Ákos1994
2007. március 20. 14:49
IDÉZET(JOINT72 @ 2007. március 2. 19:42)

Új korszak kezdődik a mostani sávszél emeléssel. Ilyenem se volt még:
Link (letöltés a lényeg). 4GB 3 óra alatt leömlik. Ezt már szeretem.

Az meg hogy a rohadt...????????!!!

Hány megás neted van? Mert nekem 1 MBvolt és 4-re emelték. Bár a sima letöltések gyorsabbak, de a torrent marad a régi.
spark23
2007. március 20. 16:33
Erre sosem jár senki, aki tudna segíteni?
Sebi
2007. március 20. 18:29
A le és feltöltési sebességedet
itt tudod megmérni. Rádiós nettel soha nem leszel aktív módban és ezért van a NAT hiba is. Megoldás szerintem nincs.
JOINT72
2007. március 20. 21:59
IDÉZET(Ákos1994 @ 2007. március 20. 14:49)

IDÉZET(JOINT72 @ 2007. március 2. 19:42)

Ilyenem se volt még:
LinkAz meg hogy a rohadt...????????!!!

hány megás neted van?
5 Mbit lefele, Chello Medium. Kétszer volt ilyen extrém lezúdulásom, de ilyenkor nagyon sokan seedeltek. Chello Extrem 10 Mbites letöltéssel akár 1,5 óra alatt is lejöhet egy jól seedelt teljes DVD.
fapuma
2007. március 20. 22:06
Ilyen sebességnél nem terheli nagyon a processzort?
spark23
2007. március 21. 18:02
De eddig volt letöltési sebességem rendesen, de mostanában nem megy

. Amúgy meg nekem nem számít az a teszt, mivel mindig más eredményt kapok

. Én 512kb-tól 22Mbit netig terjedek, de mindig csak 125kb/s-al tudok letölteni, mivel eredetileg csak 1 megás a net. Szal nem értem hogy miért nem megy a torrent

A test:
JOINT72
2007. április 1. 10:08
IDÉZET(fapuma @ 2007. március 20. 23:06)

Ilyen sebességnél nem terheli nagyon a processzort?
Feladatkezelő szerint 0-5%-on dolgozik a CPU terhelés.
Más:Eddig az azureus+agnitum tűzfallal nyomultam. 80-90 kBps feltöltéssel seedeltem, így kb. 7GB-nak kellett volna hozzáadódni az Upload-hoz, de csak 4-5GB volt meg. DHT ki volt kapcsolva.
Váltottam a uTorrent+Keria 4-re és megvan a 7-7,2 GB / nap feltöltési mennyiség.
Talán az agnitum volt a hunyó.
Frikker Dániel
2007. április 1. 11:10
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2005. május 24. 0:41)

hogy nyitni kell neki 2-3 jól eldugott portot a tűzfalon, beállítani, hogy azon keresztül töltsön, és ha zöldre vált a lámpa, akkor előbb-utóbb felkúszik a sebesség is, ha megtalálja a megfelelő kuncsaftot, akitől tölthet.
Na ez a mondat felizgatott
Szóval hogy kell ilyen portot nyitni?
csibe283
2007. április 5. 23:02
Hogyan legyek aktív, avagy hogyan nyissak portot a Windows XP tűzfalán?Ha routered van, akkor a NAT beállításoknál (SMC routeremben Virtual Server néven van ez) kell engedélyezni egy portot, amit utána meg kell adni Azureusban is és máris aktív vagy.
pepszin
2007. június 22. 15:42
Hogy tudok aktív lenni? Tegnap ment a dolog, végig aktív voltam. Ma elindítom (ugyanazok a beállítások), erre passzív. S bármit csinálok, nem tudok váltani - nyitottam neki portot is, a teszten mindig átengedi és mégis. Segítsetek plíz! (Jah, amúgy Chello Classicról megy a net...)
Kesztyű
2007. július 28. 15:24
Üdvözlök mindenkit. Segítséget szeretnék kérni tőletek, a következő a problémám: Azureus torrent klienset használok ami állandóan passzív TCP kapcsolatot jelez. 1,0 Mbit/s netem és dinamikus IP címem van, és D-link DI-824VUP+ routert használok. A letöltési sebesség még sokak által seedelt fájloknál is alig haladja meg a 10 Kbyte/s-t. Próbáltam már mindenfélét állítgatni a routeren, de semmi sem vezetett a megoldáshoz. Amikor a routert kihúztam, ugyanez a probléma jelentkezett. Tűzfalam nincs, kizárólag az Avast antivírust használom. Kérem hogy akinek van ötlete, feltétlenűl írjon. Tudom, hogy a probléma másokat is érint, így többen lennénk hálásak a megoldásért. Köszönöm.
h.arpad
2007. július 28. 22:05
Tűzfalnak márpedig lennie kell (a router tűzfala nincs bekapcsolva?) Az állapotsorban nézd meg, mit mutat a NAT-ra (legalul). Csinálj egy Tűzfal tesztet: Eszközök -> NAT/Tűzfal teszt. Ha mind sikeres és a NAT OK, akkor ellenőrizd, hogy valóban engedélyezve van nagyobb letöltési sebesség is az Eszközök -> Beállítások -> Átvitel-nél.
alma
2007. augusztus 8. 20:50
Üdvözlet!
Én is egy olyan problémával állok szemben, amit nem tudok megoldani. Nekem is alig jön 0-19kb/s-mal egy fájl Azureus-ban. Tűzfalnál engedélyeztem a portot (jawaw.exe, 6881), de a NAT tesztnél hibát észlel (6881-est használnám) mégpedig:
NAT Hiba - Connect attempt to (your computer) timed out after 20 seconds. This means your port is probably closed. Na most ezzel nem tudok semmit kezdeni! Routert használok én is.
Valaki tudna segíteni?
fapuma
2007. augusztus 8. 23:15
A routeren is át kell engedni (még ha ki van kapcsolva a beépített tűzfala akkor is). Valami olyan menüpontnak kell lennie, hogy NAT/Virtual Server. Ott kell bekapcsolni a Port Forwarding-ot a 6881-esre.
alma
2007. augusztus 9. 8:29
Köszi a választ és a segítséget! Megpróbálom!
xlolax
2007. október 17. 18:51
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Ma reggeltől nem tudok kapcsolódni az ügyfelekhez. A tracker státusza OK, a zárójelben ott van az ügyfelek száma, pl. 0(117), azonban kapcsolódni nem tud hozzájuk. Csupán a "kézfogásra várok"-ig jut el. Hiába frissítem a trackert, semmi.
Előre is köszi a választ!
h.arpad
2007. október 18. 18:19
Tűzfal?
SzLaczy
2008. május 22. 13:13
Sziasztok!
Én rég óta használom az Azureust, és szerintem nagyon jó program. Mostanában kezdem mindinkább részletesen megismerni, és lenne itt egy része, amit nem teljesen értek. A menüsor Nézet/Haladó/Statisztikák fül alatt van egy ilyen fül, hogy "Vivaldi". Itt gondolom valamiféle bolyt mutat, az Azureust éppen futtató felhasználókat szemlélteti véleményem szerint. Ha esetleg valaki tudná pontosan, hogy mire is jó ez a fül, kérem írja meg ide. Előre is köszönöm a segítséget!
UI: Gondolom a kis piros kereszt az én kliensemet jelöli, és az "ms" előtti érték talán a válaszidőt( monitorokból kiindulva

)
SzLaczy
bossboss
2008. május 23. 16:00
üdv!
Smc 7004VBR routerem van. 3 gép van rákötve, abból 2vel, torretezünk - egy azureus és egy utorent - kliens fut, de mind a kettő passzív módban! Hogyan lehetek aktív mindkettőn? Részletesen le tudja valaki írni vagy hivatkozást tud adni?
A routerre nem tudok bejelentkezi... (ismeretlen jelszó, felhasználóinév), port (6881) nem jó
Köszönettel!
fapuma
2008. május 23. 17:54
IDÉZET(bossboss @ 2008. május 23. 17:00)

A routerre nem tudok bejelentkezi
Pedig anélkül nem fog menni. A gyári papírján van egy előre megadott név+jelszó, nem?
bossboss
2008. május 23. 18:00
Igen, oké az megvan! És utána?
fapuma
2008. május 23. 18:15
Azt a portot, amit az Azureus használ, át kell engedni a routeren. A beállításai közt kell lennie egy NAT/Virtual Server vagy hasonló nevű lapnak. Ott kell beírnod a port számát és a torrentező gépnek a belső IP-címét (valószínűleg magától felajánlja a menürendszer, nem kell kikeresni, egyébként meg: Vezérlőpult->Hálózati kapcsolatok->Helyi kapcsolat->Támogatás->Részletek->IP-cím).
bossboss
2008. május 23. 18:24
Oké eddig minden okésnak tűnik, szükséges még valami?
Shift gomb megtalálása a billentyűzeten és fórumszabályzat beható tanulmányozása!
fapuma
2008. május 23. 18:31
Nem valószínű. Próbáld ki, hogy most passzívnak ír-e.
tmarkee
2008. október 18. 11:30
Vuze honlapA Vuze-nak, amelyet korábban Azureus néven ismerhettünk, megjelent a legújabb - 4.0-s - verziója. Az új kiadásban a teljes felhasználói felületet áttervezték, amiben nagy szerepe volt a felhasználók visszajelzésének is. (Sokan kritizálták a Vuze felületét, és a régi Azureus-hoz szokott felhasználóknak nem is nagyon tetszett.) A kliens egyébként tovább mozdul a “mident-egybe” elv felé, a beépített keresővel és média lejátszóval.A Java alapú BitTorrent kliens első verziója több mint 5 évvel ezelőtt látott napvilágot, és azóta rengeteg változtatást eszközöltek rajta. Az Azureus-t átkeresztelték Zudeo-ra, majd később elnyerte végső(?) nevét, a Vuze-t. A több millió dolláros kockázati tőke befektetés, és a saját disztribúciós platform sok régi felhasználót elijesztett.
Az új verzióban sok változtatást eszközöltek, a UI-n is, amely könnyedebb, és átláthatóbb lett, így talán a régi-motoros felhasználóknak is elnyeri a tetszését (a régi felület továbbra is használható).
A legérdekesebb változtatások a BitTorrent program kereső részét érintették. Az új engine-nek hála a felhasználók a kedvenc BitTorrent oldalukon kereshetnek a programmal. A Mininova és a BTjunkie alapértelmezetten fel van véve a listára, de a felhasználók “kézzel” további oldalakat is hozzáadhatnak, akár privát trackeret is.
Gilles BianRosa elmondta, hogy az új felületet a felhasználók szemszögéből áttervezték, és a középpontba három funkciót helyeztek: Keresés, Letöltés, Lejátszás.

Másik új funkció “Feliratkozás” rész, ami hasonló a több kliens RSS figyelőjéhez. A “Feliratkozás” részben a felhasználók be tudják állítani, hogy mely tartalmakat töltse le automatikusan a kliens. A nagy ötlet ebben, hogy ezeket a feliratkozásokat, amelyeket a felhasználók létrehoznak, a kliens többi felhasználója is eléri. Ezzel az RSS egyéni beállításának a bonyolultsága megszűnik, és kevesebb nem kívánatos tartalmat töltenek le.
forrás: asva.info
oregmeesee
2010. február 17. 10:56
Sziasztok!
A legújabb verziójú azureust használom, és borzasztóan lassú, sajnos csak 1-5 kB/s tudok letölteni vele. Az
Eszközök/NAT, Tűzfal tesztnél a következő hibát kapom.
Port tesztelése 30932 ...
NAT Hiba - Connect attempt to 91.120.97.214:30932 (your computer) timed out after 20 seconds.
This means your port is probably closed.
UPC kábelen bejövő internet-et -egy asztali gép és egy laptop között- SMC router osztja meg. A 2 gép op.rendszere Windows 7, közepesen erős konfigurációval. A routeren tökéletes a beállítás (gondolom, különben egyáltalán nem tudnék letölteni).
Kérdésem, volt-e valakinek hasonló gondja, és miképp oldotta meg? Esetleg az operációs rendszerben is kell külön portot nyitni, mert jelenleg a TCP/IP automatikusra van állítva.
Please help
Einstein
2010. február 17. 14:43
UPC net esetén csak a uTorrent 2.x + titkosítás erőltetve müködik.
oregmeesee
2010. február 17. 16:52
IDÉZET(Einstein @ 2010. február 17. 14:43)

UPC net esetén csak a uTorrent 2.x + titkosítás erőltetve müködik.
Biztos ez? Másoknál miért működik? XP alatt semmi gondom nem volt vele
Einstein
2010. február 17. 20:17
Nem tudom, többektől is hallottam, hogy csak uTorrenttel tudott rendesen tölteni, sőt csak a 2.x verzióval.
ezermester
2010. március 2. 6:01
2.x Hmmm Majdnem. 1.9-estől működik már normálisan a titkosítási rész, és igen, a UPC az alapra korlátozza a P2P működtetését.
Szóval ígérgetnek, és a pici betűk egyre kisebbek, hogy torrentezni azt nem lehet vele. Csak tudnám minek árulnak 10-20 mbps-os neteket, ha nem használhatod folyamatos adatforgalomra. Fura egy üzletpolitika. Talán nem véletlenül szorítja ki a Digi. Nem hinném, hogy ezek azt hiszik, az e-mail-ekhez kell 2-3MB/s.
Pjotr
2010. március 2. 7:31
Nem fura üzletpolitika. Minél kevesebb pénz befektetésével akarják a legnagyobb hasznot elérni.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.