Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: ˙Gratulációk! ˙
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Stephan
Szia!

Köszönöm szépen a jó tanácsokat! Megfogadom. smile.gif
Egyébként még apámék nem engedik meg, hogy egyedül vezessek, ezzel teljesen egyet is értek, jó ha ott van mellettem valaki, és tud tanácsot adni, fel tudja hívni a figyelmemet sok mindenre.
Így azért oktató nélkül, saját kocsit egyelőre kicsit furcsa vezetni, már csak azért is, mert még pótfék sincs, minden rajtam múlik - hát nem kis felelősség. roll.gif
De észnél leszek, és minden szabályt betartva vezetek, én egyelőre így érzem magam biztonságban. Meg hát a rendőröknek sem akarok fizetni. smile.gif Persze nem azt jelenti ez, hogy nyugdíjas stílusban, bizonytalanul döcögök, egyszerűen csak még óvatosabb vagyok. Végülis az utasaim, és az én életem függ attól, amit csinálok.

Üdv.
Gereby
Oktató nélkül nekem is nagyon fura volt eleinte. De én már egyedül is vezetek... Nem olyan rossz az. Akkor teljesen magadra vagy utalva, neked kell döntened mindenben. Így lehet a legjobban tanulni.
Frikker Dániel
Gratulálnék magamnak a 800 hozzászólásomhoz. thankyou.gif És az új barátnőmhöz.
Flick Robert
Gratulálok. biggrin.gif (inkább az utóbbihoz..)
ProFiler
IDÉZET(Gereby @ 2007. október 30. 13:21) *
Akkor teljesen magadra vagy utalva, neked kell döntened mindenben. Így lehet a legjobban tanulni.

Teljesen igaz! Már több millió kilométert vezettem, Európa szinte összes országát bejártam, megismertem mindenhol a vezetési stílust, de még így is mindig van mit tanulni. Ezzel nem a szabályokra célzok, hanem hogy hogyan célszerű vezetni. Más vezetők hibáiból tanulok (rengetegszer kerültem el balesetet, amit más okozott volna, ha nem én vagyok ott). Mondjuk mostanában már az az érzésem, hogy az autó a testem, majdnemhogy vakon is elvezetném. smile.gif

Ciao.
Adani
Én is gratulálok, már lassan 4 éve van jogsim, és eddig balesetmentesen levezettem jó sok km-t, de külföldön és Bp-n még nem vezettem.
Gereby
Én külföldön még nem, de Budapesten már igen. Most a héten fogok vezetni megint egy nagyobb adagot.
Frikker Dániel
Flick Róbert:

Gratuálok a kutyád hülyeségeihez... biggrin.gif ani_wink.gif
KoPe.hu
GRATULÁLOK TALMA!
ole.gif
Matvác
Nyertem egy vizipipát!!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif cool.gif
Frikker Dániel
Grat Talmácsi smile.gif
Fujitsu
Nem szoktam magamnak gratulálni (mert ezt gyakorlatilag a nap minden percében megtehetném... biggrin.gif ), de most kivételt teszek: mivel kilencedikes létemre (végzősöket is magam mögött hagyva) megnyertem a suliban a helyesírási versenyt, ezért most gratulálok magamnak. smile.gif
Flick Robert
Gratulálok. Szép teljesítmény. Tényleg tanulsz valamennyit. biggrin.gif
Tudás, tudás.. tongue.gif
Fujitsu
Köszönöm szépen. smile.gif Egyébként a helyesen írás nálam inkább ösztönös, nem nagyon kell külön tanulnom. ani_wink.gif
zsoltchelsea
Boldog névnapot h.arpad!
Flick Robert
Boldog névnapot! smile.gif
Scorpion Spyke
Ezúton kívánok minden kedves PCW fórum felhasználónak Boldog Karácsonyt, és eredményekben gazdag Új 2008-as Esztendőt! Majd Szenteste után beszámolni, hogy ki mit kapott ajándékba! smile.gif
Úgy néz ki, hogy fehér karácsonyunk lesz, ennek csak örülni tudok. Csak dermesztő hideg ne legyen Szilveszterre. twisted.gif cold.gif
h.arpad
Diáklapunk, a Confabula kapta a Pro Sperare Díj 2007 kitüntetést a Felsőoktatási Média Konferencián. >>Hivatalos hír<<

Gratulálok minden kollégámnak, barátomnak, akivel tavaly, sőt már jópár évvel korábban is együtt, egy szereksztőségben dolgozhattam! smile.gif Külön gratuláció egy hallgatótársamnak, aki kritika kategóriában lett a 2007-es év diákújságírója. clap_02.gif
Spányik Balázs
IDÉZET(Fujitsu @ 2007. november 22. 21:35) *
Nem szoktam magamnak gratulálni (mert ezt gyakorlatilag a nap minden percében megtehetném... biggrin.gif ), de most kivételt teszek: mivel kilencedikes létemre (végzősöket is magam mögött hagyva) megnyertem a suliban a helyesírási versenyt, ezért most gratulálok magamnak. smile.gif

Ó. huh.gif Ez sok mindent megmagyaráz! yes.gif clap_02.gif (Hozzászólásunkat a Segélyvonal Gyorsreagálású Egyesület támogatta.)

h.arpad: gratulálok! thumbsup.gif
Fujitsu
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2008. március 17. 12:51) *
Ez sok mindent megmagyaráz! yes.gif

De meg ám! yes.gif smile.gif Nem akarok dicsekedni, de ez semmiség a többi (ebben a tanévben elért) eredményemhez képest. ani_wink.gif smile.gif
ezermester
Gratulálok! ole.gif

Ilyen kell a Magyarnak.
Nyilakkal nem hódítottuk meg Európát, de kardokkal megvédtük. horse.gif
Ma pedig egy dologgal tudjuk meghódítani.
Ésszel! bulb.gif
(Illetve holnap) biggrin.gif
Fujitsu
Köszönöm a dicsérő szavakat! blush.gif smile.gif
ezermester
Nem kell pirulni, húzd ki magad nyugodtan.
Amit írtam, azt megérdemled. Irigykedem is. Nekem nem adatott meg a lehetőség anno, most meg igyekszem pótolni. smile.gif
Egy a lényeg. Jó pap holtig tanul. (A rossz tovább.) biggrin.gif
Fujitsu
Bizony, tudás nélkül ma nem lehet érvényesülni. roll.gif smile.gif
Köszönöm a biztatást, igyekszem a jövőben is hasonlóan teljesíteni. smile.gif
Babó22
Grtalulálnék magamnak a tegnapelőtti moped forgalom vizsgáért, ugyanis átmentem. biggrin.gif És igazán megérdemlek egy tábla csokit, mivel rossz kilométerórával és kézzel való jelzéssel, gyújtáshibás robogóval tudtam csak közlekedni. biggrin.gif És még az Alföldi Regionális Számítástechnika Versenyen elért I. helyezésemért. Teljes gőzzel tanulok a döntőre (word, excell a gyakorlatban).
kori
Hú-ha, most láttam meg, hogy már több mint 5 éve tagja vagyok a fórumnak. biggrin.gif Örömben az üröm, hogy kb. 10 fő a 2003-tól jelenleg is aktív fórumozók száma. Fogyunk, de itt van az újabb tudását megosztani vagy tudását bővíteni akaró generáció és ez a lényeg. cool.gif
Spányik Balázs
worship.gif
Pjotr
Igen, jönnek az újak, de utána sietve távoznak. roll.gif

És neked kori clap_01.gif
geri005
IDÉZET
Hú-ha, most láttam meg, hogy már több mint 5 éve tagja vagyok a fórumnak.
Remélem egyszer én is mondhatom majd ezt smile.gif roll.gif
Spányik Balázs
2013 nincs már olyan messze geri! Kitartás! Reméljük, fórum is lesz még akkor. biggrin.gif
ProFiler
Pontosan 2 hét múlva leszek 5 éves a fórumon. cool.gif (Azért írom most, mert akkor úgyis elfelejtem. tongue.gif )

Ciao.
Gereby
Én öregebb vagyok! laughing.gif
Gratulálok mindenkinek.
ezermester
Gratulálok az öt éveseknek, és az öregebbjének a kitartáshoz!!! birthday.gif

2013 jó év lesz. Érzem. biggrin.gif
jagdtigger
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2008. október 4. 17:30) *
2013 nincs már olyan messze geri! Kitartás! Reméljük, fórum is lesz még akkor. biggrin.gif

Azt én is. smile.gif biggrin.gif
MOSAIC
Jó látni, hogy még vannak néhányan a régi csapatból. Hiányoznak azok a régi szép idők! weep.gif
ezermester
Azt is jó látni, hogy néha ránk néznek öregjeink! biggrin.gif
Adani
Én is az öregebbek közé tartozom, már kb. 5 éve én is itt vagyok.

Sőt több is mint 5 éve, 2003.09.26 igaz akkor még nem írtam, csak kb. 2004 eleje óta.

ezermester
IDÉZET
...már kb. 5 éve én is...

Természetesen tisztában vagyok azzal, kik az öregek. worthy.gif
A hozzászólásomban, a "ránk néznek" a passzív öregekre vonatkozott.
Az aktívakra, természetesen napi szinten rálátunk, és gratula a kitartásért.
A passzívakra, meg azért jó, hogy ránk néznek, mert igazolja a létünket, hogy nem felejtenek el bennünket.
(Végtelen történet: A mese addig él, míg nem merül feledésbe...)
litemininyuszika
IDÉZET(Scorpion Spyke @ 2006. május 16. 9:12) *
Megvan a 100-adiK!!! laughing.gif Így haladok nemsoká utolérem ProFilert! Na jó, őt azért még odébb! laughing.gif laughing.gif

A századik micsoda? A századik 404-es hibaüzenet? laughing.gif
ezermester
A századik hozzászólása.
Ahogy elnézem a haladás nem úgy jött össze mostanra.

769 - 13077 Vajon kinek a javára? biggrin.gif
mizsi
Ulalának sok boldog névnapot kívánok! flowers1.gif
Pjotr
IPB kép Gratulálok az avatarodhoz!

Ulalának plüssbirkás névnapot!
Garono
Kösz! Hamarosan még valósággá is válhat a terjedő e-book readereknek hála. laughing.gif

Boldog névnapot Ulala! smile.gif
Jay
ole.gif
mizsi
eznemigaz.gif no.gif
mizsi
Ulala nem tudom, mikor járt erre legutóbb, de:
Nagyon boldogságos névnapot kívánok Neki!
mizsi
TRf-nek, a Főkolomposnak, e Fórum hajtómotorjának
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT HOLNAPRA!

birthday.gif wish.gif

(Remélem nemcsak a Windows 7 topikot olvassa, hanem ezt is.)
Sebi
Nagyon boldog nőnapot kívánok a fórum minden hölgy tagjának. flowers1.gif
die nadel
IDÉZET
sziasztok.
én uj tag vagyok. a segitségetekre volna szükségem, oriási problémám van.
ugynéz ki a hejzet hogy sikeresen elrontottam a biosom. felülirtam a régit egy mássikkal ojan cimszó alatt
(ez a bios jobb lehetöséget kinál). asus crosshair nforce 590 sli-röl van szo. ez flashal rányomtam a crosshair 2 formula biosát. blink.gif és azota nagy fekete semmi. a lap elindul ledek világitanak ventik mennek. az lcd-je azt irja cpu-init. ha kiveszem a ramot akkor nem sipol ki.ha vissza teszem akkor is ugyanaz. ojan mintha benne se volna. a flopyra nem reagál,besem villogtatja. a dvd-romot bepörgeti de le is áll. probáltam c-mos reset et, elem kivételét de semmi. sad.gif egyszerüen nem kapcsol rá a crt-re. a vga +ram+proci ki lett probálva azok jok. nagyonszépen kérlek titeket ha tudtok segitsetek.
válaszotok elöreis köszönöm.
üdv.

Én neki gratulálok a bátorságáért kétszeresen is.
Először azért, mert bátran belenyúlt olyasmibe amiről lövése sincsen (meg is lett a jutalma). Másodsorban azért, mert annak ellenére, hogy nyelvtan órán teljesen mással foglalkozott mint a tananyag, mégis bátran és szégyenérzet nélkül megírta ezt a hozzászólást.
No comment. laughing.gif
Fujitsu
Én nem tudom, hogy lehet más alaplaphoz való BIOS-t feltenni, szerintem ez egy külön művészet. huh.gif (Már nem az első eset a fórumon.)
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.