Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Cikkajánló
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Dávid Csaba
IDÉZET(kléni @ 2010. augusztus 1. 21:20) *

Észak-Korea tagadja a "megtorlást"
KGigi
A Toyota hibrid hajtáslánca
Dávid Csaba
Darwin-díj esélyes
Csaba_#
Erre szokták mondani, ha nincs az embernek elég baja, problémája, akkor csinál magának. biggrin.gif
Dávid Csaba
Microsoft: Magyarország már nem fejlődő piac
KGigi
Nem kicsit van eltájolva. blink.gif

Jelenleg katasztrofálisan lassú az mtv oldala...
Sebi
Messze van még az az idő, amikor mi egy szinten leszünk Finnországgal vagy Szingapúrral. roll.gif
Fujitsu
Szó, ami szó, én is úgy tudtam, hogy Szingapúr a világ egyik legdinamikusabban fejlődő országa, világviszonylatban messze az egyik legkiemelkedőbb GDP-vel. Még a nyugat-európai országokat sem igen hasonlítgatnám hozzá, na de Magyarországot? huh.gif
Spányik Balázs
Nem értitek. Redmondban van a Országkategorizáló Főosztály, amely a nap 24 órájában kategorizálja az egyes országokat. És Magyarország most épp Szingapúrral került egy kategóriába, mert.
mizsi
Holnaptól kapható a Leonar3do
Temporary
Én mar nagyon vártam. Nem sárga ,nem savanyú és a mienk. Sőt.. clap.gif

Új korszak kezdődik a 3D tervezésben?

Első ránézésre egyszerűen elképesztő.
mizsi
Szívesen olvasnák egy tesztet a PCW-ben.
Temporary
nuke.gif type.gif Szép, új világ sad.gif
KGigi
Jaja. Irán volt a célpont.
Garono
Mától ingyen net a Volánbusz járatokon

thumbsup.gif Eddig majdnem mindegy volt, hogy busszal vagy vonattal jövök haza. Most már könnyebb lesz eldönteni a kérdést. smile.gif
KGigi
És van már hová leülni, ahol netezni tudsz? tongue.gif
[OP]Destroy-man
LINK
Ezek normálisak??? Most ki a nagyobb bűnös. Ezekután csak a káresetet jelentem a rendőröknek, mást semmit. mad.gif
KGigi
Nézz be a bájcsevejbe, ott volt szó nemrég a rendőrségről. Sajnos valóban elég elkeserítő a helyzet.
Sebi
Ezek sosem voltan normálisak, most miért lennének azok... no.gif
Greene
A számítógépet mindenképp el kell vigyék, mert meg kell néznie egy szakértőnek azt az emailt. Ugyanis -és ez most biztos sokkoló lesz számotokra- a rendőr NEM informatikus. Azon meg röhögnöm kell, hogy valaki elhiszi, hogy a gépet tényleg megsemmisítik.
Sebi
Menjen ki a szakértő és vegye ki a merevlemezt és vigye el azt. Bár valahol olvastam, hogy el sem vihetné azt sem, hanem hiteles másolatot kellene készíteniük róla.
Ellenben a rendőr nem hogy nem informatikus, hanem még más sem. Ő csak egy rendőr akinek egy önálló gondolata sincs, csak megy a parancsok után ... már ha azt megy neki. Valamelyiknek még az sem. roll.gif
KGigi
IDÉZET(Greene @ 2010. október 3. 0:19) *
A számítógépet mindenképp el kell vigyék, mert meg kell néznie egy szakértőnek azt az emailt. Ugyanis -és ez most biztos sokkoló lesz számotokra- a rendőr NEM informatikus. Azon meg röhögnöm kell, hogy valaki elhiszi, hogy a gépet tényleg megsemmisítik.

Miért nem elég továbbítani a levelet a rendőrségnek? Csak van valaki ott, aki képes kezelni egy levelezőt.

Én viszont elhiszem, hogy megsemmisítik a gépet. Ezek vannak olyan hülyék... Ha valahová ez van írva, akkor ők ezt csinálják, hiába nincs semmi értelme... roll.gif
Greene
Azért nem elég, mert a levél forrását is meg kell nézzék. bulb.gif
KGigi
És eljutnak egy zombihoz...
Sebi
Ha nem is megsemmisítik, de tönkre teszik. Nem figyelnek oda a tárolására, csak beteszik valamelyik raktárba, teljesen mindegy, hogy ott megfelelőek a körülmények egy számítógép tárolására. Pontosan azért, mert nem értenek hozzá. roll.gif
Temporary
"... a levél forrását is meg kell nézzék." "... És eljutnak egy zombihoz......"

És az ő számítógépét is elviszik smile.gif. És ez így menne sokszor tovább ami felesleges pénzkidobás. Nem a spammerekre kell pazarolni a nyomozói kapacitást.

Ennek úgy kellene működnie, hogy az ember felírja vagy kinyomtatja az oldal címét (nem a tartalmát smile.gif ) és befárad vele az örsre bejelentést tenni. Ott az erre illetékes elvtárs begépeli a linket, megnézi az oldal tartalmát és intézkedik. Én még a közüzemi leolvasókat is csak 1 évben egyszer engedem be a lakásomba, nehogy "túlbuzgóságából" tippeket adjanak a betörőknek.
Dávid Csaba
Windows 8: tudtommal az XP 2014-ig kap terméktámogatást. Addigra azok a gépek, amiket most veszünk, elavulnak. Ergo, ha valaki XP felhasználóként "valahogy" kihúzza 2014-ig és akkor vesz új gépet Windows 8-cal, jobban jár(hat), mint aki most vesz Windows 7-et? blink.gif hmm.gif
die nadel
IDÉZET(Garono @ 2010. október 8. 12:26) *

Erre azért én nem vennék mérget! bulb.gif
KGigi
Ez ki van zárva. Öngyilkosság lenne.
[OP]Destroy-man
Azt lehet tudni, hogy most milyen fejlesztési fázisban van a Win8, mikorra éri el a PreBeta szintet?
Garono
Letölthető az Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

Biztosan sokan olvastátok már, de engem egészen megdöbbentett az új verzió. Gyakorlatilag azt érzem, hogy egy amolyan "extended" Androidot használok. Az új "Ubuntu Software Center" teljesen olyan, mint a Market. Eddig a legnagyobb bajom az volt a linux rendszerekkel, hogy még egy egyszerű telepítéshez is a parancssorban kellett turkálni. Hát ennek vége... smile.gif Csak így tovább. Követendő példa. worship.gif
Dávid Csaba
Nem internetezik az Unio fele.
Spányik Balázs
IDÉZET( @ 2010. október 9. 13:51) *
Azt lehet tudni, hogy most milyen fejlesztési fázisban van a Win8, mikorra éri el a PreBeta szintet?

Ha jól tudom, január óta Milestone 1-ben van. A tervek szerint jövőre béta, 2012-ben megjelenés, tehát elég hamar jönnie kell valami hírnek...

A PC Fórum, úgy tűnik, a hazai The Register szeretne lenni. Színvonal már stimmel: gyakorlatilag az eredeti cikk egy félmondatából írtak egy cikket, ami nyilván orbitális baromság, viszont vonzza a kattintást.
kléni
1TB-os "DVD-lemezt" mutatott be a Toshiba
Az szép yes.gif
Spányik Balázs
16 rétegben van rajta rétegenként 32 giga adat, és átlátszó? Na neeee....
Garono
Az ujj nélküli robotkéz bármit képes megfogni
Fujitsu
Hát igen, ez a technológiai fejlődés. Mondjuk a lehetőségekhez mérten már Asimo keze is meglehetősen kifinomult volt.
kléni
Időutazóra bukkantak Chaplin filmjében
Sebi
20 éve volt a taxisblokád

IDÉZET
Boross szerint szóba került a kormányüléseken a honvédség valamilyen formában való bevetése is (taxik eltolása, pontonhíd építése), de ennek keresztbe tett az ellenzéki SZDSZ által pozíciójába jelölt Göncz Árpád szombati nyilatkozata. Köztársasági elnökként ugyanis ő volt a hadsereg főparancsnoka, és megtiltotta a haderő bárminemű irányítását

Ez tetszik a cikkben a legjobban. Emlékszem pont akkor voltam katona Pesten és teljes készültségben vártuk, hogy mi lesz és mikor kapunk parancsot az indulásra. Már a célhelyünk is ki volt jelölve, az Árpád-hídnál kellett volna "intézkednünk".
Garono
Saját domaint Budapestnek!

Az ötlet jó, de... .bud? roll.gif Nem lenne kézenfekvőbb a .bp? (Ha jól látom, még nincs olyan.)
Dávid Csaba
Tízezer fejlesztő ingyen juthat Google tévéhez
kléni
<1:2off>
Internet Explorer Stole My Life
</1:2off>
Csaba_#
Egy újabb példa arra, mikor a rendőrség saját maga alatt vágja a fát..

Ehhez én csak ennyit tudok hozzáfűzni: facepalm.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.