2004 februárjában vettem egy HP. PSC. 2175-ös multifunkciós nyomtatót, a szerkezettel nagyon elégedett voltam egészen az utóbbi napokig.
Sajnos úgy néz ki a dolog, hogy a nyomtatóban a kalibráló szenzor tönkrement (ez az én diagnózisom) így nem érzékeli ha a patronok alatt megjelenik a papír.
Ezért a buta gép folyton papírelakadást jelez, és itt kezdődik az egyszerű júzer problémája az új „törvénnyel”, és az ezt kihasználó pofátlan gyártókkal.
Felhívtam a HP forródrótját nagyon kedves türelmes ügyintézést, és egy szívrohamot kaptam.
A roham azután jött, hogy közölték a HP. NEM JAVÍT!! csak CSERÉL!
A csere ami egy új gépet jelent 36200-ft plusz áfa, vagyis 43440-ft, de az új géppel még egy év jótállást is kapok.
HURRÁ-HURRÁ (indián tánc):
Azért kértem néhány szerviz címet és indult a telefonálás!
Szinte mindenhol közölték a HP. NEM JAVÍTHATÓ, NINCS ALKATRÉSZ! mert a HP. nem szállít.
Pedig ezek hivatalos szervizek, nem holmi hókusz-pókusz művek nyilván így is van!
Konklúzió
Egy alig 15 hónapos alig használt gép kuka, vagyis nem teljesen, mert ha a HP. szervizbe viszem ott beveszik fejükre homokot szórva bizonygatva ez egyedi eset én fizetek 43440-ft-ot, és már enyém is az újabb időzített bomba.
A HP-é meg egy szenzorhibás teljesen jó készülék, amit a központi szerviz kijavít, és már lehet is új árban eladni a mafla felhasználónak, aki olyan gagyi törvényeket hozó országban él mint én.
Ja és az arcátlanságnak még mindig nincs vége, mert ha az én alig hibás nyomtatómat, mint begyűjtött szemetet újrahasznosított anyagként elszámolják és a környezetvédelmi adókból szépen leszámlázzák.