Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Cikkajánló
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
tomykav
Érdekes!
Hol tart már a tudomány!? Hihetetlen! blink.gif
Chabi
Ja ezt én is olvastam smile.gif

IDÉZET
Ezekben a DNS számítógépekben megvan a lehetőség, hogy felülmúlják a jelenlegi szilícium számítógépek sebességét és teljesítményét, mivel képesek számos művelet párhuzamos elvégzésére
...
az enzim számítógép nem a sebességéről lesz híres, valószínűleg egyetlen számítás elvégzése több percet is igénybe vehet.

roll.gif Na most akkor gyors vagy nem gyors question.gif annoyed.gif
Adani
Nem semmi, de akkor matekórára mégsem lenne ideális. biggrin.gif Több percig tart még kiszámol valamit.
ProFiler
4 GigaPixeles projekt. 88.000x44.000 Pixel felbontás - ez kb. 4 GigaPixelnek felel meg. cool.gif Egy kép tárolásához 24GB tárhelyre van szükség. blink.gif

Ciao.
Athos
blink.gif Ez komoly!
Kovács Gyula (MiniDisc)
Hivatalosan is bejelentették a Vista verzióit
Greene
Hát ez annyire de nulla információ, hogy siralmas. Melyikben milyen hálózati szolgáltatások lesznek elérhetők? Erről egy szó sem esik...
Az Ultimate léptethető domainbe, vagy ahhoz Business kell? Nem elhanyagolható kérdések...
manguszta
>> Elhagyja a professzionális 3D-piacot a 3Dlabs <<
Chabi
IDÉZET(ProFiler @ 2006. február 28., 11:41 - kedd)
4 GigaPixeles projekt. 88.000x44.000 Pixel felbontás - ez kb. 4 GigaPixelnek felel meg.  cool.gif Egy kép tárolásához 24GB tárhelyre van szükség.  blink.gif

>> Ez a 5400x2700 pixel felbontású kép (13.8MB) << fent volt a mininova-n 86400x43200 pixel felbontásban (PNG) és "csak" 2.92GB volt roll.gif

(nem töltöttem le biggrin.gif blush.gif )
Kovács Gyula (MiniDisc)
IDÉZET(Greene @ 2006. február 28., 14:47 - kedd)
Hát ez annyire de nulla információ, hogy siralmas. Melyikben milyen hálózati szolgáltatások lesznek elérhetők? Erről egy szó sem esik...
Az Ultimate léptethető domainbe, vagy ahhoz Business kell? Nem elhanyagolható kérdések...

Mielött még teljesen beleéled magad: Ez nem a Microsoft termékinformációs lapja, illetve supportja, hanem egy rövid, tájékoztató cikk. Aki többet akar megtudni, keresse fel a megfelelő weboldalakat.

(Greene, addig bosszantasz, hogy komolyan mondom, átmegyek a Linuxos topicba "beszólni" ...)
Greene
Megnéztem és a Microsoft se ír többet. Bocs, de ez nem Microsoft anyázás, hanem teljesen jogos kérdés, ugyanis manapság szinte minden gépet hálózatba kapcsolunk valamilyen módon. Az meg marhára nem érdekel melyik verzióban lesz csillivilli felület.
Jó, az X-Boxos dolog tényleg hasznos infó. Kicsit írhattak volna többet Microsofték, de talán még ők se tudják melyikben pontosan mi lesz. roll.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
Engem is érdekelnének a részletek. De egyelőre ez van meg. Ha meglesz a részletes termékleírás, akkor majd többet tudunk. Szerintem ezt akkor hozza nyilvánosságra a Microsoft, ha kikerül a szük betatesztelői körből.
Greene
Amúgy is az egekbe emeltem a Windows-t a MAC Mini topicban. tongue.gif
arpsoft
Nem értem az értelelnkedést a hálózati dolgokat illetően. Eddig is volt vállalati és otthoni XP. A vállalati (Professional) képes domain kezelni, az otthoni (Home) nem.

Most is ez várható. Az Enterprise és a Business domain képes, a többi nem.
tomykav
Ingyenreklám a Linux-nak. biggrin.gif
Adani
Nagy az isten állatkertje. És a kerítés is alacsony.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Fura dolgok a Skypenál. hmm.gif Érdekes a kivételezés, és semmi értelme. Ráadásul ezzel a felhasználókat teszik nehéz helyzetbe.
Adani
Egyetértek, eleve elég hülyeség procitól függővé tenni a dolgokat. Hadd próbálkozzon a user, akármilyen is van, max. szaggatni fog.
Chabi
Az Intel "lefizette" a Skype-t ani_wink.gif sad.gif

Más:

>> Lebegő 3D-alakzatok a levegőben <<

blink.gif Dejó cool.gif
manguszta
>> A világ legkisebb linuxos számítógépe <<
Greene
Ez szuper. king.gif Simán jó csomagszűrő tűzfalnak is. ani_wink.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
AMD-re vált a Google
ProFiler
Igen-igen. De már tegnap írtam az Intel vs. AMD topikba. ani_wink.gif

Ciao.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Hardver topicba ritkán járok. Az a Te területed. biggrin.gif ani_wink.gif
Adani
Valóban. Egyetértek vele. Ráadásul jövő héten újra kezdik a Győzike showt. És itt be is fejezem, mert amit ezután mondanék az moderálva lenne. Inkább kivágom az ablakon a Tv-t mint, hogy ezt kelljen néznem.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Na igen ... Ezért örülük, hogy van kábeltv-m, és nézhetem a Cartoon Networkot. biggrin.gif (Vagy ha nem nézem, jó háttérzörejnek.)
Kovács Gyula (MiniDisc)
Beigazolódott az AMD sejtése. Egyben letölthető az Skype AMD-s változata is.
Adani
Valahogy sejtettem, hogy innen fúj a szél.
Chabi
Nevetséges volt az Intel-nek ez a lépése annoyed.gif Azthitték hogy jobban viszik majd a dual-core procijukat ha optimalizálják a Skype-t ? roll.gif Sajnos nem a Skype az egyetlen "Intel optimized software" sad.gif
Adani
És nem is az egyetlen a videotelefon szoftverek között a Skype.
Kovács Gyula (MiniDisc)
De hát mint a cikkben kiderült, nem is optimizáltak semmit, hanem az AMD-s gépeket felimerve "butitottak"rajta ... annoyed.gif
ocsi
IDÉZET(tomykav @ 2006. március 05., 16:47 - vasárnap)

BrutForce.... laughing.gif jeeee cool.gif
Chabi
IDÉZET(Kovács Gyula [MiniDisc)
,2006. március 06., 16:19 - hétfő] nem is optimizáltak semmit, hanem az AMD-s gépeket felimerve "butitottak"rajta ...  annoyed.gif

Ez is egyfajta optimalizálás biggrin.gif A játékoknál és bencsmárkoknál vannak hasonló "butítások" amikor bejön a LOGO az elején hogy nVidia vagy ATI ani_wink.gif
Adani
Meg mikor az Nvidia meg az ATI csalnak a 3DMark-ban.
tomykav
IDÉZET(ocsi @ 2006. március 06., 17:41 - hétfő)
BrutForce.... laughing.gif jeeee cool.gif

Jahm. Így azért nem lehetett túl nehéz... Ész nélkül az összes variációt kipróbálni...
Adani
Bizony, minden feltörhető.
tomykav
Pont most akartam én is belinkelni erről egy cikket. Fél óra... Ennyi volt... roll.gif
tomykav
GDrive: online óriástárhely a Google-tól

Azért kiváncsi lennék, ki tenné fel a privát cuccait ide, ha megcsinálnák.
SzoZo
GDrive már létezik, benne volt a PCWorldben. Az más kérdés, hogy óriás tárhely lesz.
Ha atombiztos lenne, FBI sem mászhatna rá, és kódolt átvitel lenne, akkor használnám.
ProFiler
Én mindig ezt használom. Dokumentumok, képek, különböző állományok tárolására.

Ciao.
Kovács Gyula (MiniDisc)
A GDrive, és a GmailDrive szerintem két különböző dolog, nem? hmm.gif
tomykav
Egyetértek veled, MD. Nem ugyanaz a kettő. A Google most valami tárhelyfélét akar(na) összehozni.
ProFiler
Ja, hogy a kettő különböző? Akkor nagyon várom! Mert a GMail Drive-ot szeretem.

Ciao.
SzoZo
IDÉZET(tomykav @ 2006. március 09., 8:53 - csütörtök)
A Google most valami tárhelyfélét akar(na) összehozni.

Örülnék is egy jó tárhelynek! PHP, MySQL, Statisztika...

GDrive, GmailDrive nem ugyanaz, de funkciója megegyezik.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Új Samsung író LightScribe és DVD-RAM támogatással Ez a cikk annyiban érdekes, hogy ma írták, holott pl. az eBoltban már vagy egy hónapja kapható ... hmm.gif
Adani
Persze a Lightscribe nem új dolog. A RAM írás sem, mi ebben a szenzáció? Valahol azt is olvastam, hogy lesz majd HD-DVD Blu-Ray kombó író, na az már valami.
Chabi
Szerintem ez a Blue-gay és HD-DVD formátum nem is igazán lesz nyerő, szemben a >> Versatile Multilayer Disc (VMD) << formátummal szemben blink.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.