszem ez a többi Invision fórumon is sajna így működik. Kíváncsi vagyok tudnak-e valamit csinálni vele.

Kérdezném, hogy a Kedvencek opciót, ami pl. a HWSW-én is működik nem fogjátok-e később beüzemelni.
Vikitorony
Itt engem is az első oldalra dob, de ismerek egy másik olyan IPB-s fórumot, ahol nem csinálja ezt.
Ugyanaz a 2 fórumnak a verziószáma.
Biztos valami beállításban különböznek...
ProFiler
Még csak ma indult a fórum. ani_wink.gif

Ciao.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Az olvasottként megjelöléssel is vannak gondok. Hiába olvasom el a hozzászólást, illetve nyomom meg a Megjelőlést olvasottként -et, akkor is olvasatlannak jelzi a fórum ...
ProFiler
Ez is feltűnt... sad.gif

Közben sorban jegyzem fel a jelzéseiteket, hogy holnap mit tálaljak ki az adminok elé biggrin.gif

Ciao.
Greene
Nekem az a gondom, hogy a hosszú ékezetes magánhangzóimból, például a hosszú ö és a hosszú ü, rendre o, és u betü lesz. Valószínüleg ez nem a fórummotor hibája, hanem a munkahelyi gépemé.
Így elnézést kérek az esetleges kellemetlenségekért. Ezek a hibák önhibámon kívüliek sad.gif
- ProFiler -
huh.gif biggrin.gif Én meg már nem tudtam tegnap, hogy mi lehet a baja a fórumnak! laughing.gif

Ciao.
Kovács Dávid ( Davs )
Hááát...Hiba van elég...:

1 - zárva, zárva, zárva, zárva, zárva,

2 - PC Studio

3 - fehér háttér
Priby
Szerintem biztos dolgoznak valamin, mert a te aláírásod is beállt... ani_wink.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
Teljesen szét van esve a fórum a hozzászóllásoknál ... Egy csomó helyen lécsőzetesen befele szűkül az összes, a végén pedig teljesen kicsi lesz. Mintha be lenne idézve, de ugye egész oldalt avatrastul ne lehet beidézni ... nagyon zavaró, és rossz ...
Kovács Dávid ( Davs )
IDÉZET(Priby @ 2005. May 05., Thu 17:48)
Szerintem biztos dolgoznak valamin...

Nos? Tényleg?
Vikitorony
Mint ahogy ProFiler mondta tegnap:
IDÉZET(ProFiler @ 2005. May 04., Wed 22:37)
Még csak ma indult a fórum.  ani_wink.gif

Ciao.

Szépen fog fejlődni a fórum, csak kellenek az építő kritikák (hibabejelentések), meg az, h az adminoknak legyen elég idejük átirogatni a hibás részeket.
Még kicsit bug-os, de a Mienk! biggrin.gif
ProFiler
Nálam is szét van esve minden. yikies.gif blink.gif

Ciao.
eremit
@Davs

Nem vetted észre, hogy mindenütt a Te hozzászólásod után van egy beugrás? Biztos az animált aláírásod kavar be.
apacs
Nem akarom bántani Davs-t de az Ő hozzászólásai altt esik szét nálam a fórum. annoyed.gif sad.gif :blink:
Ulala
Nekem Vikitorony hozzászólásától van beljebb. Ellenben most itt ha a szerkesztési részben lefelé nézem az előttem írt hozzászólások mind szép egyenletesen vannak.
ProFiler
Csak szólok, hogy az pont Davs aláírása alatt van! laughing.gif ani_wink.gif

Ciao.
eremit
Hát persze, mert Vikitorony hozzászólása Davs hsz-a után jön. sad.gif
Kovács Dávid ( Davs )
Akkor mindenkitôl bocsi, de NEM tudom szerkeszteni az aláírásomat sad.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.