Sziasztok!
Már hajnali négy óra elmúlt, és úgy kb. éjfél óta próbálok találni egy olyan blogot, amin a bejegyzéseket (vagy egyben, vagy darabonként, mindegy) jelszavazhatom. Ez azért lenne fontos, mert a blogot szeretném saját gondolataim esténkénti összerendezésére is használni, tehát elég személyes lenne, viszont van 1-2 barátom, aki megnézhetné, és szeretnék is megnézni. Viszont nem szeretném, ha mindenféle más emberek a magánéletemen csámcsognának. Vannak ugyanis olyan ismerőseim, akik a nevem alapján megtalálhatnak, és meg is találnának, és nem hiányzik, hogy ők is olvasgassák a blogot...
Szóval a lényeg, hogy tudtok olyan blogról, aminek részét, vagy egészét jelszavazni lehet? Az lenne a legjobb, ha csak bizonyos bejegyzéseket is lehetne jelszavazni, mert nem biztos, hogy minden bejegyzésre vonatkozik, hogy senki sem láthatja. Az eddigi legjobban tetsző - eleddig, és nekem - blog oldal egyébként a freeblog.hu volt, nekem eléggé bejött, be is regisztráltam, de mivel ott nincs ilyen funkció, ott nem tudom használni ezt a dolgot.
Bocs a helyenként kusz levélért, mentségemre legyen mondva, hogy mindjárt fél5.
Előre is thnx;
Peti.