Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Foci topik
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Blazkowicz
Gondoltam lehetne folytatni a régi fórumon méltán népszerű foci topikot.
Ide lehet írni mindenféle információt, érdekességet, eredményeket,..., ami kapcsolatban van a labdarúgással.

Most szerdán lesz a Labdarugó Bajnokok ligája döntője Isztambulban.
A döntősök: AC Milan - Liverpool

Kinek mi a véleménye? Ki melyik csapatnak drukkol?

Részemről a Liverpoolnak fogok szúrkolni a döntőben. Ha Benitez mester megint olyan jó formába tudja hozni a csapatot, mint az elődöntőben a Chelsea ellen, akkor nagy eséllyel pályázhatnak a győzelemre. De ahogy mondani szokták: a fociban bármi megtörténhet.
Shia-ko
1 kérdésem van:
Melyik csapat fogja csinálni a játékot?
M S mester
Liverpool biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Blazkowicz
Nem nagyon értem a kérdést, de reméllem hogy a Pool.
google
Nem szeretem az olasz focit, a Milan csak a hülye mázlijával ment tovább a PSV ellen, úgyhogy itt az ideje, hogy végre megállítsa őket valaki...
Meg hát a liverpool-i csapat valamennyire a földim is... biggrin.gif
Shia-ko
IDÉZET(Blazkowicz @ 2005. May 24., Tue 2:35)
Nem nagyon értem a kérdést, de reméllem hogy a Pool.

A Liverpool előre játéka eléggé döcögős, inkább a kontrák mennek neki, mert a középpályája nagyon erős, csatára viszont csak 1 van, és az is inkább a cselezőkészségéről, és gyorsaságáról nevezetes, nem a test-test elleni küzdéséről.
A MIlan pedig, mint minden olasz csapat, öli a focit, hiába van egy Kaká, Shevchenko a csapatban, őket nem nagyon lehet lekontrázni.
Olyasmi meccs lesz, mint az első Liverpool, Juventus volt, csak még kevesebb kockáztatással. Nagy mezőnybeli csata, kivéve, ha a Pool az elején betalál. Ha a Milan szerez vezetést, akkor akár le is lehet feküdni aludni.
cereal180
Szerintem hasonló meccs lesz mint a Liverpool-Chelsea, de az ott történtek most mind a 2 oldalon megtörténhetnek.
benkovics
Én nem vagyok egy nagy focirajongó, de ma szemet szúrt egy riport, illetve cikk, Gera Zoltánról!
Hát nem semmi! clap_02.gif
Blazkowicz
toot.gif Liverpool FC toot.gif

A szerdai meccs méltó volt a fél évszázados BEK/BL hez!
Amelyik csapat ennyire tud küzdeni, az méltóképp emelheti a magasba a BL serleget.
Sajnos úgy néz ki hogy 2006-ban sem lessz címvédés a BL-ben sad.gif

@Benkovics
Én is láttam, és kiváncsi leszek hogy mi hogyan fog történni Gera Zolival a közeljövőben, mindenesetre nagy löket egy ilyen reklámfilm a jövőjérere nézve.
benkovics
Én elsősorban arra gondoltam, hogy beválasztották az angol 11-be! Tehát a PL legjobb 11 játékosa közé! Azért az nem semmi!
A reklám film is ott van a toppon, de az csak pénzkereset! cool.gif Végre!!!
Shia-ko
IDÉZET(benkovics @ 2005. May 27., Fri 3:06)
Én elsősorban arra gondoltam, hogy beválasztották az angol 11-be! Tehát a PL legjobb 11 játékosa közé! Azért az nem semmi!

Sőt, aki évek óta foglalkozik az angol focival, az sem tudja teljes mértékben felfogni, hogy mekkora eredmény ez. Már csak abban kell bízni, hogy egy stabil középcsapatba el tud menni. bulb.gif
benkovics
Én is ilyesmire gondolok! De szerény fiú nagyon, és nem igazán szeret mozogni! Így is mire kiment.... De megérte! Végre egy srác, akire büszkék lehetünk!
Greene
Csak az Arsenalba ne tegye be a falábát, bár ez a veszély nem fenyeget twisted.gif
Shia-ko
Szerencsére, még átvenné a stílusukat. twisted.gif
google
Falábát????

Láttam részleteket az Arsenal elleni meccsből, és ott bizony a Vieirát ugyanúgy cselezte ki, mintha egy blackburni vagy akármilyen más csapat középpályása lett volna az ellenfele...

Mondjuk én is remélem, hogy nem oda megy, mert akkor állandóan Arsenal-meccseket kellene néznem... blink.gif roll.gif tongue.gif twisted.gif
Greene
Az lehet, hogy egy meccsen kicselezte a Vieirat, de a Henry meg háromszor körbefutja mire felemeli a lábát twisted.gif .

Egyébként simán keresztülgyalogolt Geráékon az Arsenal cool.gif
Shia-ko
Ne menjünk bele, mert nem egy kategória, miközben a FA kupa döntőt antifocival, meg bírói segédlettel nyerték meg. annoyed.gif
Sajna elég rossz felfogást képviselnek az ott lévő franciák, az edzővel az élen, de ez egy dolog, ami rosszabb, hogy elég szűkös a keret, nagy a szakadék a játékosok korát tekintve. bulb.gif
Greene
Van benne igazság, és elég racionális a látásmód, de ez van sad.gif . Azért kicsit tényleg frissíthetnének a csapaton...

Látom már, hogy esetedben nem volt hiába a Football Manager (aka Championship Manager) évekig tartó gyakorlása ani_wink.gif twisted.gif
Shia-ko
Nemhiába gyakorlok vele, hogy ne felejtsem el, amit fiatalkoromban megtanítottak. tongue.gif
google
IDÉZET(Greene @ 2005. May 27., Fri 10:25)
Egyébként simán keresztülgyalogolt Geráékon az Arsenal cool.gif

Geráékon, de nem Gerán bulb.gif tongue.gif
Amúgy roppant nagy dicsőség volt őket 2-0-ra megverni... roll.gif biggrin.gif
Blazkowicz
A félidőben 2-0 ra vezet Franciaország Magyarországal szemben, a Metzben megrendezésre került barátságos mérkőzésen.
Én speciel nem nézem a meccset, mert valahogy nem tud lekötni a mai magyar foci, és még franciákért sem rajongok.
Azért kiváncsi vagyok, hogy be tudunk 1 gólt varrni a franciák hálójába.
google
Be tudtunk smile.gif biggrin.gif

A második félidő nekem már kimondottan tetszett, csak így tovább! A franciák otthonában még három góllal sem szégyen kikapni, bármilyen csapattal is álljanak fel.
Ez az eredmény nekem már elfogadható, a második félidei játékkal párosítva meg pláne.
Ha így játszunk Izlandon, mint a második játékrészben, akkor gond lesz - mármint a hazai csapatnál... cool.gif
Greene
Hát ahogy figyeltem a Magyar játékosoknak csak egy dolog volt feleseges: a labda twisted.gif

Én azt mondanám, hogy a szokásos (minösíthetetlenül rossz) formáját hozta a Magyar válogatott...
Blazkowicz
A meccs második félidejét sem láttam twisted.gif , de azt sejteni lehetett a meccs előtt, hogy a magyar csapat anyira fog tudni játszani, amenyire a franciák hagyják.
Kiváncsi leszek, hogy mi lesz szombaton roll.gif
google
Tényleg kár, hogy nem láttad, mert jó volt látni, ahogyan a fiúk hajtottak, igyekeztek játszani, és a játék fokozatosan áttevődött a francia térfélre. twisted.gif
Nem azt mondom, hogy a tegnapi meccs valami etalon volt, de hogy kijavították az első félidőt, legalábbis játékban, az tutibiztos.
Blazkowicz
Az a 45 perc kevés. Az első félidőben szépen elúszhat a meccs. Remélem a srácok majd szombaton nemcsak ilyen félmunkát fognak végezni.
Ha itthon leszek, akkor valószínüleg megnézem a meccset.
Shia-ko
1 probléma van az ilyen meccsekkel, hogy nem tudod, hogy az edző küldte ki őket ilyen taktikával, vagy ennyit tudtak. Profi játékosoknál egyértelmű lenne az edző, de a magyaroknál nem, így nem lehet eldönteni, hogy az edző vacak, vagy csak teljesen mindegy, hogy mit mond. bulb.gif
google
Eléggé unom már, hogy vannak - most nem rád gondolok, Gabi, csak a hozzászólásod okán előjött ez a gondolat - , akik kórusban szidják Matthäust, azt sem tudják, miért.

Egy biztos: itt nincsenek bérelt helyek, aki nem teljesít, az kikerül a csapatból, és ez így van rendjén.
Biztos, hogy nem úgy küldték pályára a csapatot, hogy engedjétek játszani a franciákat, védekezzünk lazán, rúgjuk fel a Dhorasoo-t szerelés helyett. Aztán a második félidőben kezdjünk el játszani.

Ha valami gyengéje van a csapatnak, akkor az biztosan nem az edző. Sőt, azt is mondhatnám, jelenleg ő a legerősebb láncszem. Futballista kell ide inkább, nem új edző. Nem ő tehet róla, hogy a játékosok lassúak, megijednek, ha bekapnak egy szerencsétlen gólt, miközben úgy tudnak játszani, ahogy azt a második félidőben tették.
Blazkowicz
Hát Igen.
Érdemes visszanézni, hogy az elmúlt 10 évben hány edzőt fogyasztott el a válogatott. 1.2.3.4.... sokat.
Matthäus szerintem se úgy küldi a fiúkat a pályára hogy, "Na fiúk próbáljatok valamit produkálni". Egyszóval nem rajta múllik. Jöhetne ide akármilyen edző, sokat nem tudna előre mozdítani.
Magam részéről azt tartanám helyesnek, hogyha alapjaiban építenék újjá az egész válogatottat. És idővel meglenne a munka gyümölcse.
google
Dehát az történik...
Huszti, Stark itt lettek alapemberek, és szerintem szinte minden meccsen kiválóan teljesítenek...

Az utánpótlással kellene inkább törődni, hogy a gyerekek ne salakpályán, szürkületben tanulják meg a foci alapjait. Ha jól tudom, akkor 16 éves korig vagyunk partiban a világ élvonalával, utána következik a mélyrepülés. Ennek mi más oka volna, mint az, hogy ott megáll a fejlődés? Szerintem a körülményekben keresendők az okok.
Nem attól marad képzetlen egy játékos, mert egyesek pénztömegeket nyúlnak le a fociból.
Shia-ko
Mathausnak is az a baja, hogyha betartaná az elején felállított, és számára megszokott profizmusal van mérve, akkor csak ifisták játszanának, meg 1-2 légiós.
Ezt jól példázza, hogy mit művelt az U19 Zalaegerszegen. mad.gif
google
Ne haragudj, de egyáltalán nem értem a mondatodat... blush.gif roll.gif
mizsi
Nemsokára kezdődik a sordöntő mérkőzés.
HAJRÁ, MAGYARORSZÁG!!!! ole.gif
Blazkowicz
IDÉZET(google @ 2005. Jun 03., Fri 9:25)
...Az utánpótlással kellene inkább törődni...

Hát ezt mondom én is cheers3.gif . Az alapokhoz kell először nyúlni. Nagy átalakításra lenne szükség, minden téren.
----------------------------------------------------------------
Ami pedig a tegnapi meccset illeti, csak röviden crying.gif
Shia-ko
IDÉZET(google @ 2005. Jun 03., Fri 11:37)
Ne haragudj, de egyáltalán nem értem a mondatodat... blush.gif roll.gif

Ugye az elején beszált az elvekről, a küzdeniakarásról, a válogatott iránti alázatról, meg arról, hogy aki nem áll be a sorba, az nem lesz válogatott. Aztán valakivel szívózott, valakivel nem. annoyed.gif

A tegnap esti meccsnek 2 pozitívuma volt:
1., 3 pont
2., Kovács Kálmánról újra bebizonyosodott, hogy (legalább is elméletben,) ért a labdarúgáshoz
hmm.gif
google
Lehet, de a véresszájú Urbánból már nagyon elegem van! Ha sok az újonc, akkor azért szidja Matthäust, ha kevés, akkor meg azért... mad.gif angry.gif

A tegnapi meccs katasztrófa volt. Baromi gyenge ez a csapat. Biztos vannak jobb játékosok, de azok meg lehet, hogy nem szántják fel a pályát. Ezek legalább felszántják (többnyire...).

Szóval szinte kabarészámba ment a meccs. Az biztos, ha pártatlan néző lettem volna, akkor az izlandiakat nagyon sajnáltam volna, mert a két csapat közül ők voltak azok, akik a győzelmet jobban megérdemelték.

Azt se hittem volna el, ha valaki azt mondja, hogy az eredmény hajszálpontosan úgy fog alakulni, mint tavaly szeptember 8-án, az Izland elleni hazai selejtezőnkön... laughing.gif
Shia-ko
tongue.gif
Az Urbánnak abban volt csak igaza, hogy nagyon szedett vedett módon játszott a csapat, ennek lehet egyik oka, hogy mindíg más felállásban játszanak. Aranyszabály, hogy kell egy stabil gerinc, és a körül lehet váltogatni 1-2 embert, sérül, formahanyatlás miatt. Az, hogy ez most nem így történik, csak, és egyedül a kapitány dolga, és felelőssége, és csak az eredmények minősítik. Most meg volt a 3 pont. roll.gif
google
De az Urbán már a meccs előtt is osztotta az észt. tongue.gif twisted.gif
Shia-ko
Én csak az első 11estől láttam, mert melóztam. ani_wink.gif
google
Minden meccs előtt ugyanazt mondja. twisted.gif biggrin.gif
Adani
Ezzel a győzelemmel még nem szálltak el a VB-re kijutási esélyek teljesen. A matematikai esély megmaradt biggrin.gif
google
Meg kell verni a svédeket és a horvátokat itthon, meg Bulgáriát sem árt Szófiában, és akkor minden bizonnyal elcsípjük a második helyet. smile.gif
Shia-ko
Ehhez annyit tudok hozzáfűzni, hogy az RTL Klub sportközvetítéseiben a Winkler, mega Kovács, akik egyedüliként pozitívan értékelhetőek. mad.gif
mizsi
Hohó, augusztus 17-én jönnek az Argentínok!
ole.gif
google
Nem lesz egyszerű a meccs, de szerintem nagy vereség nem várható, legfeljebb egy magabiztos vendéggyőzelem...
De bízzunk a srácokban. Mindenesetre a védelmünkben gyökeres átalakításokra lesz szükség, pláne ami a szélső védelmet illeti. roll.gif
Shia-ko
Sajna Nick Cavvel együtt kihagyom, mert szabin leszek. sad.gif
Maverick
IDÉZET(mizsi @ 2005. Jun 13., Mon 21:52)
Hohó, augusztus 17-én jönnek az Argentínok!

Lesz is egy kabát.., izé, nem kabát.., öltöny, vagy nem is öltöny, mondom mindjárt..
megvan: zakó.. twisted.gif twisted.gif twisted.gif

Persze bízhatunk az argentínok jóindulatában, hogy nem akarják hülyére verni "válogatottunkat".. twisted.gif twisted.gif
Blazkowicz
@ Maverick
Kb én is ezt mondtam volna, amit te.
Az a kérdés, hogy mennyire akarnak játszani az Argentínok.
eremit
Vagy, hogy hányadik tartalék csapatukat küldik ide. Persze az sem egy kutyaütő banda.
Shia-ko
Szerződés szerint a legerőssebbet.
Kérdés menniyre akarnak megsérülni? roll.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.