IDÉZET(Giraffe @ 2006. May 12., Fri 12:14)

Canon EOS 30D-ről ... nem is mondanám rá, hogy "olcsó játék hülyegyerekeknek".
A normális kompaktok között létezik ilyen? Azok sem tartoznak az olcsó játék kategóriába.
IDÉZET(Dávid Csaba @ 2006. May 11., Thu 11:14)

Ismét egy - majd' félmillió HUF értékű - Adobe termék EGY EGÉSZ oldalon, amit valószínűleg a PCWorld olvasótáborából "sokan" fognak használni...
3D: Szerintem nagyon érdekes téma lenne. Minimális AutoCad ismerettel mondom. Egy spirálfüzet lapra ráférnek azoknak az ikonoknak a leírásai amikből különböző mértani testeket, lekerkítéseket, összeillesztéseket, színezés, árnyékolás ...stb lehet készíteni. A Xarához hasonló sorozattal szerintem belevághatna az újság a 3D témába. Esetleg az AutoCad oktatóverziójával (~20E Ft)? Nagyon sok iskolában ma már tananyag.
IDÉZET(Giraffe @ 2006. May 11., Thu 15:10)

az sem valószínű, hogy holnap mindenki rohan megvenni egy félmilliós notebookot
500E FT-s termékek: Budapesten épült luxuslakások (~1M FT/m2-ig) vásárlóinak 90%-a magyar. Valamelyik nap volt a hiradóban. Szóval nagyon sokan vannak akik vigyorogva kiadnak ennyit. (Csak én nem tartozom közéjük.)
E havi szám:Xara volt az első: végignyomkodtam amiket a cikk leírt. Kiváncsi vagyok hova lehet eljutni néhány cikk és videó után. Jó lenne, ha a cikk és a videó tartalma nem fednék egymást. Az alapelemek fejezet gyakorlatilag a videóval megegyezik.
Panorámaképek: hugin és a Panoráma Factory kipróbálva. Alapbeállításban végignyomkodtam. Logót rak a képbe, elsötétül az eredeti képekhez képest, nincs előnézet az előkészített képsorozatról és a végeredményről és bonyolult használat, de ezt a cikk is írja. Tudatos használóknak biztos élvezet eljátszani velük.
Lehet, hogy a szakma lepkefingnak tartja az ArcSoft Panoráma Maker3-at, de nálam alapból szinte tökéletes képeket készít. Egynél kellett utólag a kis horgonyokkal variálni, hogy pontos illesztést kapjak. Mondjuk ez is PCW érdeme, hogy tudok róla.
Mindenesetre ez egy örök téma, amit mindik szívesen olvasok.
MediaPortál és a AVI2DVD tűnik érdekesnek. Meg a többi...
Jó volt az ehavi!