Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Sportok
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2
breinichadam
IDÉZET(ProFiler @ 2006. July 29., Sat 22:31) *

Nem kellene ezzel elmenni orvoshoz?

Ilyennel az orvos sem tud mit kezdeni igazán. Szép színes, be van dagadva és nem igazán mozog, de törés, ficam nincsen. Legföljebb be tudja kötözni. Ezért viszont teljesen felesleges egy napot elpazarolni a kórházban, főleg, hogy hetfőn megyek búvárkodni, amihez úgyis le kéne vennem a kötést.
Amúgy pedig köszönöm a jókívánságokat, igyekszem minnél gyorsabban helyrejönni.

Zwiebi

u.i.: Közönöm annak a modinak, aki kijavította a kezdő hozzászólásomban az ékezeteket. Fél kézzel tényleg nehéz annyit javítani.... blush.gif
Frikker Dániel
Gyógyulást arrow.gif breinichadam=Zwiebi(?) blush.gif
ProFiler
yes.gif

Ciao.
Sanzi
Mindenkit várunk szeretettel! Akár Pesten, akár máshol! Én személy szerint Orosházán leszek, és remélem sok Fórumtársam követ majd. ani_wink.gif
IPB kép
ProFiler
Húú, de szívesen mentem volna, de pont 22-én munkám van, méghozzá keményen autóval. Egy nap alatt lehet, hogy elfogyasztok két teljes tankot. blush.gif Miért nem tudták ezt a hétvégére tenni? annoyed.gif Akkor még ott is lennék Pesten. sad.gif

Ciao.
Sanzi
Nekem is jobb lenne a hétvége, mert mire átfuvarozom magam biciklistől Békéscsabáról Orosházára... Tehát jobb lenne a hétvége. Már csak a suli miatt is. De így legalább egy napot kihagyok. biggrin.gif
ProFiler
Ja, most kapcsolok, Sopronban is lesz. Bár mindegy, ezzel sem vagyok előbbre, mert messze leszek itthontól. De nem is értem az egészet. Hétköznap mindenki használja az autóját, akkor sokkal nehezebb nélkülözni, mint hétvégén. Ezt így értelmetlennek találom. annoyed.gif

Ciao.
Sanzi
Talán hétköznap majd jobban fel fog tűnni az autósoknak? roll.gif
Bár, én se nagyon értem, miért nem mondjuk szombaton van.
Gereby
Már nem azért de nem az van a képen, hogy "Biciklizz minden hétköznap?". Szerintem arra akarják felhívni a figyelmet, hogy hétköznapokon is nagyon hasznos kétkerekűnek lenni.
Sanzi
Igen, igen, természetesen erre akarják felhívni a figyelmet. Csak lehet, hogy többen el tudnának menni, ha nem hétköznap van.
zsoltchelsea
Hi!
@Sanzi:
Azért van hétköznap, mert akkor nagyobb hatást tudnak elérni vele. Ha hétvégén tartanák, kevesebb autó hiányozna, azt mondanák az emberek:"Hát, nem is változott semmit. Nem tök mindegy, mivel járunk?"

Amúgy én személy szerint streetballozok (haverokkal, hobbiszinten), maximum kosár, bár ott is a streetballszabályok vannak túlsúlyban. Szabadfogású kosárlabdázásnak fordítanám inkább:lol:laughing.gif.
A legnagyobb eseményem eddig ilyen témában a tavalyi 24 órás kosár a suliban.... Nem valami nagy dolog, de nem olyan könnyű. Főleg, ha a meccseid felét éjszaka játszod...laughing.giflaughing.giflaughing.gif
Sanzi
IDÉZET(Sanzi @ 2006. szeptember 17. 14:32) *
Talán hétköznap majd jobban fel fog tűnni az autósoknak? roll.gif

bulb.gif

A 24 órás kosár már csak ilyen. Ha minden igaz ebben az évben is megszervezzük. Bár én csak kamerázni, vagy fényképezni fogok. biggrin.gif De attól még fenn leszek. ani_wink.gif
zsoltchelsea
Szervezzétek, mert nagyon várjuk! Szerintem minden Rózsás szereti.
Tasi
Én is bringázok igaz csak a nyáron vettem komolyabb bicót. Jövőre tervezem körbekerekezni a Balatont, kinek lenne kedve hozzá? smile.gif Olyan 210km körül van smile.gif
Amúgy milyen bringátok van? Itt az enyém
ProFiler
Nekem nem megy a link. Egyébként én is benne lennék egy kis bicajozásban, bár nem tudom, hogy első körön 100 km-nél több menne-e, ugyanis sajnos az utóbbi években eléggé elhanyagoltam a kerékpározást, ekkora útra pedig edzés nélkül nem célszerű menni.

Egyébként már egy ideje tervezem egy KTM Prowler 3.0 beszerzését, aztán irány az út! smile.gif

Ciao.
zsoltchelsea
Nekem egy Schwinn Rangerem van, ami semmilyen komoly túrára nem való, ugyanis bazi vastag gumi van rajta, és nem lenne lábam a nap végére...
Képem még nincs róla, de egy sima biciklit el lehet képzelni (semmi teleszkóp)...
Tasi
Igazából csak terv a balatoni körút, mert az eddigi rekordom 55km, de a felével megpróbálkozom - Tihanynál komp - az talán menne.
Amúgy nekem is terep gumim van, de venni fogok valami aszfaltra valót. Vagy mehetnénk jövőre a Gázló-ra is, az lehet az igazi. Balatonfűzfőn lakom ezért is irtam a gázlót és a balatoni kört, mert nem kell érte átszelni az országot. smile.gif
Jah, és pecázok is hobbi szinten.
ProFiler
Áh, semmiség lebicajozni a Balatonra - mire odaérek innen, már el is fáradok, aztán még neki sem álltam a körútnak. Kezdésnek lehet elég lesz a Nagykörút. laughing.gif

Ciao.
zsoltchelsea
Ha ez a pesti Nagykörút, akkor hamarabb fulladsz meg, mint teljesítenéd.
ProFiler
Az. Azért annyira nem vészes, szeretek Pesten biciklizni. Igazin kalandtúra, tele akadályokkal. twisted.gif

Ciao.
zsoltchelsea
Szerintem még jet packel is dugóba kerülnék... biggrin.gif Viszont fórumtalin lehetne egy kisebb biciklitúra, ha megoldható (szigorúan ötletszintű felvetés).
Gereby
Én szeretek drótszamarazni... smile.gif Szóval felőlem... biggrin.gif
Matvác
Hát arra még én is lenéznék smile.gif
Sőt kiegészíteném egy hegyi kerékpározással, valahol egy erdei ösvényen smile.gif
Vélemény?
Gereby
Fúúú én hegyi terepen sosem nyomtam még... roll.gif Meg a biciklim (meg én) mennyire bírná az is kérdéses... biggrin.gif
zsoltchelsea
Én nem próbálnám ki hegyen a kecót. Végülis alkalmas arra, de egyikünk sincs nagyon felkészülve rá.
Matvác
Nem kell semmi extrémre gondolni, nem DH-ről beszélek smile.gif
Csupán erdőben tenni mindazt amit asztfalton tennél. Csak épp gyönyörű környezetben, és friss levegőn.
Egy gyenge XC-t még egy nagyon kezdő is végig csinál, pláne ha jó a társaság smile.gif
zsoltchelsea
Nekem végülis semmi problémám nincs ezzel. A környékeden levő hegyek pedig úgysem olyan magasak. Egyszer kipróbálnám, de azt hiszem én lennék a legnagyobb láma.
Somentosz
Húú. Kemény egy 10-nap volt !
Ugyanis 10-éves a Várkerti és ezért 10-napot rendeztek nekünk mint tanulóknak !!
Voltak koncertek stb. Nem ez a lényeg, hanem az hogy volt 24-órás sport vetélkedő (amiből ugyan mindenki csak egy fél órát kapott de a szándék a fontos).Szóval mi fociztunk és 12-12 lett az eredmény ezt azért írom ide mert ennek a Fórumnak Sport-a címe!!
Később rájöttem, hogy én inkább a kosarat választottam volna, mert az közelebb áll hozzám mivel szerintem egyszerűbb és magas is vagyok na csak ennyivel akartam gazdagítani ezt a topic-ot!!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.