Sanzi
2006. április 2. 12:59
Most, hogy itt a nyár, lehet felállni az egér mellől, és lehet kirohanni a szabadba. Ki mit sportol?
Én például sokat szoktam kerékpározni, igaz csak amatőr szinten. Amit kicsit komolyabban művelek, az a futás. Igaz az is csak ilyen megyei meg körzeti versenyeken, de nem is tartom magam egy nagy sportolónak, csak néha jó. 2 ével ezelőtt megyei 800m-en második lettem. Ez a legnagyobb, de jobb már nemhiszem, hogy lesz, mivel leálltam róla kedvtelés szintre.
ProFiler
2006. április 2. 13:43
Szintén kerékpározás, plusz kutyafuttatás.
Ciao.
r-chee
2006. április 2. 14:10
Kerékpározás

Szeretek nyomulni itt a zalai erdőkben, egészen jó az erdei levegő, és jó látni itt-ott egy őzet, átrepülni kisebb kidőlt fákon

, 50km/h-val száguldani egy-egy kanyargós, szűk ösvényen (ahol persze a madár se jár), ugratgatni az autópályaépítéshez kitermelt föld helyén lévő, 20 méteres szintkülönbséggel megáldott 'bányában', ahol télen végeláthatatlan jégmező áll

.
Májustól mindenképpen tervezem, hogy futni fogok a közeli erdőkben (a puha talaj miatt), mert igen elpunnyadtam a kicsit kinyúlt tél alatt...
Háááát, röviden ennyi. De jól esett ezt leírni, máris jobb a kedvem.
Sanzi
2006. április 2. 14:15
Jahja... Csak annyi a probléma, hogy itt a nagy sík alfoldon sehol semmi hegy, vagy akar egy kis domb. A futas is nagyon probléma, mindenhol beton van.

Egy fel nyarig futottam a bicikliut betonjan, és majdnem tropara ment a terdem. Azota csak a sportpalya salakja maradt...
A kerozas is erdekes, inkabb ilyen 50 km-es turakat szoktunk csinalni a környező városok erintesével, vagy a városban "vandálkodunk", de ebbe nem mennék bele, mert alap feltétel a KRESZ teljes figyelmen kivul hagyasa...
r-chee
2006. április 2. 14:42
Én el sem tudnám képzelni, mi történne velem, ha mindenmerre sík vidéket látnék... De, ugye az ember nem válogathatja meg a lakhelyét (legalábbis egy jódarabig...).
Aszfalton és betonon meg tényleg nem egészséges futni. De azért felétek is vannak biztos földutak, mezők stb...
BáGyu
2006. április 2. 14:45
Én az élet nagy versenyein szoktam indulni, és hát őszintén vannak jobbak nálam, sajna
Viccen kívül szoktam és imádok kerékpározni itt Pesten a BKV helyett.
Sebi
2006. április 2. 14:47
Sakkozom.
Sanzi
2006. április 2. 15:04
IDÉZET(r-chee @ 2006. April 02., Sun 14:42)

Én el sem tudnám képzelni, mi történne velem, ha mindenmerre sík vidéket látnék... De, ugye az ember nem válogathatja meg a lakhelyét (legalábbis egy jódarabig...).
Aszfalton és betonon meg tényleg nem egészséges futni. De azért felétek is vannak biztos földutak, mezők stb...
Hat, igen. Földutak vannak, az összeteszkópos keró miatt sokszor ott kerózunk, de futni nem lehet, mert annyira göröngyös, meg minden egyébb, hogy a bokámat ott törném ki valahol...
@Sebi
Én is sakkoztam kb fél évig. De abbahagytam, mert mindig elvertek. Amúgy meg csak azért jártam, mert Így eljöhettem ált.ban az utolsó 2 óráról.
Sebi
2006. április 2. 15:16
Fizikailag vagy sakkban vertek el? Nem mindegy...
Sanzi
2006. április 2. 15:48
Inkább sakkban. Fizikailag én nyertem volna, azthiszem...
Giraffe
2006. április 2. 16:09
Hmmm, ahogy nézem, egy kicsi kilógok a sorból. Én 20 évig versenyszerűen vívtam, az utóbbi időben pedig inkább kosár és squash a jellemző. Illetve, ha a Duna kegyeskedne távozni a Margitszigetről, akkor időnként futkározom körbe-körbe.
r-chee
2006. április 2. 16:26
IDÉZET(Giraffe @ 2006. April 02., Sun 17:09)

Hmmm, ahogy nézem, egy kicsi kilógok a sorból.
De pozitív irányban
Sanzi
2006. április 9. 16:39
Ma olyan jót bicikliztem végig a 47-esen, majd be a körgátra, és vissza.
Épp most lépte át a mostani kilóméterórám a 2000km-es határt, pontosan 2027,2km van benne. Ezzel kb a kerónak is megvan a 6000km-es határa. 2 év alatt.
Bencce
2006. április 10. 14:53
Én imádok görizni
KLIKKMeg motorozni:) meg haverokkal teremfocizni.
Sajnos az utóbbi 2-t nem tudo most csinálni mert síelés közben eltörtem a gerincem

Még 2 hónap szünet
Adani
2006. április 10. 17:00
Jó a videó!
Sanzi
2006. április 10. 17:32
Én éppen most töltöm.
Jobbulást!
u.i.:
Adani
2006. április 10. 18:05
@Bencce
Adok egy linket. hátha érdekel.
Koris, deszkás haverok oldala:
Klikk!
Sanzi
2006. április 10. 18:39
Ismerős arcok, ismerős helyszinek.
cereal180
2006. április 10. 20:46
Én versenyszerűen evezek. Régebben hokiztam is, de mivel a győri hokiegyesület gyakorlatilag megszünt létezni, ez abbamaradt. Sokat szoktam bicajozni, évente megyek nagyjából 2000 km-et. Ha jó idő van, mindenhova "hajtánnyal" megyek.
Adani
2006. április 10. 22:54
@Sanzi
Perszem, ez a békési koripark, és a Penny parkoló, ezeken a helyeken szoktak nyomulni.
Sanzi
2006. április 13. 18:00
@Bencce
Egy előadó, és számcímet tudsz adni arról a számról ami a videó alatt megy? Már megnéztem vagy 20x a videót, és a zene nagyon tetszik.

Amúgy már 3 napja tervezzünk egy kisebb kerótúrát, de az időjárás mindig közbeszól!
Sebi
2006. április 13. 18:07
@ Sanzi:
Aerosmith - Livin' On The Edge
Sanzi
2006. április 13. 19:20
Kösz, ha nem is Bencce vagy.
Sebi
2006. április 13. 19:42
Sanzi
2006. április 13. 19:55
Hát, lényegében a szám címe volt a lényeg, de így meg veled beszélgettem egy kicsit.
Frikker Dániel
2006. április 21. 13:36
Én focizok(amatőr,nem járok edzésre csak magamtól),horgászok,és most vettek be a sulis atlétikába

Cio
Sanzi
2006. április 21. 16:14
Megvan a 2200km-es határ. Tegnap voltam az alábbi útvonalon: Békés-Tarhos-Vésztő 53km oda-vissza. Elég volt délutánra.
Adani
2006. április 21. 16:19
Az szép teljesítmény, gratulálok. Tényleg nem kis távolság.
Crocket
2006. április 24. 23:48
Látom sok a bringás, nálam viszont ez az egyetlen sport, ami nem jön be.

Réges-rég csináltam sok mindent, még versenyszerűen is, de nem voltam kimagasló tehetség. Mostanra maradt a tenisz, edzőterem, futás(futópadon) és a kedvencem a snowboard!
@Bencee
Gratulálok a klippphez szép telljesítmény!

Sajnálom viszont a síbalesetedet! Én annak idején megúsztam arccsonttöréssel. Jobbulást!
Sanzi
2006. május 4. 17:53
A Békés Megyeieket szeretném egy kis vasárnapi bicajtúrára invitálni:
Háromváros teljesítménytúraÉs zárójelben megvan a 2400 km.
Benoc
2006. június 15. 19:17
Sziasztok! Én kosárlabdázom, a tiszaújvárosi Phoenix KK csapatában. Csapattársam Benőcs Dávid, róla már halhattatok, egy időben sokat volt a tévében, mert akkora nagy tehetség, hogy kiviszik Amerikába játszani. Ezzel a csapattal négy év és nyolc hónapja veretlenek vagyunk a saját korosztályunkban. Egyszer Kassán, egy nálunk idősebb csapattól kaptunk ki. Én ebben a csapatban, inkább csak kispados játékos vagyok, nem sokat játszom, de mivel itt ilyen kicsi vagyok, beférek (korosztályilag) egy másik korosztályába is ennek a csapatnak. (Az egyik: 92-93, a másik 93-94. Én 93-as vagyok.) Ezzel a fiatalabb csapattal olyan "nagy" eredményünk még sosem volt, tavaly a megyében 5-ek lettünk. Idén valami érdekes módon megtáltosodtunk, kijutottunk az országos döntőre. Még esélyünk is van. Holnap lesz a döntő első napja.
Ma az egész iskolánk (összevonva, több mint 2000 fő) strandra ment. Direkt vigyáztam magamra, mégis leégtem, tiszta piros a fejem, és a vállam. Semmit sejtve megyek a fűben, mezítláb, erre nem egy nagy gödörbe lépek? Puff, kifordul a bokám. Alig bírok ráállni. De valahogy össze kell szednem magam, most itt fekszem, felpárnázott lábbal, és próbálok gyógyulni. Lehet ennél nagyobb peche valakinek? Gondoltam, leírom kis történetemet, mert ágyhozkötve nem tudok csak gépelni, és nagyon unatkozom.
Jester
2006. június 15. 19:21
Jobbulást, és sok sikert holnapra!
Benoc
2006. június 15. 20:04
Köszönöm szépen!
Genius87
2006. június 15. 21:54
Én bicajozni szoktam sokat, úgy 30-40 km-t naponta, ha az időjárás is engedi.
Benoc
2006. június 18. 16:02
Sajnos nem hoztuk a formánkat, sőt... Három vesztes meccs után hazaküldtek .

De hazafelé benéztünk Kecskemétre, a triatlon országos diák olimpiára. Osztálytársam 4., csapattársam, aki előző nap, még velünk meccsezett, 11. lett. A tiszaújvárosi csapat, pedig összességében elhozta az aranyat.
Gratulálok!
marthazoli
2006. június 21. 14:33
Én mostanában a Parkourra kaptam rá, de nagyon, bár még csak az elején tartok.
>>Klikk<<
pardiimre2
2006. június 21. 19:08
Én dartsozgatok/gattam, de nem nagyon megy.
Shia-ko
2006. június 22. 11:10
13 évig karatéztam (is), 2 évig fociztam. Most nyáron minden nap úszok, és nagypályán focizok saját csapatban, ami heti 2-3 alkalom, 3 heti 1-2 alkalom kispálya, valami aktuális bajnokságban.
breinichadam
2006. július 29. 8:19
Elnézést kérek mindenkitől, hogy ilyen röviden írok, ráadásul egy másik (inkább a témába vágó) fórumba írt hozzászólásomat másolom be ide, de van némi problémám a gépeléssel. Kiegészítéséként annyit érdemes még elmondanom, hogy sportként, amikor épp nem búvárkodok, akkor a görkorcsolya freeskate/urbanskate irányzatat űzom. Ez az agressziv irányzattal szemben (korlaton csuszkálás, félcsövezes stb.) a normalis haladásra helyezi a hangsúlyt, ám kicsit "tempósabb" módon. Tehát vannak pl. egész hosszu 35 km-es túrak is.
De következzen az idézett írasom:
"Nos, kiprobáltam egyes extrém sportokat is a mai nap folyamán, ami abban testesült meg, hogy volt szerencsém közelebbi ismeretségbe kerülni egy feher Peugeot 406-ossal, es utána bemutattam egy, az eredeti haladási irányomra merőleges 2 m-es repülést.
A kresz érdekes értelmezéseképpen a tisztelt autós kolléga úgy gondolta, hogy még piros lámpánál is jó ötlet jobbra kanyarodni, és én majd úgyis lemondok az elsőbbségemről, ami a zebra es a lámpa miatt járt volna nekem... Tévedett szegényke.
A baleset 3 másodpercének kifejtése hosszabban: sikerült az oldalammal elkapni a visszapillantó végét, így szépen megpördültem, (kori hátuljával berúgtam a kocsi oldalát, legalábbis a festésének a nyoma látszik a korim hátulján) majd szépen felkenődtem a kocsira, ami magával rántott. Amúgy nagyon érdekes érzés, ahogyan repül az ember. Teljesen csöndes, látni az eget, aztán keményen földet ér, de azt sem érzi, pontosabban semmi sem fáj még ekkor.
Szerencsére, mint mindig most is rajtam volt a böhöm táskám, ugyanis a hátamra érkeztem, így igen kellemesen érintett a táska jelenléte.
A kocsis megállt, majd amikor látta, hogy felállok továbbment, nem túlságossan erőltette meg magat. Ami viszont meglepett, az az volt, hogy egy gyalogos sem volt képes odajönni, hogy mi van velem. Szép ívben elszállok, kifekszek a földön, otthagyok egy pár Michael Jackson arcátültetésre elegendő bőrfelületet, de oda nem tolná a képét, hogy jól van fiatalember? Ehh..
Amúgy megusztam a már említett bőrhiányosságokkal, valamint azzal, hogy 3 ujjam vagy megzúzodott rendesen, vagy megrepedt. Eltörni biztos nem tört el. Egyelőre annyi, hogy szépen bedagadt, fáj, es nem tudom mozgatni, csak egy kicsit
Hogy manapság mi meg nem történik az emberrel..."
u.i.: elnézést az ékezetekért, utólag vettem csak észre, hogy nem használtam őket, de nincs szabad ujjam, hogy kijavitsam...
Garono
2006. július 29. 8:28
Hát ez érdekes.
Sebi
2006. július 29. 8:59
Jobbulást Zwiebi.
Greene
2006. július 29. 9:18
Jobbulást Zwiebi.
breinichadam
2006. július 29. 9:22
Köszönöm mindenkinek!
Adani
2006. július 29. 9:59
Jobbulást Zwiebi!
Bencce
2006. július 29. 10:14
JObbulást Zwiebi. Látod ezért csuszkálj meg ilyenek, ott nem ütnek el az autók

Bár már volt rá példa, hogy majdnem.
Én még síelni imádok, csak egy rosszul felmért letörés után kicsit nagyobbat ugrottam mint amire számította, és a gerincem kicsit összetört. Pontosabban 3 csigolyám tört össze. Szerencsére olyan szögben estem, h nem úgy törtek össze, hogy felrobbannak, és átszakítják a gerinccsatornát. Mondta az orvos, hogy valami rohadt nagy mázlim, más ebbe belebénult volna. De most már semmi hátrányom belőle, és alig várom, hogy megint jókat ugribugrizzunk
MacroGeri
2006. július 29. 10:35
Én kalapácsot szoktam vetni, meg néha diszkoszt... Egyébként jobbulást zwiebi...
Sebi
2006. július 29. 11:16
Kalapácsot azt én is szoktam, ha valami nem sikerül és ideges vagyok...
sakic
2006. július 29. 21:43
Én focizok és bicajozok, a focit klubban a bicajt egyedül de magasabb szinten űzöm. Télen imádok síelni.(jobbulást minden sérültnek)Bár a foci most a nyáron kicsit el lett hanyagolva. Régebben kb 3 évig teniszeztem is.
ProFiler
2006. július 29. 22:31
@ Zwiebi:
Nem kellene ezzel elmenni orvoshoz?
Jobbulást egyébként!
Ciao.
fapuma
2006. július 29. 22:37
Nekem is meg még pár osztálytársamnak volt ilyen ujjroppanós esetünk, egy-két hét alatt olyan lesz, mintha mi sem történt volna.

Esetleg, ha nagyon fáj akkor be lehet fáslizni, hogy még minimálisat se mozogjon, de problémamentesen gyógyul.
@Zwiebi
Azért kívánom, hogy mihamarabb jöjjenek helyre az ujjaid! Addig is vigyázz, nehogy tovább roppanjanak!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.