Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Magyar nyelvű leírást keresek minden márkához
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Digitális élet, otthon > Fényképezőgépek, kamerák
grill
Konica-Minolta Dimage Z5 géphez keresek magyar nyelvű leírást, lehet cd-n is akár írt vagy netről letölthető cím. Köszönöm!
<A saját érdekedben kivettem az email címedet. arpsoft>
arpsoft
Nincs belőle magyar, hacsak valaki le nem fordította:
http://ca.konicaminolta.com/support/manual...ge-z/index.html
grill
email segítséget köszi. egyébként ma voltam bent az Akácfa utcai szervízbe ott lett volna kinyomtatott leírás 6e-ért, de nem azért vettem kint a gépet, hogy itthon meg szép lasan +közelítsem a bolti árat. Ott azt mondta a szaki, hogy a géphez hivatalosan lemezen van a leírás. De a neten már találtam letőlthető z1 és z2 géphez eredeti magyar leírást, de ez mégsem (z5) http://www.for-max.hu/index.php?c=view&this=6 talán valaki hasznát veszi ani_wink.gif
Dora
Z3-hoz van leírásom
mákvirág
Sziasztok!

Keresek Nikon D50 magyar nyelvű használati utasítást...

mad.gif

ha tud valaki segíteni nagyon megköszönném

Átraktam ide, ha már egyszer van ilyen téma. arpsoft
thozso
Sziasztok!

Nekem Nikon coolpix 4300-hoz kellene magyar használati, mert a forgalmazó 5000Ft-os ára kicsit soknak tünik.
Aki tud az segitsen, Elöre is köszi.
Mindenfajta megoldás érdekel.
emil: thozso@freemail.hu
konikaz3
Sziasztok!Nagyon nagy szükségem lenne minolta z3 magyar nyelvű használatijára. Az itteni link már halott sajnos,és a neten sem találom! weep.gif
Laali
A Z10-esét esetleg el tudom küldeni.
salagi
Sziasztok!
Olympus SP-510 UZ-hoz keresek magyar nyelvű használati utasítást. Előre is köszi, ha valaki tud segíteni.
zsigmond
Ha tud valaki legyenszives segitsen.
Keresek egy Magyar leirast a Canon PoweShot A 80-as hoz .
kiskapu1@freemail.hu
Kovács Dávid ( Davs )
Hy!
Egy Canon A560-hoz keresek magyar nyelvű útmutatót. Aki tud egyet az kérem szóljon. Köszönöm!

U.i.: Hivatalos útmutató/leírás érdekel, de ha nincs akkor jó a nemhivatalos is.
gabor899
Sziasztok!!
Nem tud valaki segíteni Konica-Minolta dimage Z5 használati utasítással. Tudom és olvastam, hogy már kerestek, de azóta eltelt egy kis idő.
Előre is köszi.
gabor
kicsilány
Hali!
Nem tud valaki Minolta Konica Dimage Z1-hez magyar nyelvű leírást küldeni, vagy linket?
Nem találom a neten weep.gif
aniko.pravetz@citromail.hu
Előre is köszi! biggrin.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.