Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Fuji Finepix S5500 webkameraként?!
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Digitális élet, otthon > Fényképezőgépek, kamerák
szkiki
Kedves Mesterek!
Kérlek segítsetek, ha tudtok!
A problémám az, hogy van egy fent nevezett gépem. Szeretném webkameraként használni. Windows egyből látja, csak a Yahoo Messenger és a Skype nem. Az utóbbi pl. azt írja, hogy valami már használja a kamerát. A gépen aktiváltam a webkamera funkciót. UPNP engedélyezve. Feltettem a saját usb driverét is, de semmi...
question.gif
axadoki
IDÉZET(szkiki @ 2006. April 15., Sat 0:33) *

Kedves Mesterek!
Kérlek segítsetek, ha tudtok!
A problémám az, hogy van egy fent nevezett gépem. Szeretném webkameraként használni. Windows egyből látja, csak a Yahoo Messenger és a Skype nem. Az utóbbi pl. azt írja, hogy valami már használja a kamerát. A gépen aktiváltam a webkamera funkciót. UPNP engedélyezve. Feltettem a saját usb driverét is, de semmi...
question.gif

Hali, na én is most próbáltam ki és nekem megy..de a leirásában szépen le van irva...
Auto üzemmod... menü gomb.. ott ugye Setup menü... ott 3. "fülön" keresd meg az Usb mode, és álitsd át Web-re. majd oké.
Dugd össze a géppel, (ellötte fuji cd-t be) majd gép bekapcs.. ja legyen nálad xp cd is (márha XP-d van) mert nekem kérte..

Üdv: Axa

Na este van már én meg figyelmetlen... szóval neked aktiválva is van már... Hmm Upnp szerintem nem kell anélkül is mennie kell, ha meg más használja... lehet 1 spyware irtás is időszerű lenne... (Adaware, SPybot) )vagy tulsokminden fut a gépeden
szkiki
Megoldódott a probléma...
Azaz, hogy nem oldódott meg!!!!
Végső megoldásként felhívtam a FUJI magyarországi
képviseletét, hogy hátha van rá valami megoldásuk.
Azt mondták : A telefonálók 90%-a emiatt hívja őket.
Nincs rá megoldás!
Windows alatt megy a kamera, MSN Messenger alatt is megy,
de SKype és Yahoo(én ezekkel próbáltam) alatt nem megy, és
szerintem nem is fog menni!
Úgyhogy ennyit az S5500 webkameraként való használatáról! sad.gif
Állítólag a későbbi sorozatokba már nem is tettek webkamera funkciót az
említett probléma miatt!
Szóval ezt megettem... mad.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.