Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: LG M4410
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Digitális élet, otthon > Mobiltelefon, okostelefon, GPS, PDA, PNA
Garono
Az lenne a kérdésem ezzel a készülékkel kapcsolatban, hogy adnak hozzá fejhallgatót? Mert az Internetet átnéztem, mégse derült ki egyértelműen. Merthogy: találtam egy angol cikket, ott a cikkírónak az volt az egyik baja, hogy nem adnak hozzá. Viszont az LG oldalán azt írják: Tartozékok: ... fejhallgató. Persze több helyen is megemlítik, hogy sajnos nincs hozzá. Valaki esetleg jártasabb ebben a témában? Mert az elárulhatná, hogy van-e hozzá. roll.gif
Sanzi
A szolgáltatótól függ. Hajlamosak arra, hogy a tartozákokat "lenyúlják". Több verziót is hallottam, hogy "Vajh, miért?". Kérdezd meg feltétlenül.
Ha kártyafüggetlenül veszed, akkor elvileg minden gyártó által mellékelt tartozékot megkapod, csak akkor ugye drágább...
Scorpion Spyke
Én LG B2100/SL-t vettem a T-mobile-nál. Alapból benne volt a fejhallgató és egy adatkábel is. Furcsáltam is, hogy más cégek az adatkábelt 5-10ezer forintért árulják, az LG meg 20000 Ft-ért odadja a telefonnal együtt. blink.gif roll.gif
Garono
@Sanzi
Igen, kártyafüggetlen, 50.000 Ft-ba kerül, szóval néznék ám nagyon, ha nem adnának. smile.gif Itt az LG oldala az M4410-ről, ez pedig egy szép kép róla. Nagyon tetszik, hogy kívülről is lehet navigálni a zenelejátszást, meg a külső kijelzőn zene közben animáció megy, vagy a szám címét írja ki. Apropó kijelző! A belső kijelző 262.000 színt tud 176x220-as felbontásban, a külső pedig 65.000-et 96x96-ban! ani_wink.gif
Sanzi
Tényleg jó kis teló. Nekem is tetszik. Ha meglesz, használd egészséggel.
Csak én telefon szinten nagyon SonyEriccson fan vagyok. A W810 az álmom...
Garono
Hát állítólag a W800i nem lett nagy szám... nem tudom a W810 az-e. blush.gif
ProFiler
Nem tartom egy nagy durranásnak. A Nokia N80-hoz képest szinte semmit sem tud.

Ciao.
Garono
Az Interneten kavarogva találtam egy LG M4410 tulajdonost. Most írok neki e-mailt, hogy neki volt-e hozzá. Remélem igen. biggrin.gif
Garono
És igen! Van hozzá! Ráadásul találtam még egy M4410 tulajdonost, akit rendesen kifaggattam MSN-en a készülékről. Na, most jönnek a negatívumok:
- a .3gp-t nem tudja lejátszani, kizárólag az LG-féle lmj-t
- JAVA játékok nem telepíthetők rá
És gyakorlatilag ennyi! Három napig bírja folyamatos használat mellett, a hangja tökéletes, és a flippje sem lazul meg. Az illető dobálta, vízbe ejtette, és semmi baja! biggrin.gif Mindemellett tökéletes a képe, a kamera felbontása 1280x960, és nem akadozik a videófelvétel sem. Nagyszerű kis készülék! ani_wink.gif
Scorpion Spyke
Tényleg jó kis teló! Nem tudod véletlen, hogy Domino csomagban árulnak-e, és ha igen , akkor mennyibe kerül? roll.gif
Garono
Akiktől kérdeztem, nekik is kártyafüggetlen. Szerintem egyik szolgáltató sem árulja. roll.gif De mint mondtam, kártyafüggetlenül 50.000 Ft. Itt megnézheted, hogy hol. Meg is van: Orosháza: Győri Vilmos Tér 2., telefon: 06 68 411 356. ani_wink.gif

Szerk.: ja és mint utólag kiderült, mégis lehet rá Java játékokat telepíteni, csak a PC-re telepíthető szoftvere nem engedi átküldeni ezeket a fájlokat, de egy másik programmal átküldve használható. biggrin.gif
Scorpion Spyke
Köszönöm, majd érdeklődöm. ani_wink.gif smile.gif
Garono
Megvan a teló. Azaz régebbóta megvan, csak gondoltam tesztelgetem kicsit. biggrin.gif
Tehát a doboz tartalma a következő:
- LG M4410 mobiltelefon készülék
- töltő
- USB madzag
- sztereó fülhallgató
- nyakpánt
- CD, rajta LG Mobile Agent szoftverrel
- több papír

És amit csak használatba vétel után vettem észre: sztereó hangszórója van! cool.gif

Sajnos videót és hangot nem tud egyidőben felvenni, de végülis nem is arra való, hogy az ember mozifilmet készítsen vele. És sajnos elég lassú a processzora. sad.gif Egy egyszerűbb játék is nagyon durván akadozott rajta, pedig a Siemens C65-ösömön ennél hatszor szebbeket futtattam. roll.gif De összességében nagyon jó kis telefon, én azt mondom megérte a pénzét. Főleg, hogy az új LG Chocolate százezerbe kerül, ez meg fele annyiba, mégse tud az annyival többet... bulb.gif Tehát aki nem filmrendező akar lenni, és nem játszásra használja a telefont, annak bátran ajánlom. ani_wink.gif

Vettem is hozzá egy 512MB-os SanDisk miniSD-t (alapból egy 128MB-os SanDisk volt benne). cool.gif
TiRoNMaN
Sziasztok!
Nekem ilyen készülékem van, de sajnos a gyári csomaghoz tartozó cd sérült. Az lenne a kérdésem hogy honnan lehet letölteni hozzá szoftvert? Válaszokat előre is köszönöm!
Garono
Ha csak az LG Mobile Agent kell, azt fel tudom dobni neked valahova. ani_wink.gif
TiRoNMaN
Ha megtennéd nagyon megköszönném! worship.gif
Garono
Izé, megpróbáltam, de kiderült, hogy van fájl-korlát a szerveren. sad.gif És 27 megás lenne a cucc.
TiRoNMaN
http://www.yousendit.com/ ide 100 megáig fel lehet tölteni fájlokat. Köszi! worship.gif
Garono
Mi az e-mail címed?
TiRoNMaN
Elküldtem privibe.
worship.gif

Ne idézz be előtted íródott hozzászólást! <PF>
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.