google
2005. június 21. 10:54
Ezt mondom, rúgnak két gólt az első félidőben, és annyi is lesz a végeredmény.
Shia-ko
2005. július 12. 12:47
IDÉZET
Fiatalít a Valencia
Öt évre kötelezte el magát a Valenciához Fabian Estoyanoff. A 22 éves uruguayi támadó az első idényt kölcsönjátékosként az újonc Cádiznál tölti.
google
2005. július 12. 14:01
Bocs Gabi, de ez miért is olyan fontos? Ismered? Vagy Ti akartátok leigazolni?
Shia-ko
2005. július 12. 14:09
Vannak játékosok, akikről érdemes megemlékezni. Kissé nagy tehetség.
Egyenlőre az MTKval tárgyalok, ez még nagy falat lenne.

Egyébként én is korosztály felett játszottam, nem egy kupákon szerepeltünk. Ő kimaradt, bocsánat.
mizsi
2005. augusztus 4. 6:15

Debrecen - MU BL-selejtező!
benkovics
2005. augusztus 4. 7:30
Debrecen!
Viking6
2005. augusztus 4. 8:08
Én is gratulálok a debreceni fiúknak!
(Nem tudom közülük hányan olvassák ezeket a sokokat)
Ez nagyon-nagy dolog volt!
Jester
2005. augusztus 5. 18:46
Megyek majd Real Madrid - Magyarország meccsre!
Kíváncsi vagyok rá.
google
2005. augusztus 14. 11:52
Á, az gálameccs lesz.
De a debreceniek sikere tényleg elképesztő, még a Manchester ellen is jól jászottak (sajna jelenleg ez erre elég), illetve elég kápráztató volt, amikor a spliti ráadióközvetítés első percében a riporter gólt kiáltott.
mizsi
2005. augusztus 14. 18:57
Hajrá, hajrá Puskás Ferenc Válogatott!
cereal180
2005. augusztus 14. 22:06
Végre egyszer jól játszottunk. Csak annyi volt a különbség, hogy ők belőttték a helyzeteiket, mi meg nem
Gereby
2005. augusztus 14. 22:24
Mi lett a vége?
(nem néztem

)
google
2005. augusztus 14. 22:44
1-3
Bizony megérdemeltünk volna néhány gólt. Az utolsó gól előtt pedig lökés volt, szerintem érvényteleníteni kellett volna Owen találatát. Milyen érdekes, ilyesmi történt Manchesterben is, Halmosi eseténél, ott persze azonnal lefújták az akciót. Itt meg mehetett tovább...
Így játszunk az argentinok ellen is, akkor nem lesz baj.
mizsi
2005. augusztus 17. 19:08
cereal180
2005. augusztus 17. 19:16
Félni félhetünk (főleg a svédektől), de bizakodhatunk.
cölöp
2005. augusztus 17. 19:32
Le a kalappal a csapat előtt.
Megint az a fránya gólrugás........
mizsi
2005. augusztus 17. 19:49
Tipikus magyar "focibetegség":
vagy gólt kapunk az egyenlítés után, van a vesztes gólt a 90-92-dik percben. Most az előbbi történt.
google
2005. augusztus 17. 22:47
Az a baj, hogy hiába játszik jól egy csapat, az ma már semmit nem ér nemzetközi szinten. Egyetlenegy dolog számít: a helyzetkihasználás.
Ezért nyert két góllal a Real Madrid, pedig nem volt jobb. És ezért nyert egy góllal és -1 emberrel az argentin nemzeti tizenegy, pedig mi is voltunk olyan jók (a második félidőben), mint ők.
És itt jön a képbe a játékosok képzettsége: minél képzettebb egy játékos, annál kisebb a hibaszázaléka is. Pl. a Manchester United nagy átlagban 80-85%-os helyzetkihasználással játszik. Most gondoljunk bele, ha ennek csak a felét értékesítenék, akkor hol tartanának Európában.
mizsi
2005. augusztus 24. 19:02
Na most vagy soha, hajrá Loki! Mindent bele!
Shia-ko
2005. augusztus 25. 9:34
Valaki leírhatná, hogy mi történt, mert én 11ig vigyázzban álltam.
mizsi
2005. augusztus 26. 15:55
Sajnos a csoda elmaradt, újra kikaptunk 3-0-ra.
mizsi
2005. augusztus 27. 10:54
Atz UEFA-ban is nehéz lesz a LOKI helyzete, az ellenfél a Sahtar Doneck, 6 brazillal.
Shia-ko
2005. augusztus 27. 11:09
Még így is a könnyebbek közül kapott.
google
2005. augusztus 28. 12:38
Szerintem csak rosszabbul járhatott volna. Mindenki sopánkodik, hogy jaj, a Donyeck, ehhez képest kaphatta volna a Lens-ot vagy a Galatasaray-t is. Az mennyivel lett volna könnyebb? (A Lens az elmúlt héten verte 7-0-ra az Auxerre-t).
mizsi
2005. augusztus 28. 13:23
Na mindegy, majd meglátjuk.
mizsi
2005. szeptember 3. 9:26
Este kiderül a féligazság, részünkről lesz-e VB, vagy nem. Csak egy a bánatom: Király Gábor nem tud védeni (mármint a mai meccsen

)
Az U-21 válogatottnak mellékesen gratula a 2-0-s eredményért!
Shia-ko
2005. szeptember 3. 9:38
IDÉZET(mizsi @ 2005. szeptember 03., 10:26 - szombat)
Csak egy a bánatom: Király Gábor nem tud védeni (mármint a mai meccsen

)
Miért?
mizsi
2005. szeptember 3. 9:46
Tegnap egész nap arról volt szó, hogy nem véd, de mára már lehestégessé vált.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=94059
ocsi
2005. szeptember 4. 21:24
A kommentátor mondott valami hasonlót a HUN-MLT meccsen:
IDÉZET
Hát most nem a Máltai Szeretet szolgálat ellen játszunk...
bubonics
2005. szeptember 7. 21:46
UTÁLOM A SVÉDEKET! Szerintem nem megérdemelten nyertek, Ibrahimovics meg milyen sportszerűtlen! Inkább nem írok rá jelzőket, mert akkor biztos kitörölnék ezt a hozzászólást. A bíró sem volt valami jó, a leguolsó gólt is miatta kaptuk, ráadásul 90. percben, mikor az egész meccen jobbak voltunk! De hát a magyarok ilyen szerencsétlenek, soha de soha semmi sem fog összejönni nekünk, ez van!
ocsi
2005. szeptember 7. 22:20
Szerintem a meccs kiegyenlített volt.. pontosabban hullámzott... volt nekünk jó 5 percünk majd a svédeknek.. az utolsó 10 percben tényleg beakadhatott volna egy gól.. meg az első félidő utolsó megmozdulásánál is! Megérdemelten nyerhettünk volna! A bíró tényleg néha furcsákat ítélt... És nem tudom ki, hogy van ezzel de a fejberúgás akár piros is lehetne.. szerintem....
google
2005. szeptember 7. 23:45
Csak ha szándékos.
Én kint voltam a meccsen, ne tudjátok meg, mit éreztünk akkor, amikor berúgta Zlatan a gólt. Másodpercekig csak döbbenten állt mindenki, még a svéd szurkolók is némán néztek...

Ezt nem érdemelte meg a csapat. Ezek a svédek már csak ilyen mázlisták.

Bulgáriában 3 kapuralövésből 3 gól, pedig a bolgárok is végigtámadták a meccset. Aztán az utánpótlásuk is úgy nyert ellenünk, hogy a 93. percben szerezték a győztes gólt (na nem ma, mert ma tényleg vereséget érdemelt az U21-es csapat, kiábrándítóan játszott).
@ Bubonics: Nem a magyarok szerencsétlenek (emlékezzünk csak a bolgárok elleni 1-1-re!), a svédek mázlisták. Fentebb írtam is rá egyből két példát. De még lehetne többet is.
mizsi
2005. szeptember 8. 5:24
Hát igen, Ibrahimovics-nak színésznek kellett volna elmennie, nem focistának.
A vereség ellenére kitűnő teljesítményt nyújtott a csapat, de ugye, a 0-0 sem lett volna elég a továbbjutási reményekhez

Sebaj. Majd 4 év múlva
benkovics
2005. szeptember 8. 7:50
Elötte EB! Én azért bízom bennük.... Szépen játszottak tegnap!
Spányik Balázs
2005. szeptember 8. 8:42
Én egy dolgot nem értek, sem a beszámolókban, sem a játékointerjúkban, amik a gólról keseregnek: mit számított az a gól a 91. percben? Semmit. NYERNÜNK KELLETT VOLNA! A döntetlen nem volt jó nekünk, azzal ugyanúgy vége lett volna, mint ahogy most vége van. Tök lényegtelen, hogy ráadásul még ki is kaptunk.
Ahogy nagyapám szokta volt mondani, ezt a sportot gólra játsszák, és utólag senki nem érdekel, ki játszott jobban, csak a végeredmény.
google
2005. szeptember 8. 9:09
Nem lényegtelen, hogy 1 pont vagy 0, mert muszáj lenne a harmadik helyen végezni, hogy könnyebb csoportba kerülhessünk a következő sorsoláson! Ehhez Szófiában kell megküzdenünk a bolgárokkal. El tudtam volna képzelni ennél hálásabb párosítást is...

@ Balázs: igen, sajnos a könyvekben tényleg a 0-1 lesz csak benne. És milyen furcsa a futball: a fiatalok ugyanennyire kaptak ki, de a két magyar csapat teljesítménye össze sem hasonlítható... most ott tartunk, hogy játék van, eredmény nincs. De legalább már van játék.
Kovács Gyula (MiniDisc)
2005. szeptember 8. 9:11
Igen, a helyzetek kihasználása fontos lenne. Most is simán meglett volna a 2:1, ha bemennek a helyzetek.
Shia-ko
2005. szeptember 8. 13:02
IDÉZET(mizsi @ 2005. szeptember 08., 6:24 - csütörtök)
Hát igen, Ibrahimovics-nak színésznek kellet volna elmennie, nem focistának.
Sokan szeretnének amaygar játékosok közül tizedannyira jó focistának lenni, mint ő.
Timer
2005. szeptember 8. 13:11
ezt a gólt én körülbelül ahhoz tudom hasonlítani, mikor lamer gyerek beáll CS-zni, aztán kát pályányi távolságból fejbelő valakit egy pisztollyal, és utána örül, mint majom a farkának. Na 'kábé pont ekkora "érdem" volt ez a gól is...
Minkó
2005. szeptember 8. 13:36
Ami a magyarokat illeti:Tény,hogy jól játszik a csapat meccsről meccsre,végig bírják hajtani az egész játékidőt,és ez már haladás!
Hallani ezt is,azt is Matthäusról,hogy elmegy,marad vagy nem tudom:)
Lényeg:végre egy edző,aki-bár szvsz egy átlagos edző,ami a szakértelmet illeti-a mentalitását átültette a játékosokba,és megtanultak küzdeni a végsőkig.
Szerintem maradnia kéne még legalább egy ciklusig,hogy végre had fejezze be,amit elkezdett! Vége a kísérletezésnek,megvannak az alapemberek+a kiegészítő játékosok,csak kár,hogy nem ismert senkit Lothar mielőtt Magyarországra jött,és sajnos emiatt kicsúsztunk az időből.Ha engedik tovább dolgozni-ami sajnos eddig nem volt jellemző hazánkban-akkor már tényleg kijuthatunk az EB-re.
HAJRÁ MAGYAROK! HAJRÁ MATTHäUS!
Shia-ko
2005. szeptember 8. 13:45
IDÉZET(Timer @ 2005. szeptember 08., 14:11 - csütörtök)
ezt a gólt én körülbelül ahhoz tudom hasonlítani, mikor lamer gyerek beáll CS-zni, aztán kát pályányi távolságból fejbelő valakit egy pisztollyal, és utána örül, mint majom a farkának. Na 'kábé pont ekkora "érdem" volt ez a gól is...
Bocs, de ez óriási butaság volt. Maradjunk annyiban, hogy fiatal kora ellenére, már klasszis támadó.
google
2005. szeptember 8. 14:57
Igen, klasszis, aki képes meccseket eldönteni.
Ettől függetlenül, valami baromi nagy mákja volt.
ocsi
2005. szeptember 8. 16:13
A gól egy hatalmas mázli volt. De azért én elismerem, hogy szép volt. Viszont Spányik Balázs-al egyáltalán nem értek egyet, mert ha jól emlékszem ez a 90. perc környékén történt.. szóval, ha nem megy be akkor még mindig lett voltna 2-3 percünk. ÉS véleményem szerint a magyar csapatban benne volt a gól, volt a meccs alatt nem egy gólveszélyes támadásunk, és a végét nagyon megpörgettük, szóval én azon a véleményen voltam, hogy bármelyik támadásunkból meglehet a gól! És 3p erc erre elég is lehetett volna...
mizsi
2005. szeptember 8. 16:13
IDÉZET(Shia-ko @ 2005. szeptember 08., 14:02 - csütörtök)
IDÉZET(mizsi @ 2005. szeptember 08., 6:24 - csütörtök)
Hát igen, Ibrahimovics-nak színésznek kellet volna elmennie, nem focistának.
Sokan szeretnének amaygar játékosok közül tizedannyira jó focistának lenni, mint ő.
Én csak arra céloztam, hogy egyes helyzetekben Oscar-díjas alakításokat nyújtott, pl. amikor a magyar 16-oson belül a gyomrát fájlalta -igen jó alakítással-, amibe kb. 4 perccel azelött szállt bele valaki.

Jó, hogy nem kaptunk akkior 11-est, hála a bírónak!
@benkovics: Tényleg, az EB!

Ha ilyen szinten tud maradni a válogatott, és valami "laza" csoportba kerülünk, jó esélyünk van kijutni.
google
2005. szeptember 8. 16:23
Laza csoport nincs, és ha bekerülünk a harmadik kalapba, akkor is két erősebb csapat kerül elénk. Persze, ha továbbra is így fejlődünk...
Nade. A harmadik helyért még nagyon meg kell küzdeni. A bolgárok megverték Izlandot, így már csak két pont az előnyünk velük szemben. Legközelebb hozzájuk megyünk Szófiába, amin minden bizonnyal minden követ megmozgatnak majd, hogy megverjenek bennünket, 30 ezer hazai szurkoló előtt. Nekik nagy blama lenne a negyedik hely az Eb-szereplés után, tehát biztosan nem adják nekünk. Utána mi fogadjuk a horvátokat (akik lehet, hogy csoportelsők lesznek, ha megverik Zágrábban a svédeket - Stockholmban ez már sikerült tavaly), az sem lesz egy sétameccs. Ezalatt Stoichkovék gólkülönbséget javítanak Máltán.
Számoljunk: Csak akkor van reális esélyünk a harmadik helyre, ha győzünk Szófiában. Ami borzasztóan nehéznek ígérkezik. Mert ha jó esetben csak iksz, és mondjuk kikapunk a horvátoktól, akkor két pontos hátránnyal szerepelnek a bolgárok Máltán, amit ott nem lesz túl nehéz ledolgozniuk. Tehát ha a tegnapi meccs 0-0 lett volna, további két iksz elég lett volna a harmadik helyre. Így ez most sokkal nehezebb. Ha megvernek bennünket a bolgárok, akkor maradunk a negyedik kalapban.
mizsi
2005. szeptember 8. 16:24
Ezt aztán jól kiszámoltad
tesztax
2005. szeptember 9. 16:40
Sajna kikaptunk...

Pedig jól játszottak a fiúk.
Timer
2005. szeptember 11. 19:04
Shia-ko!
Én nem a játékos képességeit méltattam evvel, bár tény, hogy a példaként felhozott játék szlengjében a lámer erre utalt. Inkább a helyzetet éreztem hasonlóan arcpirítónak
google
2005. szeptember 12. 12:22
A kérdés: Menjen vagy maradjon a kapitány?
Kovács Gyula (MiniDisc)
2005. szeptember 12. 12:50
Maradjon.

Az első igazán hozzáértő ember, aki eredményt is tud felmutatni. A helyzetek kihasználása - magyarul a golhelyzetek belövése - meg nem rajta múlik.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.