Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Számítástechnikai szakkönyvek
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Sliders
Hali!

Megéri megvenni a drágábbnál drágább áron kínált számítástechnikai könyveket? Photoshop cs biblia, meg ilyenek. Szóval ebből tényleg lehet tanulni, vagy csak hogy legyen azt kész. Mert én szeretnék mesterszinten photoshoppozni és animációt gyártani, de nemtudom mitévő legyek. A tanfolyamok meg roppant drágák, ki az aki 500E forintot ki tud adni erre. Valaki segítsen nekem mi tévő legyek.
Greene
Vannak nagyon jó ingyenes online tanfolyamok is (többnyire angolul). Én a videós tanfolyamokat szeretem. Nagyon jól lehet belőlük tanulni smile.gif
benkovics
Érdemes végiggondolni, hogy mi az ami megéri?
Én az olcsóbb könyvek közül, a "Tanuljuk meg 24 óra alatt" sorozatot ajánlom! Viszonylag olcsók, de exclamat.gif a profi szinthez több kell! Oda szükséged lesz az ötszázezer forintos tanfolyamokra!
Bár Utonium nagyon ott van, és nem tudok róla, hogy a web-en kívül tanulta-e máshonnan? De ahhoz feltétlenül szükség van az angol tudásra, és az angol nyelvű programra. Nekem sajna csak a CS CE van meg, és azt, csak a Win. felhasznói nyelvre lehet telepíteni! Így, ha segítségre van szükségem, jókat szoktam bénázni, mire megtalálok valamit...
Sliders
Azért örülnék ha adnátok pár url-t ahol el lehet kezdeni tanulni akár videók alapján. Természetesen először bele szeretnék tanulni a dolgokba. (Photoshop, Cinema 4D, Image modeler), szóval nagyon érdekel a dolog, és hát jó lenne elsajátítani. Illetve hogy a végén animációs kisfilmeket is tudjon készíteni az ember smile.gif ez a cél, de pl ezeket szeretném megtanulni. Sokat kérek?
eremit
Mindenesetre meg kell gondolni, milyen könyvre adok ki több ezer forintot. Mennyi ideig használom majd, mert elavul, és vehetek másikat. Ezt meg dobhatom a kukába (képletesen).
fapuma
Azért annyira nem rosszak ezek a könyvek. roll.gif
Nekem van egy a CorelDraw 9-es csomaghoz, és még a 12-essel is hasznát veszem néha.
Sőt, ha lenne időm, és elkezdeném szorgosan tanulmányozni, akár fantáziadúsabb avatarokat is meg tudnék valósítani. (talán majd nyáron...)
unsure.gif
Halasi Miklós
Én meg elmennék a Műszaki könyvesboltba, és ott beleolvasgathatok mindegyikbe. Amelyik tetszik, azt venném meg. smile.gif
Piegier
Az én kedvencem:
Hogyan használjam? (félreérthető cím laughing.gif )

BBS-INFÓ Kft.
Sebi
A "WindowsXP teljes referencia" című szakkönyvet ajánlom mindenkinek. John Levine és Margaret Levine Young írta. Csupán 950 oldal, ebben majdnem minden bent van amit tudni érdemes az XP-ről. A "Panem" adta ki. bulb.gif
Greene
Ami nekem van XP könyvem (most még csak E-book formájában), az 1300 oldal. MCP vizsgához kell. ani_wink.gif
r-chee
Én is hajtok Valami normális, XP-vel foglalkozó profi könyvre, csak nem tudom mennyire
lehet komolyan venni manapság egy XP referenciakönyvet (kb 1000 oldal), amelyiket
1500 HUF-ért árulnak (nem tévedés, annyiért láttam, persze nem lapoztam bele, így nem tudom, vajon fekete-fehér, avagy színes volt... question.gif )

Amúgy pl. a memóriákkal kapcsolatos dolgokat fősulis könyvekből (azokban néha kincset találni - meg emléket smile.gif ) szoktam magozgatni, igaz, kicsit belebonyolódnak..
Sebi
IDÉZET(R-chee @ 2006. január 30., 20:37 - hétfő)
egy XP referenciakönyvet (kb 1000 oldal), amelyiket  1500 HUF-ért árulnak

blink.gif Az enyém 6900 HUF volt 2003-ban. roll.gif
olvassÓ
IDÉZET(Greene @ 2006. január 15., 16:59 - vasárnap)
Ami nekem van XP könyvem (most még csak E-book formájában), az 1300 oldal. MCP vizsgához kell. ani_wink.gif

Kedves Greene!

Milyen nyelvű ez az 1300 oldalas e-book, amit olvasol?
Megírnád az elérhetőségét, ha szépen kérlek?
Greene
Angol nyelvű természetesen. Elérhetőséget nem tudok mondani. blush.gif
ocsi
Ajánlom a fórum e-mailküldés lehetőségét vagy a pü-et!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.